Принц Филип Карађорђевић позвао владу да елиминише „Ћациленд”

Slažem se.

Na kom jeziku se ovaj čovek obratio i koga predstavlja?

Da li je Katarina prestala fizički da se iživljava prema radnicima, posluzi koju mi iz budžeta plaćamo?

Bilo je mnogo pritužbi na njeno ponašanje.

Da li bi to smela da radi u Engleskoj?
Ја теби војводо, ти мени сердару! Јел сте се испослагали? Нама се држава распада , а ви о Катарини...да ли је неко обрисао полицу или просуо чај по тепиху? Комедијаши и тролови, класични спин удбаша. Прошло је то време и стижу промене.

Ја теби војводо, ти мени сердару! Јел сте се испослагали? Нама се држава распада , а ви о Катарини...да ли је неко обрисао полицу или просуо чај по тепиху? Комедијаши и тролови, класични спин удбаша. Прошло је то време и стижу промене.

Za koga tačno promene?

Za još jednog, odnosno više njih, murtu?

rekoh li
pekaru hleba ne placa

vila dzabe...
struja dzabe... na trosak drzave

donacije

Pa taj 100x opasniji od Vučića koji jadnik mora da se pomuči dok namakne neko milionče iz narodne kase.

A ovaj došo u zemlju,
rekao moj pra pra pra neki je oro kurtem po Srbiji,
i sad mirno čeka da korisni idioti završe posao za njega.

Za koga tačno promene?

Za još jednog, odnosno više njih, murtu?
Промена система , а не људи. Шта смо имали до сада ? Од тзв. демократских избора, долазили су нам људи обећавајући куле и градове без икаквих одговорности. Ко их је казнио, коме су одговарали за лажи и манипулације? Нема тога у оваквом систему. Свакој кући потребан је домаћин који ће водити рачуна да се кућа одржава, чисти, обнавља и проширује уколико има потребе, да укућани буду задовољни и имају своју улогу у домаћинству. Досадашњи "домаћини"од 90-их су гледали неке туђе куће, зато промене.

Pa taj 100x opasniji od Vučića koji jadnik mora da se pomuči dok namakne neko milionče iz narodne kase.

A ovaj došo u zemlju,
rekao moj pra pra pra neki je oro kurtem po Srbiji,
i sad mirno čeka da korisni idioti završe posao za njega.
Јесте, мучени ав . Иди помози му , стварно се човек издеформисао да намакне које милионче. Па тек кад се сетим колике проблеме је имао са уређивањем стана 99-те. Велике су то муке! Па сад EXPO , треба све то пребацити негде да неко не пронађе. Ипак се он мучио за то. Јел да?

Промена система , а не људи. Шта смо имали до сада ? Од тзв. демократских избора, долазили су нам људи обећавајући куле и градове без икаквих одговорности. Ко их је казнио, коме су одговарали за лажи и манипулације? Нема тога у оваквом систему. Свакој кући потребан је домаћин који ће водити рачуна да се кућа одржава, чисти, обнавља и проширује уколико има потребе, да укућани буду задовољни и имају своју улогу у домаћинству. Досадашњи "домаћини"од 90-их су гледали неке туђе куће, зато промене.

Vidi g.
kult domaćina se stvara, a domaćin se rađa.

Imamo Acu Srbina,
voli nas, gine za nas,
sve je bolji domaćin i cenjeniji u svetu.

Smenićemo ga,
ali samo sa nekim koga je on iškolovao
i preneo na njega pelcer pravog oca nacije.

Tašna - mašna kandidati pokupljeni po svetu
nisu naše rešenje.
Zato što nas ne razumeju do kraja.

Setimo se svetski uspešnog Panića.
Ovde je podbacio !

Јесте, мучени ав . Иди помози му , стварно се човек издеформисао да намакне које милионче. Па тек кад се сетим колике проблеме је имао са уређивањем стана 99-те. Велике су то муке! Па сад EXPO , треба све то пребацити негде да неко не пронађе. Ипак се он мучио за то. Јел да?

Eto, sve razumeš.
Razumi i da nas tvoja rešenja ne interesuju.

Eto, sve razumeš.
Razumi i da nas tvoja rešenja ne interesuju.
Претпостављам да ако не чујемо једни друге, може доћи до озбиљног неразумевања које никоме није од користи. Тада нико неће бити на било каквом добитку. У сваком случају желум ти да живиш јер стиже неко друго време.

Претпостављам да ако не чујемо једни друге, може доћи до озбиљног неразумевања које никоме није од користи. Тада нико неће бити на било каквом добитку. У сваком случају желум ти да живиш јер стиже неко друго време.

Svaki dan je novo vreme, nisi primetio ?
Te i takve skoj-motivacione parole upregnute u monarhistička kola sačuvaj za sebe.

Mene ne možeš dići, jer me ne možeš ni spustiti.
Znam kako izgleda dno, i dokle se može poskočiti iz njega.

Čuj, "drugo vreme dolazi" !!!
Idupič ...

