Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

najveci krivac za stradanje srpskog naroda za vreme oba svetska rata i problemi 90tih su upravo ti smrdljivi karadjordjevici umesto da svoj narod okupe u jednu drzavu i da stave teritorije u kojima zive srbi pod jednu drzavu dupe im zinulo pa su tako pokupili i ostale fasisticke narode oko nas u tu drzavu zvanu shs koja je bila osudjena na propast prvom mogucom prilikom,osudili su vlastiti narod na propast i nestajanje na mnogim teritorijama gde su bili vekovima a uz to bili su i engleske sluge vekovima i nikad dobro nisu zelele svome narodu,neka idu u ustasiju i sloveniju pa da praktikuju tu svoju vladavinu a srbiju da zaobidju

Evo, samo im ti kaži kako su njihvoi trebali da ostanu u okupiranoj Jugoslaviji, da pruže uspešan otpor Nemcima... kao što su uspešno uradili svi ostali u kontinentalnoj Evropi. Da, njihovi vladari nisu otišli na sigurno tlo... a znamo kako su prošli onih nekoliko koji su ostali da služe nacistima.

- - - - - - - - - -

Ко о чему, Рефер о дупету.

Uvek kad ste ti i zadnjica tvog gospodara tema. :lol:

ne, hajde da budemo parlamentarna monarhija sa dve stranke. sta mislis, koliko bi to zahebalo sve one koji skupe na pijaci 2000 glasova i osnuju stranku pa se bogate na konto poreskih obveznika?

Тако је.

Парламентарна дводомна монархија с две странке, левом и десном.

Одлична идеја.

Šta će ti levo i desno kada samo pretrčavaju, mešaju se nerasno i razmnožavaju se, na kraju ne može se horizontalno deliti dvodomnost već po ingerencijama vertikalno

Ako baš hoćeš da preslikaš svinjac u domove onda ti treba Vladalac sa dvodomnom vertikalom :

1. visoki dom (senat) - oligarhija 100 besnih kerova. - antielita
2. donji dom (kongres) - sirotinja 500 ovaca za klanje - rulja

- - -
Hleba i igara, ako bude hleba ... :kafa: ... nekima ne treba hleba, već krvi

- - - - - - - - - -

Svinjarska loza? Hvala lepo,ali ne!
Ako bi bilo, po rodoslovu,naslednika Nemanjića,to bi već bilo da se ozbiljno zapitamo...
Poznata je jedna porodica iz slovenije koji su poreklom Nemanjiči,ali to svakako ne
ide nikom u Beogradu u prilog,ni SPC ni vlastodršcima-establišmentu...

Aauuu ....ti to nama onako jevrejski kontrainicijatički i konspiratorski zabiberio ...

Из свега, до сада, изнетог се да закључити да запењени противници монархије немају појма ни о монархији као државном уређењу, а ни историји монархизма у Србији.
Они једино могу да понављају титоистичке пароле које су током времена постале чак фантастичније од оних које су настале кад смо пали под ослобођење.
Они и даље не могу да схвате да мржња и њено вредно испољавање нису никакав аргумент у политичким разговорима,

Carevina moze ali kraljevina nikad vise.... (realno nama treba neki dobar mix svega i svacega, ne postoji jedan sistem koji bi nas zadovoljio)

Jedino je prvi Karadjordjevic valjao, a ovo ostalo su klasicne vucibatine....njegovi potomci treba da ucute i da nastave da veslaju po Kembridzu i jasu konje, a nas neka se okanu.......
Pobegao u Englesku i ostavio je komunistima.....umri sa svojim narodom ako si kralj, a ne vucibatina.....stoka izdajnicka sa punim stomacima.... Iz revolta prema njima narod se lakse i priklonio komunizmu zato deo zlocina koji su napravili komunisti ide i njima na dusu....izem ti takvog kralja

Kralj i princ bez zemlje... :hahaha: Dole kralj !!

Poslednja izmena:
Carevina moze ali kraljevina nikad vise.... (realno nama treba neki dobar mix svega i svacega, ne postoji jedan sistem koji bi nas zadovoljio)

Jedino je prvi Karadjordjevic valjao, a ovo ostalo su klasicne vucibatine....njegovi potomci treba da ucute i da nastave da veslaju po Kembridzu i jasu konje, a nas neka se okanu.......
Pobegao u Englesku i ostavio je komunistima.....umri sa svojim narodom ako si kralj, a ne vucibatina.....stoka izdajnicka sa punim stomacima.... Iz revolta prema njima narod se lakse i priklonio komunizmu zato deo zlocina koji su napravili komunisti ide i njima na dusu....izem ti takvog kralja

Kralj i princ bez zemlje... :hahaha: Dole kralj !!

Ti znas da je decko tada imao 17g i da su mu par godina pre toga ubili oca?

