Princeza

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakako.
Ali, to nije obichno ribanje.
Kada princeza riba, ona u stvari vrshi unutrashnje dekorisanje klozetske sholje.
Brabonjci su njeni leptirici, cak i govna mirishu jer je ona tu.

Pazi, sa ovakvim rečnikom, lako možeš i ti da budeš svrstan u princeze.
A tako ti je uvodni post zračio mačo šarmom.:navodnik:

Zanimljiva stvar je da razmazenost mahom uzima oblik neke svadjalice uz mrvu sujete, bahatosti i nadobudnosti...neretko zivi u ljudima koji smatraju da treba da dobiju sve jer su samopouzdani, mocni, strasni, sposobni, glasni i jasni, slikovitije receno, kod Patka Dace mojemojemojemoje, menimenimenimeni, jajajajaja...:lol:
Mnogo sam manje u zivotu imala prilike da sretnem razmazenu princezu u roze haljini koja suska krinolinom, pucka obraze i duri se sa visine, ona bi mi bila smesna za sve pare al' Patka bih mogla da zadavim. Od ovih glasno razmazenih, tiho razmazeni ne padnu ni u deseti kamoli u prvi plan.

Пун куфер тих са шушкавим кринолинама лол и протезама за зубе, мало им је осавремењен аутфит, али то је то лол Патак Дача у епизоди Грамзива гњида је ипак напреднији ниво. Персоналити + самосталност

Svakako.
Kada princeza riba, ona u stvari vrshi unutrashnje dekorisanje klozetske sholje.

Pazi, sa ovakvim rečnikom, lako možeš i ti da budeš svrstan u princeze.
A tako ti je uvodni post zračio mačo šarmom.:navodnik:
Ah, taj prinčevski mačizam..... kad se ne bi ogledao u mlaćenju brabonjaka jezikom - kako to radi postavljač teme, možda bih nešto smisleno i odgovorila na temu.

Poslednja izmena:
.
.
.
........
princeza je princeza i sa 100 godina, pa šta onda !?

:sad2:

imam u komsiluku princezicu.
kad smo bili klinci, uvek je bila nekako iznad jer je bila jedinica imucnih roditelja i prezasticena
njeni su se uvek hvalili njenim sviranjem klavira..nije odmakla dalje od osnovne muzicke..
njenim engleskim koji je danas na nivou skolskog..
u glavu su joj usadili vaspitanjem da vredi vise od drugih i toga se drzala citavog zivota..nikad nije niko bio dovoljno dobar da bi bila sa njim u vezi..
danas ima 45 god, 120kg i dalje je sama..cak i bez kuceta i maceta jer nije naucena da ona brine o nekome..

imam u komsiluku princezicu.
kad smo bili klinci, uvek je bila nekako iznad jer je bila jedinica imucnih roditelja i prezasticena
njeni su se uvek hvalili njenim sviranjem klavira..nije odmakla dalje od osnovne muzicke..
njenim engleskim koji je danas na nivou skolskog..
u glavu su joj usadili vaspitanjem da vredi vise od drugih i toga se drzala citavog zivota..nikad nije niko bio dovoljno dobar da bi bila sa njim u vezi..
danas ima 45 god, 120kg i dalje je sama..cak i bez kuceta i maceta jer nije naucena da ona brine o nekome..
te princeze kojima niko ne valja, jer su one jelte iznad svih i cekaju zauvek princa na belom konju su najbolji primer zasto ne valja biti princeza.....precenis sebe, potcenis druge i na kraju zavrsis ko zla dzaba hat koja mrzi ceo svet jer je tako ispod nje (ili njega, o da ima i muskih princezaca :sad2: )

Svakako.

De de ti si jedna zacarana princezica, kad te poljubi zena-princ izacices iz te nadrk caure, znam ja!:)

Elem, uzmimo da je svet subjektivno obojen. Tebi su fekalije jednostavno go.vna a ribanje klozeta popodne u go.vnima a neko je, recimo mastovitiji pa tom ribanju da manje naturalisticku a vise romanticnu notu.

Kad kazes gov.nu da je gov.no manje vise nista ne postizes osim sto sebe srozavas na nivo cistaca istih pa ti je negde jos gore. Zamisli da svet bojis drugacije od ocekivanog, zelena kosa plava koza, sto da ne, kazace ti neko da je sustina u realnosti i da si lud ali ako svi umiremo na isti nacin i ako nagrada za naturalizam i prakticnost ne postoji, cemu ukalupljivanje? Sveti Petar ce te odlikovati u Cistilistu jer si rek'o gov.nu da je gov.no a ne cvetic. Zao mi je ali to se netje desiti:(

De de ti si jedna zacarana princezica, kad te poljubi zena-princ izacices iz te nadrk caure, znam ja!:)

Elem, uzmimo da je svet subjektivno obojen. Tebi su fekalije jednostavno go.vna a ribanje klozeta popodne u go.vnima a neko je, recimo mastovitiji pa tom ribanju da manje naturalisticku a vise romanticnu notu.

