Prison Break

nego, sad gledam poslednju epizodu drugog serijala i ne znam da li ste i vi to primetili, ali sve je nekako preterano naivno. u smislu, najlosija epizoda do sada. kao da su juce dobili scenario i sad nemaju pojma tacno sta rade. akcije su slabe, sve je nekako naivno, kao da se svi nesto usporeno krecu. sad su upucali ovog kineza sta li je vec i ako imate seriju kod kuce, pogledajte samo kako majkl i sara beze od policije. smejurija. razmisljam da li da stanem ovde, nije da nemam poverenja u naredni zaplet, ali mi se cini da su jadni ljudi stvarno pretrpeli dovoljno ne za jedan, nego za nekoliko zivota. a bogami, i ja sa njima. surovo mi zvuci to sto sad pricate o sarinoj glavi, spekulacijama da li je onaj FBI stvarno upucan u kombiju, da li je u stvari sara majklova cerka pa od tog seksa svakako nece biti nista... volela bih, kao sto su uradili sa pticom trkacicom, da snime za nas sentimentalne jednu poslednju epizodu ekstra u kojoj sve ima i svoj hepi end, a da ostali, koji imaju zivaca i cuke za sve sto sledi, uzivaju dalje sami.

ja se evo prvi put pojavljujem ovde i reko cisto da vam posaljem da odgledate, ako vec niste ova dva klipa u vezi su sa prison break-om....
ja sam se dobro ismejala :lol:
i jos da dodam da sam i ja procitala u novinama da se Sara vraca....

pa pazi ne verujem da bi bas napisali u novinama da nije istina
Hahahahahahahahaha
Pa poznato je da se tim bavi razna zuta stampa, a kod njih 90% napisanog nema veze s mozgom...
Zvanicna, ali zvanicna informacija autora serije je da od toga nema nista, glumica se ne vraca!
Sad tek nema apsolutno nikakve sanse za to posto se sezona zavrsava posle trinaeste epizode...

Bravo? :lol: Retardirani casopis....

Do 13. epizode ima jos 3 nedelje, a do tada ce se sigurno nesto desiti sa tim strajkom...il sta je vec...
A sto se tice Sare, glavu su joj pokazali samo u delicu sekunde. Mozemo da ocekujemo svasta.

Nekako mi je drago sto je Sammy mrtav...

Pozdrav svim zavisnicima!8) Zna li neko gde mogu da nadjem prevod za 10tu epizodu? Poludecu!! Ja mogu bez prevoda, ali mama (PB zavisnik) ne bas. No parlare ingles bas najbolje... A meni gudja ako gledam bez nje :-D;-)

Back