Prirodno zlo

tvoja duša sama bira to pre rođenja, a bira patnju itežak život da bi brže otplatila karmu i da bi se učila ljubavi
nema ljubavi bez prastanja, i kod onih koji kazu da su zrtve zasluzile, morale da otplate, cak i ne znajuci za svoj prosli zivot

sto vise ti mantras o ljubavi, meni sve vise lici da mrzis

pre neki dan sam medju prvima priskocio coveku koji se slupao na moje oci, presekavsi banderu koja je ostala da visi na kablovima [polovina],. prevrnuo se na krov, ...i polusvestan u kolima, skoro da ne reaguje... sta mislis da li bih prisao i otvorio vrata na silu, i propitivao ha da li je svestan, gledajuci ima li krvi, da sam mislio da otplacuje karmu? jok, samo bih rekao da je zasluzio-karmicki, i stajao na distanci, da se ne mesam dok otplacuje; onda cuh da je invalid, ovde invalidi imaju oznake na kolima, ja ne videh... neko rece da se dimi vazdusni jastuk, kao da se nece zapaliti, da se ne izvlaci, kao da sam ja opet neko ko ce da pogorsa sve... da se ne pomera, kao da sam ja ne znam... dok nije dosla policija - sta mislis, jel postoji karmicka policija? zasto su pitali ljude, jel ste vi ocevici udesa, svedoci?

Poslednja izmena:
nema ljubavi bez prastanja, i kod onih koji kazu da su zrtve zasluzile, morale da otplate, cak i ne znajuci za svoj prosli zivot

sto vise ti mantras o ljubavi, meni sve vise lici da mrzis

pre neki dan sam medju prvima priskocio coveku koji se slupao na moje oci, presekavsi banderu koja je ostala da visi na kablovima [polovina],. prevrnuo se na krov, ...i polusvestan u kolima, skoro da ne reaguje... sta mislis da li bih prisao i otvorio vrata na silu, i propitivao ha da li je svestan, gledajuci ima li krvi, da sam mislio da otplacuje karmu? jok, samo bih rekao da je zasluzio-karmicki, i stajao na distanci, da se ne mesam dok otplacuje; onda cuh da je invalid, ovde invalidi imaju oznake na kolima, ja ne videh... neko rece da se dimi vazdusni jastuk, kao da se nece zapaliti, da se ne izvlaci, kao da sam ja opet neko ko ce da pogorsa sve... da se ne pomera, kao da sam ja ne znam... dok nije dosla policija - sta mislis, jel postoji karmicka policija? zasto su pitali ljude, jel ste vi ocevici udesa, svedoci?
pa da, šta će nam onda lekari, sediš i čekaš next life

Mojsije pruži štap svoj k nebu, i Gospod pusti gromove i grad, da oganj skakaše na zemlju. I tako Gospod učini, te pade grad na zemlju misirsku.
Ma nemoguce cokoladne bananice je bacao deci kakav crni oganj i grad haha.Ali i da
je bacao oganj kako da mrzimo oganj.Bog je u ognju haha

Mojsije pruži štap svoj k nebu, i Gospod pusti gromove i grad, da oganj skakaše na zemlju. I tako Gospod učini, te pade grad na zemlju misirsku.
Ma nemoguce cokoladne bananice je bacao deci kakav crni oganj i grad haha.Ali i da
je bacao oganj kako da mrzimo oganj.Bog je u ognju haha
hahaha... jako smešno..

giphy.gif

Zar nije promocija satanizma zabranjena na forumu? :think:

A u novom zavetu koliko hoces prirodnog zla i nista se tu ne moze
Ali će doći dan Gospodnji kao lupež noću, u koji će nebesa s hukom proći, a stihije će se od vatre raspasti a zemlja i dela što su na njoj izgoreće.

Kolko su ateisti razumniji posteniji od ovih sektasa.
argument protiv postojanja Boga zasnovan na Prirodnom Zlo.

Argument:

Ako Bog postoji, onda postoji bice koje je sveznajuca, svemocna i savrseno dobra.
Ako je postojalo bice koje je sveznajuce, svemocno i savrseno dobro, onda ne bi bilo prirodnog zla.
Ali postoji prirodno zlo.

Zakljucak Bog ne postoji.

Pa sto ga reklamiras,cak si mu dala i vizuelni prikaz...ako je to tvoj stil zivota radi sta hoces ali nas nemoj zamarati stvarima koje su,kao sto si i sama rekla - zabranjene !??
Da to je slikom prikazano ono što je ona rečima opisala.
Kako ste se samo svo troje nanizali da odbranite svog boga koji
je u ognju i oganj baca.. :roll:

Da to je slikom prikazano ono što je ona rečima opisala.
Hmmm,a jel postoji bar mala mogucnost da si je samo ti tako razumela ?
Kako ste se samo svo troje nanizali da odbranite svog boga koji
je u ognju i oganj baca.. :roll:
Bogu nebeskome ne trebaju advokati nit fizicko obezbedjenje,svi mi ovde iznosimo licna verska ubedjenja i diskutiramo po razlicite teme u skladu sa tim verovanjem.
...a kao sto se vidi,to isto i ti radis a cak nam dajes i vizuelne prikaze. :kafa:

Hmmm,a jel postoji bar mala mogucnost da si je samo ti tako razumela ?

Bogu nebeskome ne trebaju advokati nit fizicko obezbedjenje,svi mi ovde iznosimo licna verska ubedjenja i diskutiramo po razlicite teme u skladu sa tim verovanjem.
...a kao sto se vidi,to isto i ti radis a cak nam dajes i vizuelne prikaze. :kafa:
Kako drugačije može da se razume opis boga kako gori u vatri i baca vatru?

Možete vi da verujete u šta god hoćete, ali takav prikaz boga je čist satanizam
i to po zakonu ne smete da promovišete.

Cunami zemljotresi susa su sve slucajevi prirodnog zla. U ovakvim dogadjajima nema morala.Mozes biti svetac na zemlji ali ako se nadjes u ovim situacijama gotov si.
Ako dobri bog ljubav postoji prirodno je da nema ovog zla.Ali zlo ovo postoji.Dakle sta da se zakljuci da li boga nema ili postoji bog ali bas da je dobar nije.
Dobro je da ti uopšte znaš šta je zlo ostalo će se rešiti vremenom. Šta misliš kad ne bi znala šta je zlo kao kad neki virus napadne direktno imuni sistem.

Back