Sta to znaci kad zena koja je sprcala bar 3 banqe u dupe vidi sebe ko princezu?
Kako bi vi to definisali?
Da li je to problem odgajanja ili su uzroci druge prirode?
nem pojma đomlice drugarčiću moj, ne zanimaju me ženski tripovi, smara me da se bavim njihovom patologijom
ne mogu da se nateram da potrošim gram mašte kako bi zamislio takvu personu, zabolemeq koji su uzroci
oću da velim, tema je glupa
al saćemo da je napravimo interesantnom, ništa se ti ne sekiraj, i to uz pomoć čudesnih moći digresije
princeza...?
to bi valjda podrazumevalo nerazbušenu neraspakovanu tatinu ćeru, finu i obrazovanu kulturnu, što svira u klavir a ne u falus
piše kratke pesme i nosi dugačke suknje, čeka jednog pravog, za ostale je santa leda frigidna
ili bar tako deluje uz pomoć distance
bere cveće i voli male šumske životinje
znači u bekgraundu vremena današnjeg očigledna kandidatkinja za lazu
al aj da se zadržimo na normalnim uglavu
takvo što ne postoji u ženskom svetu a da nije imalo bliski susret s mokrom čarapom
ali zato postoji u muškom...
šta više, ne da postoji nego je brojka u fazi eskalacije, geometrijska progresija
svakodnevno viđam te princeze, đevojačke duše zarobljene u muškim telima
koji se libe da opsuju jer je to nepristojno, koji nikad nisu udarili nikoga jer je lakše sageti glavu, koji žensku brane tako što zovu devet dva itd itd
ali ne pričam o pederčinama, ne
to su oni što ipak vole ženske, iskreno ih vole, svim svojim požrtvovanim bićetom nežnim, sve bi učinili za jednu koju zumiraju
ponižavali se godinama pasivno pokazujući i aktivno skrivajući neizmernu ljubav koju gaje prema toj nekoj ženskoj
gledaju kako je qara jedan drugi treći (ili jedan jedini sve vreme nebitno) nadajući se da će i na njih doći red da pokažu sve note svojih dugo kompresovanih nežnih filinga
uzalud
nesposobni da izađu iz frend zone u koju su odavno, još na početku upali
odnosno tamo prosleđeni od strane te ženske nepogrešivo
jer žensko, ako ništa drugo, ima vrlo nepogrešiv njuh da namiriše princezu i sortira je prema sledovanju
to su oni što imaju drugarice i ne kontaju da je poniženje da te žensko ne gleda ko mužjaka
odnosno možda i kontaju al im ne smeta, što je još gore
nego... jesi li se već prepozno ili da nastavim deskripciju?