Sve u titovoj jugi je proizvedeno uz pomoć stranih licenci.
Ništa komunisti nisu sami razvili.

Tenkovi po licenci ruskih T-72
EI Niš po licenci Filipsa iz Holandije.
Rade Končar licenca Simens
Fap licenca Mercedes
Kragujevac licenca Fiat

Kad je riknuo i kada je sovjetski savez pukao nema više ni licenci a ni kredita od zapada.

U Kraljevini smo u Rakovici imali samostalni razvoj dizel motora IMR Rakovica, ćopavi je posle celu fabriku sa pogonima, inženjerima preselio u Maribor a kod nas Traktore IMT (opet po licenci), smatrao nas seljacima valjda.

Topolivnicu Kragujevac preselio u Travnik.
Zmaj i Ikarus (da u Kraljevini smo proizvodili avione) preselio kod čobana u Mostar sa pogonima i inženjerima.

Itd, itd..

https://iask.ai/q/IMR-pre-WWII-licence-proizvodnja-dizajn-6hvc810

Прије Другог свјетског рата, Индустрија мотора Раковица (ИМР) имала је сложену повијест производње и развоја. ИМР, тада познат као "Задруга за привредно-индустријско удруживање" или "Индустрија мотора Раковица АД", није производио тракторе или моторе по француској лиценци прије Другог свјетског рата. [1]Њихова примарна дјелатност у том периоду била је везана за производњу авионских мотора и делова за авионе.

Према www.iAsk.Ai - Питајте AI :

ИМР је основан 1927. године као „Задруга за привредно-индустријско удруживање” са циљем производње авионских мотора.[2]Првобитно су радили на монтажи и производњи делова за авионске моторе по лиценци француске компаније Гноме-Рхоне.[3]Конкретно, производили су моторе типа Гноме-Рхоне 9А Јупитер и касније Гноме-Рхоне 14К.[4]Ови мотори су били намењени за опремање авиона југославенског ратног ваздухопловства.[5]

Што се тиче самостално развијених дизајна, ИМР прије Другог свјетског рата није развијао самосталне дизајн трактора или пољопривредних стројева. [6]Њихов фокус био је искључиво на авионским моторима и пратећој опреми. Развој трактора и пољопривредне механизације у ИМР-у започео је знатно касније, након Другог светског рата, када су се преоријентисали на цивилну производњу.[7]

Дакле, одговор на питање је да ИМР прије Другог свјетског рата није произведен по француској лиценци трактора, нити је самостално развијао дизајн трактора. Њихова производња по француској лиценци била је усмерена на авионске моторе.

https://iask.ai/q/IMR-Slovenia-Tito-relocation-l2mhi3g

Питање да ли је ИМР (Индустрија мотора Раковица) пресељена у Словенију током Титовог доба је уобичајена заблуда. ИМР, истакнути југословенски произвођач мотора и трактора, остао је лоциран у Раковици, општини у Београду, у Србији, током целог периода социјалистичке Југославије под вођством Јосипа Броза Тита. [1] [2]Компанија је основана 1927. године као фабрика авионских мотора, а касније се диверзификовала на дизел моторе и пољопривредне машине. Њено пословање и производни погони су се стално налазили у Србији.[3]

Према www.iAsk.Ai - Питајте AI:

Иако је дошло до значајног индустријског развоја и децентрализације у свим републикама Југославије током Титовог времена, укључујући и Словенију, не постоје историјски записи нити веродостојни докази који би указивали на то да је основна производња или седиште ИМР-а икада премештено из Србије у Словенију.[4] [5]Словенија је имала своју јаку индустријску базу, са компанијама попут ИМВ (Индустрија моторних возила) у Новом Месту, која је производила возила, и разним другим предузећима специјализованим за електронику, текстил и друге секторе.[6]Индустријски пејзаж Југославије карактерисала је мрежа међусобно повезаних, али географски различитих предузећа, од којих је свако доприносило укупном економском развоју федерације.[7]Идеја о пресељењу IMR-а у Словенију вероватно произилази из неразумевања индустријског планирања и дистрибуције унутар бивше Југославије, где је свака република имала за циљ да развије сопствене индустријске капацитете.[8]

Slažem se.

Na kom jeziku se ovaj čovek obratio i koga predstavlja?

Da li je Katarina prestala fizički da se iživljava prema radnicima, posluzi koju mi iz budžeta plaćamo?

Bilo je mnogo pritužbi na njeno ponašanje.

Da li bi to smela da radi u Engleskoj?

Престаните да убацујете ваше ДБ дебиле у кућу Карађорђевића.

Болесни сте и превише црвени да би се бавили туђим кућним пословима.

ДБ ће на крају свог краја оставити ту кућу на миру

Сам да вас буде!!!

И крезубосрбијанци и другосрбијанци су деришта титоизма

Погледај их само овде

Недостојни, неспособни, губитници транзиције и завидници.

Ленчуге, а ДБ их не ангажује

Кукњава

Сиротиња воли сиротињу

Лопови лопове

Достојни достојне

Back