Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uzmes knjige iz istorije i bubas cinjenice - godine, nazive i sl. Akcenat na prvoj i drugoj godini, dok cetvrte npr ima vrlo malo. Srpski delom knjizevnost, delom gramatika i malo pravopis. E sad meni je za srpski bio jako koristan informator, jer se sablon testa iz srpskog nije menjao godinama. Istoriju ne uciti iz informatora, vec iz knjiga, a testove koristiti kao proveru. Sve u svemu, prijemni nije nista posebno. Tek vas ceka pravo ucenje. Sto se tice pripremne, nije neophodna, ali moze da bude korisna. Kazu sta ne treba, a videces i faks, buduce kolege i neke profe. Neka je sa srecom!

Ovako nesto sam i ja zakljucila iz razgovora sa ljudima...
Necu ni uciti cetvrtu knjigu,
mozda samo iz testova je naucim...

to sto ne treba mislim da mogu da vidim da uzmem od nekog,a ne zelim nesto da placam 9000 za upoznavanje whit THE pRavni fax.ipak meni je najveci problem da se nateram da uzmem knjigu a ako se vec placa ne placa se za dzabe(tj.ako platim 99% necu blejati),al opet mi se ne pucaju pare;) samo zbog lenjosti...so the resenje is to sesti i uciti,al kakooooo?
jesm pomenula da hocu na budzet:)?

to sto ne treba mislim da mogu da vidim da uzmem od nekog,a ne zelim nesto da placam 9000 za upoznavanje whit THE pRavni fax:).ipak meni je najveci problem da se nateram da uzmem knjigu a ako se vec placa ne placa se za dzabe(tj.ako platim 99% necu blejati),al opet mi se ne pucaju pare samo zbog lenjosti...so the resenje is to sesti i uciti,al kakooooo?
jesm pomenula da hocu na budzet;)?

sad sam gledala za cene i vise nije 9000 vec 10000.bez uvrede ali dokleee?
inace jer zna neko od ovih sto su imali privatne pripreme nekog dobrog profesora(jos kad bi bio s'faxa...),nesto ne bi da trazim po oglasima(...a net je kao bolji,tesko).i jos bi bilo carski kad bi dolazio kuci,a jos bolje kad bi imao pitanja za prijemni(ah ta masta)...
i hvala za sve koji su odgovarali na moja bolesna pitanja,ceap on the good work(engleski mi je za medalju,tuzno);)

ako neko moze da mi kaze dal se srpski i istorija u isto vreme polazu or when?i dal postoji minimum poena koji moras da ostvaris na srpskom i ist. da bi upisao ili mogu tipa 30 poena iz srpskog i 2 iz ist?

Jedan predmet polazes u ponedeljak,a jedan u utorak.Sad,nisam sigurna koji je kada.A sto se tice bodova,to ne znam,ali mislim da bi trebalo da bude minimalan br. bodova koji ti je potreban da polozis prijemni.Ako nesto saznas obavesti nas,pls.

E samo da pitam jer se moze upisati vanredno pravni fax, tj da ne slusham predavanja vec da samo polazem ispite?

Moze, to ti je ovo studiranje na daljinu, znaci ne ides na vezbe(koje su inace obavezne da bi dobio potpis da uopste mozes da izadjes na ispit, a imaju one elektronske kartice sa aparatima za cekiranje maltene na svakim vratima tako da je tesko izbeci to, osim ako nemas nekog ko je spreman da rizikuje da `kuca` tvoju karticu) i samo kad je rok pojavis se polozis i to je to, diploma je ista kao i kod nas sto cemo ici svaki dan ko u skolu :-)

Moze, to ti je ovo studiranje na daljinu, znaci ne ides na vezbe(koje su inace obavezne da bi dobio potpis da uopste mozes da izadjes na ispit, a imaju one elektronske kartice sa aparatima za cekiranje maltene na svakim vratima tako da je tesko izbeci to, osim ako nemas nekog ko je spreman da rizikuje da `kuca` tvoju karticu) i samo kad je rok pojavis se polozis i to je to, diploma je ista kao i kod nas sto cemo ici svaki dan ko u skolu :-)

i postoji samo na 1. godini.

Back