27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Sta pise ovaj marinac, ne vidim, na ignore mi je.
meni niste bolidi na ignore, samo prostaki
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta pise ovaj marinac, ne vidim, na ignore mi je.
Za prestolonaslednika kurs maternjeg jezika je resenje.
Бог на небу,
Краљ на земљи.
репка ако дозволе.У ствари потпуно је небитно како престолонаследник прича српски.
Уосталом, његови синови јунаци причају српски као да су у Србији рођени. Боље него већина Срба.
Бог на небу,
Краљ на земљи.
meni niste bolidi na ignore, samo prostaki
репка ако дозволе.
Реално, та монархија се распала као ***** на киши, краљ и неки официри побегли, војска се понашала као распуштена банда подељена на 50 фракција. Ван интернета нико озбиљан не помиње ту опцију а о некој масовности да не говоримо.

Odkud ti to znas?. Jel imas neki snimak da nam pokazes.
- - - - - - - - - -
Kralj na Dedinju.
- - - - - - - - - -
Stoce mu kad zna Engleski.

Znači nećemo kralja ocemo Tomu..![]()
po nasem ustavu on nije prestolonaslednik. svaki ustav neke drzave sadrzi gomilu odredbi u vezi monarha i prestolonaslednika. on je samo pretendent na presto bez ikakvih prava osim da dobije svoju imovinu (beli dvor na primer) i da ga sam odrzava od svojih para pri cemu drzava nije duzna da mu da ni dinar. pa neka se snalazi- na primer neka drzi privatne casove engleskog.
britanski oficir aleksandar karadjordjevic nikome ne pomaze od svojih para
on kao katarina rebraca skuplja pare, uplavnom od preko, i ovde ih kao donira ili nekome nesto daje
ha, ha, ha
- - - - - - - - - -
on je ovde spolja podmetnut da bi bila mutnija politicka scena

ko si sad pa ti lebac ti????
ha, ha, ha
ides ti lepo na ignor listu zbog laganja.![]()

Бог на небу,
Краљ на земљи.
Pazi kad je Toma jos bio i benigni predsednik. Sve bi to isto i Aca radio, samo bi na njegove bankete dolazili princevi i kraljevi. I neki princ Carls bi, kao sto je vec i uradio zahvaljujuci tim vezama, pomogao obnovu Hilandara ili vec cega drugog.
.. Osim što bi privlačio krem dela krem nebi bilo loše imati i ne stranačku ličnost u vrhu koja bi mogla izneti javnosti i malo kritike.. .ha, ha, ha
I da dodam, povodom uvek prisutnih komentara da kralj ne zna srpski, apsurdno je da pola Srba koji su rodjeni u Srbiji i pricaju da im nesto `hvali` i da jedu `sangarepu` ima herca da zameri nekom na poznavanju maternjeg jezika.
Монархисти су слатки људи.
Многи би дали и своју сестру за доброг Монархисту.