Evo, samo im ti kaži kako su njihvoi trebali da ostanu u okupiranoj Jugoslaviji, da pruže uspešan otpor Nemcima... kao što su uspešno uradili svi ostali u kontinentalnoj Evropi. Da, njihovi vladari nisu otišli na sigurno tlo... a znamo kako su prošli onih nekoliko koji su ostali da služe nacistima.

- - - - - - - - - -

Uvek kad ste ti i zadnjica tvog gospodara tema. :lol:
Pa recimo kraljevi Belgije i Danske su ostali da dele sudbinu svog okupiranog naroda i države ,a mnogo im je bliži i dostupniji bio London , nego ovim našim ,pa su i sačuvali presto za sebe i potomke .
Mada ne treba kriviti Petra za bežaniju jer se u to doba on ništa nije ni pitao , već je bio obična marioneta dvorske klike i njihovog šefa Čerčila , čovek je postao politički ,a i uopšte samostalna ličnost tek kada je postao totalno beznačajan i kada je bilo jasno da nema ništa od njegovog povratka , pa su svi oni koji su mu virili iz bulje digli ruke od njega , a on skončao kao tužni alkos od ciroze bez prebijene pare .

Ti znas da je decko tada imao 17g i da su mu par godina pre toga ubili oca?
И да је био изложен огромном протиску с каквим би се тешко носио и неко далеко старији и способнији. Вучји им је већ све рекао:

Из свега, до сада, изнетог се да закључити да запењени противници монархије немају појма ни о монархији као државном уређењу, а ни историји монархизма у Србији.
Они једино могу да понављају титоистичке пароле које су током времена постале чак фантастичније од оних које су настале кад смо пали под ослобођење.
Они и даље не могу да схвате да мржња и њено вредно испољавање нису никакав аргумент у политичким разговорима,

evo ja sam ravnodusan prema monarhiji. i? ako bude referendum za ili pritiv monarhije- glasacu za. i sta sam dobio? nista.

evo ja sam ravnodusan prema monarhiji. i? ako bude referendum za ili pritiv monarhije- glasacu za. i sta sam dobio? nista.
Da , to je pitanje za milion dolara , ili kako reče onaj nepismeni gastos iz švice , za 5000 franaka
Rešenje kog konkretnog problema Srbije danas bi doneo eventualni povratak monarhije ? Budžet ,korupcija , iseljavanje , Kosovo , kurs dinara , infrastruktura , energetika , standard , kultura , radne navike,nepotizam , obrazovanje , zdravstvo ? Mislim kad već kažu da je monarhija rešenje ,pa red je da se to malo obrazloži .
Još niko da konkrertizuje na osnovu čega je " monarhiji rešenje " ,a evo nas već na 10. strani ,mislim možda i jeste al daj da vidimo kako to rešava probleme Srbije , može i ukratko .

Svi ćemo potpisati, ali demokratijom možemo potpisati i izglasati da su nam plate 2000e i da je zemlja ploča.

Ne mogu civili izabrati aristokratiju (monarha) - manite se te nemoguće demokratije u demokratiji !!!

Samo suveren čovek, nezavisni seljak, privrednik i ratnik, koji brine 24h dnevno o životima i imovini svog imanja, familije, sela, župe, kneževine itd...(koji se ne bavi konformizmom i konzumerizmom) bira jačeg, moralnijeg, hrabrijeg, boljeg od sebe , da bi kao elita vukao i sebe na gore i druge zakržljale fizički i duhovno one ispod sebe.

Današnja rulja i oligarhija nemaju veze sa tradicionalističkim društvom, aristokratijom (Monarhijom) !!!

- - - - - - - - - -

Dakle nije dovoljno nešto potpisati , jer to radi i neodgovorni Vladalac AV !

Ako ne mogu civili odgojeni licemerjem u civilnom društvu, da izdvoje aristokratiju po hrabrosti i moralu, pa ko bi onda mogao ... ??? ... :manikir:... kako bi taj društveni proces izgledao ?

Da , to je pitanje za milion dolara , ili kako reče onaj nepismeni gastos iz švice , za 5000 franaka

Još niko da konkrertizuje na osnovu čega je " monarhiji rešenje " ,a evo nas već na 10. strani ,mislim možda i jeste al daj da vidimo kako to rešava probleme Srbije , može i ukratko .

kazu dohovno se srbin bolje oseca ako ima kralja (mentalitet ili sta vec) vidi postove ranije.

Možeš na papiru da izglasaš carevinu.

Ići ćeš u školu za integracionitradicionalizam - a ukinućemo kurseve za SSP i integraciju u EU ... :D

- - - - - - - - - -

kazu dohovno se srbin bolje oseca ako ima kralja (mentalitet ili sta vec) vidi postove ranije.

:fdlan: ... pa ne može ti kralj dati osećaj uzvišenosti i plemenitosti da se ne uzneseš u pobedi, a da ne padneš u porazu.

prevaspitaćemo ti moral te tvoje civilštine iz EU !

Back