Prison Break

Ja se izvinjavam, ali onima koji su odgledali epizodu treba da bude jasan razgovor Whistlera i Mahonea u onom kaficu!!! To sve govori..... Uostalom, ajde da sacekamo nastavak pa cemo pricati, ja iskreno mislim tj sigurna sam da je Sara ziva..... A i L-J je rekao da je zatvorio oci kad su je ubijali, tako da je moglo bilo sta da se desi....!!!
Pozz

Tvoj mali propust.

Uh, da u pravu si.

Samo sve se nesto razmisljam... Ok, mozda u serijama to nije tako ali prilicno sam sigurna da kada nekome seku glavu da se to cuje, kao i krkljanje osobe kojoj se glava sece. E sad ili je L.J. debil ili se stvarno skenj** pa ono, nije obracao paznju na to :lol: Salim se. Nisam jos gledala 13. epizodu, pa kad odgledam onda cu komentejsn. Mozda je Ana u pravu. Pozz

Ja se izvinjavam, ali onima koji su odgledali epizodu treba da bude jasan razgovor Whistlera i Mahonea u onom kaficu!!! To sve govori..... Uostalom, ajde da sacekamo nastavak pa cemo pricati, ja iskreno mislim tj sigurna sam da je Sara ziva..... A i L-J je rekao da je zatvorio oci kad su je ubijali, tako da je moglo bilo sta da se desi....!!!
Pozz
Ja sam recimo gledala 13 epizodu bez prevoda....i onu scenu kad Mahon spominje Saru u kaficu...razumela sam kao da je Sara mrtva...i da ce na osnovu toga Majkl da krene da se sveti Grecen i kompaniji...bash sam premotavala taj deo par puta jer je onaj mahon na brzinu preshao preko toga.....na momenat mi se ucinilo da je Sara ziva....ko zna na shta su mislili....valjda ce vec od sledece epizode da se zna....

Meni stvarno deluje, nakon sto sam odgledala 13. epizodu kao da je poslednja u ovom serijalu, jest' da ima jos puno toga da se desava ali to ce po meni biti prikazano tek tamo na jesen, posto od tada pocinje sezona davanja serija, a ono za Saru je veoma glupo ili je kao sto neko rece LJ debil, jer da je ubijena ostala bi velika lokva krvi posle odsecene glave, tako da je taj deo ostao potpuno nerazjasnjen...

Mahone ustwari u kaficu kaze:

Mahone: Sara je slaba karika. A on ce je naci. Onda ce Scofield naci tebe (Vistlera). I mene. A ja necu platiti za tvoja sranja.

Vistler: Jesi li unutra (u kompaniji) ili nisi ?

Mahone: Unutra sam.

Све би било супер да се серија завршила другим сериалом. Ово развлачење је безвезно, више ми није напето и занимљиво као у прва два сериала. Направише шпанску серију од 500 епизода...:)

Kao so se ne zna hoe li biti 4. sezone, ne zna se ni hoce li se Sara vratiti.
Ostavili su optvorenu pricu, tako da se moze vratiti ako glumica pristane, a ne mora.
Sad svako tumaci onako kako njemu odgovara, i ima potvrdjene informacije, dok ni producenti sami ne znaju sta ce dalje biti sa serijom.To je jedina istina, i sve sto se zna za sad!

Ma ovde svako nesto govori ya sebe, uopste ne pratite forum.
Svako nesto progmnozira, a nije ni odgledao 13. epizodu.
One koji su je odgledali i kazu da ce biti jos epizoda u 3. sezoni smatram veoma veoma pametnim sposobnim prosto divnim ljudima !

Jel sad OK ?

Pozz

Sara se vraca definitivno, pa pogledajte malo bolje razgovor izmedju Mahone-a i Vistlera.
Ma ovde svako nesto govori ya sebe, uopste ne pratite forum.
Svako nesto progmnozira, a nije ni odgledao 13. epizodu.
One koji su je odgledali i kazu da ce biti jos epizoda u 3. sezoni smatram veoma veoma pametnim sposobnim prosto divnim ljudima !