Kad kazes gov.nu da je gov.no manje vise nista ne postizes osim sto sebe srozavas na nivo cistaca istih pa ti je negde jos gore. Zamisli da svet bojis drugacije od ocekivanog, zelena kosa plava koza, sto da ne, kazace ti neko da je sustina u realnosti i da si lud ali ako svi umiremo na isti nacin i ako nagrada za naturalizam i prakticnost ne postoji, cemu ukalupljivanje? Sveti Petar ce te odlikovati u Cistilistu jer si rek'o gov.nu da je gov.no a ne cvetic. Zao mi je ali to se netje desiti:(

***** je *****.
Zao mi je.
Drago mi je al mi je djeneral draza istina.

nem pojma đomlice drugarčiću moj, ne zanimaju me ženski tripovi, smara me da se bavim njihovom patologijom
ne mogu da se nateram da potrošim gram mašte kako bi zamislio takvu personu, zabolemeq koji su uzroci
oću da velim, tema je glupa

al saćemo da je napravimo interesantnom, ništa se ti ne sekiraj, i to uz pomoć čudesnih moći digresije

princeza...?
to bi valjda podrazumevalo nerazbušenu neraspakovanu tatinu ćeru, finu i obrazovanu kulturnu, što svira u klavir a ne u falus
piše kratke pesme i nosi dugačke suknje, čeka jednog pravog, za ostale je santa leda frigidna
ili bar tako deluje uz pomoć distance
bere cveće i voli male šumske životinje

znači u bekgraundu vremena današnjeg očigledna kandidatkinja za lazu

al aj da se zadržimo na normalnim uglavu
takvo što ne postoji u ženskom svetu a da nije imalo bliski susret s mokrom čarapom

ali zato postoji u muškom...
šta više, ne da postoji nego je brojka u fazi eskalacije, geometrijska progresija
svakodnevno viđam te princeze, đevojačke duše zarobljene u muškim telima
koji se libe da opsuju jer je to nepristojno, koji nikad nisu udarili nikoga jer je lakše sageti glavu, koji žensku brane tako što zovu devet dva itd itd
ali ne pričam o pederčinama, ne
to su oni što ipak vole ženske, iskreno ih vole, svim svojim požrtvovanim bićetom nežnim, sve bi učinili za jednu koju zumiraju
ponižavali se godinama pasivno pokazujući i aktivno skrivajući neizmernu ljubav koju gaje prema toj nekoj ženskoj
gledaju kako je qara jedan drugi treći (ili jedan jedini sve vreme nebitno) nadajući se da će i na njih doći red da pokažu sve note svojih dugo kompresovanih nežnih filinga
uzalud
nesposobni da izađu iz frend zone u koju su odavno, još na početku upali
odnosno tamo prosleđeni od strane te ženske nepogrešivo
jer žensko, ako ništa drugo, ima vrlo nepogrešiv njuh da namiriše princezu i sortira je prema sledovanju
to su oni što imaju drugarice i ne kontaju da je poniženje da te žensko ne gleda ko mužjaka
odnosno možda i kontaju al im ne smeta, što je još gore

nego... jesi li se već prepozno ili da nastavim deskripciju?

Tenzisha....pa ti si zaljubljen u mene :zaljubljena:
Ali nesretjno :rotf:

te princeze kojima niko ne valja, jer su one jelte iznad svih i cekaju zauvek princa na belom konju su najbolji primer zasto ne valja biti princeza.....precenis sebe, potcenis druge i na kraju zavrsis ko zla dzaba hat koja mrzi ceo svet jer je tako ispod nje (ili njega, o da ima i muskih princezaca :sad2: )

nikad ne precenis sebe nego se prosto ne uklopis, zato ili zato, unazad mozda vidis, ali u trenutku ne. a kasnije kad pokusavas ne ide, osim ako nisi bash inteligentan, a posto si se vec umorio moze biti da nisi.
nikad niko ne precenjuje sebe vec je nesiguran, precenjivanje je bash to. a da ih je neko hteo bile bi tamo. mada obicno se takvi ljudi sami spajaju, te princeze i princhevi

a tamo gde je mnogo princeza, zamislite grupu princeza i princheva i vi koji niste tamo se nadjete, kao usamljeni predstavnik

ok ima neko objasnjenje, lupis im samar i kazes da su razmazeni ali sta je onda to :(
u stvari taj nacin uklapanja mi ni ne treba :I

Poslednja izmena:
nikad ne precenis sebe nego se prosto ne uklopis, zato ili zato, unazad mozda vidis, ali u trenutku ne. a kasnije kad pokusavas ne ide, osim ako nisi bash inteligentan, a posto si se vec umorio moze biti da nisi.
nikad niko ne precenjuje sebe vec je nesiguran, precenjivanje je bash to. a da ih je neko hteo bile bi tamo. mada obicno se takvi ljudi sami spajaju, te princeze i princhevi
pa da to kazu ovi sto se precenjuju. mozes ti da se uklopis ili ne, ali to nije izgovor za precenjivanje ili nedostatak truda. najlakse je reci nisam ja kriv :sad2: a najteze pogledati se u ogledalo i reci ipak sam osrednji prosek,dzaba koja nikom ne treba, pusika i yebeno sam sebe precenio/la :sad2:

Back