Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mozda ce jedna moja drugarica ici na pripremnu nastavu, pa ako bude isla ja cu vam javiti sta su radili.

ja mislim da nije fer da budu razliciti testovi za prijemni, a bilo bi fer da svi polazu u isto vreme isti test bez obzira na to koliko je ljudi prijavljeno.

Ja sam od druga videla sta su radili proslog vikenda iz istorije, rekli im sta treba, a sta ne da se uci (u sustini sve treba, samo su rekli da ne uce neke gluposti na koje niko ne bi obratio paznju). Iz srpskog su prelazili glasovne promene, akcente, itd... Ima li neko jos neki podatak?

Stefan_88_BB:
E znate sta me zanima.Da li na pravima vazi da mora iz oba predmeta da se ima 50% +1 odnosno da li se osoba vodi da je polozila prijemni ako ima 4 boda iz istorije i 28 iz srpskog (primera radi )

i mene to zanima, ali mislim da je 50%+ 1 mnogo i nema sanse da 1700 ljudi ima cak toliko poena. Prosle godine su upisivali sa ukupno 40 bodova tako da je nemoguce da su od tih 40 imali 31 na prijemnom.

Procitajte konkurs. Postoje samo granica za upis na budzet i granica koja mora da se predje kako bi bili upisani na faks.

Za budzet ukupno najmanje 51 bod i naravno da ispunis uslove na rang listi tj. da budes u prvih 700

Za samofinansirajuci najmanje 30 bodova i budes na listi izmedju 701. i 1700.

E,bas sam se uplasila.... Nisam ljos uvek pocela ljudski da ucim,kao,od danas cu,a imala sam istoriju samo 2god. i naravno,sve sam zaboravila.... Srecom,sa srpskim nemam velikih problema.... Ima li nekog da me utesi,je l' treba da se plasim? :roll: Da li mozda znate kakva su iskustva,da li i koliko pripreme pomazu?

Bice te podeljeni u grupice od po 50ak po slusaonicama i amfiteatrima.U svakoj grupu ce biti po 2-3 profesora i po koji asistent da nadgleda testiranje.Mozda vam istorija bude zeznuta jer ubace toliko fahidiotskih pitanja i trivije.Kad sam polagao imao sam pitanja tipa ko je tvorac kvantne mehanike ili kojeg vajara su zvali bozanstveni Urbinjanin?Sve u svemu ko zna moze ceo test za 3 minuta da uradi.Ja kada sam polagao nisam bio zadovoljan testom, ali kad sam pogledao rang listu odusevio sam se!Bio sam 25 -ti od 2.300 koji su konkurisali.Bice verovatno 30ak grupa testova, ali pitanja su uglavnom iz informatora, neka i ne ili su preformulisana.Dosta pitanja bude sa negacijom tipa zaokruzi sta Cezar NIJE uradio itd.Srecno!Pitajte.

SEVAST:
Bice te podeljeni u grupice od po 50ak po slusaonicama i amfiteatrima.U svakoj grupu ce biti po 2-3 profesora i po koji asistent da nadgleda testiranje.Mozda vam istorija bude zeznuta jer ubace toliko fahidiotskih pitanja i trivije.Kad sam polagao imao sam pitanja tipa ko je tvorac kvantne mehanike ili kojeg vajara su zvali bozanstveni Urbinjanin?Sve u svemu ko zna moze ceo test za 3 minuta da uradi.Ja kada sam polagao nisam bio zadovoljan testom, ali kad sam pogledao rang listu odusevio sam se!Bio sam 25 -ti od 2.300 koji su konkurisali.Bice verovatno 30ak grupa testova, ali pitanja su uglavnom iz informatora, neka i ne ili su preformulisana.Dosta pitanja bude sa negacijom tipa zaokruzi sta Cezar NIJE uradio itd.Srecno!Pitajte.

Da li to znaci da ce svaka grupa imati razlicita pitanje???
Ako je tako, to nije fer, jer nikad ne mogu pogoditi istu tezinu pitanja!

Naravno da ce svih 30ak grupa imati razlicita pitanja jer neki polazu i sutradan.Ma opusteno test je cist debilizam uglavnom zaokruzi i dopisi!Al je bilo bisera kada sam ja polagao profani kazu da su kad su pregledali testove nalazili odgovore tipa Nabukodinosaurus,visece saksije umesto viseci vrtovi itd.Mobilni telefoni ce se odlagati na jednu gomilu ne smes ih imati kraj sebe, a polaganje je sifrovano.

Kada sam resavala testove iz materijala, neki su laksi, a neki malo tezi...zavisi i od srece. Meni npr. malo teze idu silna bozanstva. a u jednoj grupi ih ima dosta. Zacudila sam se kada sam videla neka pitanja... Zna li neko koliko kosta polaganje? Ne pise na sajtu faxa... Pozdrav svima!

Kada sam resavala testove iz materijala, neki su laksi, a neki malo tezi...zavisi i od srece. Meni npr. malo teze idu silna bozanstva. a u jednoj grupi ih ima dosta. Zacudila sam se kada sam videla neka pitanja... Zna li neko koliko kosta polaganje? Ne pise na sajtu faxa... Pozdrav svima!

aleksandrica_k:
Ako si iz NS-a polaganje je 6.000 ja mislim, a za ostale gradove ne znam...

Back