Jel sad OK ?
Pozz
Ljudska glupost prosto nema granica...
U cemu je tvoj problem, ne mozes da razumes, ili neces?
Zvanicni stav producenata i FOX televizije je da jos ne znaju hoce li biti cetvrte sezone, jos nisu doneli odluku.Treca sezona je definitivno zavrsena.
Za slucaj da bude nove sezone, ostavljena je mogucnost da se Sara vrati, ali sve to je pod znakom pitanja.Dijalog pred kraj 13. epizode je dvosmislen, i moze se razlicito tumavciti, nista konkretno nije receno.Ja sam posle mnogo epizoda odgledao ovu poslednju i dobro znam o cemu pricam.Svidjalo se to tebi ili ne, tako je, bez obriza smatrao/la ti nekog pametnim ili glupim, sposobvnim ili nesposobnim.Kako mozes ti definitivno znati sta ce biti i ko ce se vratiti, kad ni sami producenti, scenaristi i glumci jos uvek ne znaju?Molim te, objasni mi...
Zbog osoba poput tebe sve manje posecujem ovaj forum.Nemas pojma o cemu pricas, samo lupas gluposti, vidis i cujes samo ono sto tebi odgovara.Umesto da ovde iznosis cinjenice, tvoje tvrdnje nemaju veze s mozgom.

Mahone ustwari u kaficu kaze:

Mahone: Sara je slaba karika. A on ce je naci. Onda ce Scofield naci tebe (Vistlera). I mene. A ja necu platiti za tvoja sranja.

Vistler: Jesi li unutra (u kompaniji) ili nisi ?

Mahone: Unutra sam.

Moglo bi se reci da je bilo ovako:

Mahone: Dobra napojnica.
Vistler: Ona ima novac. (Susan) Jesi li u igri?
Mahone: Bolje bi bilo da ima mnogo vise od toga, jer ako je uradila ono sto mislis da jeste.(dramska pauza)Sari. (jos jedna pauza, posle koje nije bas jasno na koga se odnosi ovo "on ce je pronaci", na Saru ili cak na Susan)
Ona je slaba karika.I on ce je pronaci.
Onda ce Skofild pronaci tebe... i mene, a ja necu ispastati zbog tvojih gresaka.
Sve ovo je vrlo nejasno i ne mozemo nista konkretno zakljuciti...

Ne zna se hoce li biti 4. sezone??? Jel si ti gledao 13. epizodu? Da nije mozda kraj na ovome?
Daj bre...... :) Naravno da ce biti jos epizoda! Ne kazem to jer bih to volela, nego prosto jer je mnogo toga ne receno u seriji i ima jos toga da se desava, nego oni oce vreme da smisle sto bolji nastavak!!!
pozz

Svi bre zalite Saru, koje i nema u 3 sezoni... A sto se jadni Sucre mucio ceo serijal i na kraju zaglavio u Soni, nikom nista... Meni je bilo krivo u pm. Da mi je znati samo kako ce da ga izbave...

Ako ga pod `itno ne izbave, videce Maricruz a i sina tek kad zavrsi srednju skolu...

Moglo bi se reci da je bilo ovako:

Mahone: Bolje bi bilo da ima mnogo vise od toga, jer ako je uradila ono sto mislis da jeste. Sve ovo je vrlo nejasno i ne mozemo nista konkretno zakljuciti...

I ja sam ovo razumela potpuno isto kao i ti. Recenica ide sa "if she..", sto znaci da moze da ispadne i da jeste ubila i da nije. Jeftino i nedomisljato je ono sa glavom u kutiji. Prvo kopirali film Seven, a drugo sta sad kao bila glava, Link video i sad odjenom ne ne to nije ta glava..je.biga ili je glava ili nije glava, pa nije covek lutka! Cini mi se da ni njima samima nije jasno sta su radili sa trecim serijalom... A sta je sa onim parama sa kraja druge sezone? Ne razumem.. a cela prica 2 sezone bila oko toga, i odjenom nista. I sad se na kraju kao Suzan razbacuje nekim milionima.. ne razbiram nista!!!

Ne zna se hoce li biti 4. sezone??? Jel si ti gledao 13. epizodu??? Da nije mozda kraj na ovome???
Daj bre...... :) Naravno da ce biti jos epizoda!!!!!!!!!!!!! Ne kazem to jer bih to volela, nego prosto jer je mnogo toga ne receno u seriji i ima jos toga da se desava, nego oni oce vreme da smisle sto bolji nastavak!!!
pozz
Nema potrebe da stavljas toliko ? i !
Ne bi bila ni prva ni poslednja serija koja je zbog loseg rejtinga ukinuta i ostavljena sa otvorenim krajem.
To je vrlo cesta pojava, ostave mogucnost za nastavak, ali moze biti i kraj, sve zavisi koliko im se isplati praviti narednu sezonu, dobit je tu jedini faktor.
3. sezona je sama po sebi cist promasaj, ko zna sta bi tek bilo sa cetvrtom...

Back