- Poruka
- 22.744
Zato što bezuslovna ljubav sve dopušta. Ne postavlja uslove i ne procenjuje.
To radi tvoj zli bog.
Evo mog zloce u rimljanima novi zavet
Jer se tvar pokori propadljivosti ne od svoje volje nego za volju onog koji je pokori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što bezuslovna ljubav sve dopušta. Ne postavlja uslove i ne procenjuje.
To radi tvoj zli bog.
Tvoj bog je Pavle? Nisam znala..Evo mog zloce u rimljanima novi zavet
Jer se tvar pokori propadljivosti ne od svoje volje nego za volju onog koji je pokori.
ni sama ne znas sta hoces sa ovim tvoj pavleTvoj bog je Pavle? Nisam znala..
Pavle priča u svoje ime iz svoje glave iz svog shvatanja...nije mu Bog diktirao šta da priča...Pavle je običan čovek...nije Isus..ni sama ne znas sta hoces sa ovim tvoj pavle
Nije hrišćanstvo nego pavlizam..Pavle priča u svoje ime iz svoje glave iz svog shvatanja...nije mu Bog diktirao šta da priča...Pavle je običan čovek...nije Isus..
nema ljubavi bez prastanja, i kod onih koji kazu da su zrtve zasluzile, morale da otplate, cak i ne znajuci za svoj prosli zivottvoja duša sama bira to pre rođenja, a bira patnju itežak život da bi brže otplatila karmu i da bi se učila ljubavi
pa da, šta će nam onda lekari, sediš i čekaš next lifenema ljubavi bez prastanja, i kod onih koji kazu da su zrtve zasluzile, morale da otplate, cak i ne znajuci za svoj prosli zivot
sto vise ti mantras o ljubavi, meni sve vise lici da mrzis
pre neki dan sam medju prvima priskocio coveku koji se slupao na moje oci, presekavsi banderu koja je ostala da visi na kablovima [polovina],. prevrnuo se na krov, ...i polusvestan u kolima, skoro da ne reaguje... sta mislis da li bih prisao i otvorio vrata na silu, i propitivao ha da li je svestan, gledajuci ima li krvi, da sam mislio da otplacuje karmu? jok, samo bih rekao da je zasluzio-karmicki, i stajao na distanci, da se ne mesam dok otplacuje; onda cuh da je invalid, ovde invalidi imaju oznake na kolima, ja ne videh... neko rece da se dimi vazdusni jastuk, kao da se nece zapaliti, da se ne izvlaci, kao da sam ja opet neko ko ce da pogorsa sve... da se ne pomera, kao da sam ja ne znam... dok nije dosla policija - sta mislis, jel postoji karmicka policija? zasto su pitali ljude, jel ste vi ocevici udesa, svedoci?
..ma znala je pre nego sto je napisala taj komentar ali je nakon toga zaboravila...raspitace se ona opet tu i tamo i vratice se opet "prosvetljena" staro-novim znanjem ...ni sama ne znas sta hoces sa ovim tvoj pavle
hahaha... jako smešno..Mojsije pruži štap svoj k nebu, i Gospod pusti gromove i grad, da oganj skakaše na zemlju. I tako Gospod učini, te pade grad na zemlju misirsku.
Ma nemoguce cokoladne bananice je bacao deci kakav crni oganj i grad haha.Ali i da
je bacao oganj kako da mrzimo oganj.Bog je u ognju haha

Ti volis vatru grad zemljotres mislis boza tu spava tako ne znam.ko je tu satanista.hahaha... jako smešno..
![]()
Zar nije promocija satanizma zabranjena na forumu?![]()
Ako sotonu prikazuju tako da je u ognju i da baca oganj, a ti tvog bogaTi volis vatru grad zemljotres mislis boza tu spava tako ne znam.ko je tu satanista.
Pavle govori sta mu je Bog rekao da kaze i to je zapisano - Bozja rec.Pavle priča u svoje ime iz svoje glave iz svog shvatanja...nije mu Bog diktirao šta da priča...Pavle je običan čovek...nije Isus..
Pa objasni onda po tvom okle zemljotresi potopi evo i klima se menja antartik se topi a to se stvarno dogadja.Ako sotonu prikazuju tako da je u ognju i da baca oganj, a ti tvog boga
tako opisuješ, onda je jasno koga promovišeš.
Pa sto ga reklamiras,cak si mu dala i vizuelni prikaz...ako je to tvoj stil zivota radi sta hoces ali nas nemoj zamarati stvarima koje su,kao sto si i sama rekla - zabranjene !??hahaha... jako smešno..
![]()
Uziva u vatri to ona bre na slici haha.Kako drugacije da se objasni ova slika koja veze nema sa stihovima iz biblije.Pa sto ga reklamiras,cak si mu dala i vizuelni prikaz...ako je to tvoj stil zivota radi sta hoces ali nas nemoj zamarati stvarima koje su,kao sto si i sama rekla - zabranjene !??
Vidis da nije ti ga stalno promoviseshahaha... jako smešno..
![]()

Ja je i vidim taku ko djavo u nju da je yso a evo sad i sama se sad predstavila ko je hahaVidis da nije ti ga stalno promovises![]()
ma ne, nego sedis i mucis se, hteo si brze da otplacujes karmu, ili to mislis za druge dok krvare u agoniji i sl. - tako treba, sami su hteli da brze placaju svoj karmicki dug... mislim da je ovo vece zlo nego jehovini svedoci sto verujupa da, šta će nam onda lekari, sediš i čekaš next life
Da to je slikom prikazano ono što je ona rečima opisala.Pa sto ga reklamiras,cak si mu dala i vizuelni prikaz...ako je to tvoj stil zivota radi sta hoces ali nas nemoj zamarati stvarima koje su,kao sto si i sama rekla - zabranjene !??
Hmmm,a jel postoji bar mala mogucnost da si je samo ti tako razumela ?Da to je slikom prikazano ono što je ona rečima opisala.
Bogu nebeskome ne trebaju advokati nit fizicko obezbedjenje,svi mi ovde iznosimo licna verska ubedjenja i diskutiramo po razlicite teme u skladu sa tim verovanjem.Kako ste se samo svo troje nanizali da odbranite svog boga koji
je u ognju i oganj baca..![]()

Kako drugačije može da se razume opis boga kako gori u vatri i baca vatru?Hmmm,a jel postoji bar mala mogucnost da si je samo ti tako razumela ?
Bogu nebeskome ne trebaju advokati nit fizicko obezbedjenje,svi mi ovde iznosimo licna verska ubedjenja i diskutiramo po razlicite teme u skladu sa tim verovanjem.
...a kao sto se vidi,to isto i ti radis a cak nam dajes i vizuelne prikaze.![]()
Dobro je da ti uopšte znaš šta je zlo ostalo će se rešiti vremenom. Šta misliš kad ne bi znala šta je zlo kao kad neki virus napadne direktno imuni sistem.Cunami zemljotresi susa su sve slucajevi prirodnog zla. U ovakvim dogadjajima nema morala.Mozes biti svetac na zemlji ali ako se nadjes u ovim situacijama gotov si.
Ako dobri bog ljubav postoji prirodno je da nema ovog zla.Ali zlo ovo postoji.Dakle sta da se zakljuci da li boga nema ili postoji bog ali bas da je dobar nije.