Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
Bice prikazana u ponedeljak, 21.01.
Sammy je dobio pistolj, Sucre ga prosvercovao u zatvor, jedva cekam...
sta bi sa tom s3 ep10? se pojavila u usa?
ajd da skidamooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice prikazana u ponedeljak, 21.01.
Sammy je dobio pistolj, Sucre ga prosvercovao u zatvor, jedva cekam...
ajd da skidamooo![]()

ajd da skidamooo![]()

Zasto ne skidate preko Torrenta... ja sam cijelu i prvu i drugu sezonu skinuo preko torrenta... juce sam skinu i 10 epizodu trece sezone... i to sve s ovog sajta http://www.arenabg.com/

Neki kazu da se vraca neki ne! Videcemo, ja mislim da je sa sarom zavrseno.... Al nikad se ne zna!

Hahahahahahahahahapa pazi ne verujem da bi bas napisali u novinama da nije istina
ja se evo prvi put pojavljujem ovde i reko cisto da vam posaljem da odgledate, ako vec niste ova dva klipa u vezi su sa prison break-om....
ja sam se dobro ismejala
i jos da dodam da sam i ja procitala u novinama da se Sara vraca....
Retardirani casopis....A u kojim si novinama procitala da se vraca?

Bravo?Retardirani casopis....
Do 13. epizode ima jos 3 nedelje, a do tada ce se sigurno nesto desiti sa tim strajkom...il sta je vec...
A sto se tice Sare, glavu su joj pokazali samo u delicu sekunde. Mozemo da ocekujemo svasta.
Nekako mi je drago sto je Sammy mrtav...

Pozdrav svim zavisnicima!8) Zna li neko gde mogu da nadjem prevod za 10tu epizodu? Poludecu!! Ja mogu bez prevoda, ali mama (PB zavisnik) ne bas. No parlare ingles bas najbolje... A meni gudja ako gledam bez nje :-D;-)
Pozdrav svim zavisnicima!8) Zna li neko gde mogu da nadjem prevod za 10tu epizodu? Poludecu!! Ja mogu bez prevoda, ali mama (PB zavisnik) ne bas. No parlare ingles bas najbolje... A meni gudja ako gledam bez nje :-D;-)
Isti problem....:grin::grin::grin: