kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.475
na NATUCAJUCE SRPSKOMSlažem se.
Na kom jeziku se ovaj čovek obratio
mucajuci
svoj dzep i englesku bandui koga predstavlja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na NATUCAJUCE SRPSKOMSlažem se.
Na kom jeziku se ovaj čovek obratio
svoj dzep i englesku bandui koga predstavlja?
Oblik vladavine i uredjenje nisu isto !
--
Nikada nisi ni imao Republiku, nemas je ni sada
Ako imas sa cim misliti o tome !
na NATUCAJUCE SRPSKOM
mucajuci
svoj dzep i englesku bandu
Ја теби војводо, ти мени сердару! Јел сте се испослагали? Нама се држава распада , а ви о Катарини...да ли је неко обрисао полицу или просуо чај по тепиху? Комедијаши и тролови, класични спин удбаша. Прошло је то време и стижу промене.Slažem se.
Na kom jeziku se ovaj čovek obratio i koga predstavlja?
Da li je Katarina prestala fizički da se iživljava prema radnicima, posluzi koju mi iz budžeta plaćamo?
Bilo je mnogo pritužbi na njeno ponašanje.
Da li bi to smela da radi u Engleskoj?
Ја теби војводо, ти мени сердару! Јел сте се испослагали? Нама се држава распада , а ви о Катарини...да ли је неко обрисао полицу или просуо чај по тепиху? Комедијаши и тролови, класични спин удбаша. Прошло је то време и стижу промене.
rekoh li
pekaru hleba ne placa
vila dzabe...
struja dzabe... na trosak drzave
donacije
Промена система , а не људи. Шта смо имали до сада ? Од тзв. демократских избора, долазили су нам људи обећавајући куле и градове без икаквих одговорности. Ко их је казнио, коме су одговарали за лажи и манипулације? Нема тога у оваквом систему. Свакој кући потребан је домаћин који ће водити рачуна да се кућа одржава, чисти, обнавља и проширује уколико има потребе, да укућани буду задовољни и имају своју улогу у домаћинству. Досадашњи "домаћини"од 90-их су гледали неке туђе куће, зато промене.Za koga tačno promene?
Za još jednog, odnosno više njih, murtu?
Јесте, мучени ав . Иди помози му , стварно се човек издеформисао да намакне које милионче. Па тек кад се сетим колике проблеме је имао са уређивањем стана 99-те. Велике су то муке! Па сад EXPO , треба све то пребацити негде да неко не пронађе. Ипак се он мучио за то. Јел да?Pa taj 100x opasniji od Vučića koji jadnik mora da se pomuči dok namakne neko milionče iz narodne kase.
A ovaj došo u zemlju,
rekao moj pra pra pra neki je oro kurtem po Srbiji,
i sad mirno čeka da korisni idioti završe posao za njega.
Промена система , а не људи. Шта смо имали до сада ? Од тзв. демократских избора, долазили су нам људи обећавајући куле и градове без икаквих одговорности. Ко их је казнио, коме су одговарали за лажи и манипулације? Нема тога у оваквом систему. Свакој кући потребан је домаћин који ће водити рачуна да се кућа одржава, чисти, обнавља и проширује уколико има потребе, да укућани буду задовољни и имају своју улогу у домаћинству. Досадашњи "домаћини"од 90-их су гледали неке туђе куће, зато промене.
Јесте, мучени ав . Иди помози му , стварно се човек издеформисао да намакне које милионче. Па тек кад се сетим колике проблеме је имао са уређивањем стана 99-те. Велике су то муке! Па сад EXPO , треба све то пребацити негде да неко не пронађе. Ипак се он мучио за то. Јел да?
Претпостављам да ако не чујемо једни друге, може доћи до озбиљног неразумевања које никоме није од користи. Тада нико неће бити на било каквом добитку. У сваком случају желум ти да живиш јер стиже неко друго време.Eto, sve razumeš.
Razumi i da nas tvoja rešenja ne interesuju.
Претпостављам да ако не чујемо једни друге, може доћи до озбиљног неразумевања које никоме није од користи. Тада нико неће бити на било каквом добитку. У сваком случају желум ти да живиш јер стиже неко друго време.
Sve u titovoj jugi je proizvedeno uz pomoć stranih licenci.
Ništa komunisti nisu sami razvili.
Tenkovi po licenci ruskih T-72
EI Niš po licenci Filipsa iz Holandije.
Rade Končar licenca Simens
Fap licenca Mercedes
Kragujevac licenca Fiat
Kad je riknuo i kada je sovjetski savez pukao nema više ni licenci a ni kredita od zapada.
U Kraljevini smo u Rakovici imali samostalni razvoj dizel motora IMR Rakovica, ćopavi je posle celu fabriku sa pogonima, inženjerima preselio u Maribor a kod nas Traktore IMT (opet po licenci), smatrao nas seljacima valjda.
Topolivnicu Kragujevac preselio u Travnik.
Zmaj i Ikarus (da u Kraljevini smo proizvodili avione) preselio kod čobana u Mostar sa pogonima i inženjerima.
Itd, itd..
Najbolje da mu odmah damo presto čim je nešto normalno progovorio.Ne moraš biti monarhista da bi podržao nečiji stav, naročito ako je taj stav ispravan.
Nece se desiti,pusti vlazni snovi.
Slažem se.
Na kom jeziku se ovaj čovek obratio i koga predstavlja?
Da li je Katarina prestala fizički da se iživljava prema radnicima, posluzi koju mi iz budžeta plaćamo?
Bilo je mnogo pritužbi na njeno ponašanje.
Da li bi to smela da radi u Engleskoj?
Ko je pa sad ovaj ?
Radi li nešto?
Od čega živi?
Наравно да ради, али ти си Црвена па не видиш то уподобљено твојој црвеној идеологији интересне ОЗНА заједнице
Промена система , а не људи. Шта смо имали до сада ? Од тзв. демократских избора, долазили су нам људи обећавајући куле и градове без икаквих одговорности. Ко их је казнио, коме су одговарали за лажи и манипулације? Нема тога у оваквом систему. Свакој кући потребан је домаћин који ће водити рачуна да се кућа одржава, чисти, обнавља и проширује уколико има потребе, да укућани буду задовољни и имају своју улогу у домаћинству. Досадашњи "домаћини"од 90-их су гледали неке туђе куће, зато промене.
Јесте, мучени ав . Иди помози му , стварно се човек издеформисао да намакне које милионче. Па тек кад се сетим колике проблеме је имао са уређивањем стана 99-те. Велике су то муке! Па сад EXPO , треба све то пребацити негде да неко не пронађе. Ипак се он мучио за то. Јел да?
Najbolje da mu odmah damo presto čim je nešto normalno progovorio.
Pojela maca jezik na prvo konkretno pitanje
Znala sam.![]()
Црвена, ти си губитник транзиције.
Лопови ти узели идеолошку надлежност