Jel neko sa foruma ide na pripreme na faks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stefan_88_BB:E ja idem na republicko iz srpskog u Trsic u nedelju.Ako budem medju prva tri da li ce me osloboditi prijemnog ?
Ma, snacicu se vec nekako, ali kud posle...draguljche:sto da ne! ako volis... Jedino u ovoj nasoj drzavi nema leba ni iz cega, ne znam kako ces se snaci sa arapskim. u svakom slucaju pozzz
Stefan_88_BB:E znate sta me zanima.Da li na pravima vazi da mora iz oba predmeta da se ima 50% +1 odnosno da li se osoba vodi da je polozila prijemni ako ima 4 boda iz istorije i 28 iz srpskog (primera radi )
Sta se lozite, nema toga. Pa,pola ljudi se ne bi upisaloiwan88:i mene to zanima, ali mislim da je 50%+ 1 mnogo i nema sanse da 1700 ljudi ima cak toliko poena. Prosle godine su upisivali sa ukupno 40 bodova tako da je nemoguce da su od tih 40 imali 31 na prijemnom.
SEVAST:Bice te podeljeni u grupice od po 50ak po slusaonicama i amfiteatrima.U svakoj grupu ce biti po 2-3 profesora i po koji asistent da nadgleda testiranje.Mozda vam istorija bude zeznuta jer ubace toliko fahidiotskih pitanja i trivije.Kad sam polagao imao sam pitanja tipa ko je tvorac kvantne mehanike ili kojeg vajara su zvali bozanstveni Urbinjanin?Sve u svemu ko zna moze ceo test za 3 minuta da uradi.Ja kada sam polagao nisam bio zadovoljan testom, ali kad sam pogledao rang listu odusevio sam se!Bio sam 25 -ti od 2.300 koji su konkurisali.Bice verovatno 30ak grupa testova, ali pitanja su uglavnom iz informatora, neka i ne ili su preformulisana.Dosta pitanja bude sa negacijom tipa zaokruzi sta Cezar NIJE uradio itd.Srecno!Pitajte.
Ako si iz NS-a polaganje je 6.000 ja mislim, a za ostale gradove ne znam...aleksandrica_k:Kada sam resavala testove iz materijala, neki su laksi, a neki malo tezi...zavisi i od srece. Meni npr. malo teze idu silna bozanstva. a u jednoj grupi ih ima dosta. Zacudila sam se kada sam videla neka pitanja... Zna li neko koliko kosta polaganje? Ne pise na sajtu faxa... Pozdrav svima!