Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Hvala na dobrodoshlici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemam primedbe ,zamerke i slicno-Pohvale uvek svima ....
Jedno pitanje a najzgodnije za ovde postaviti -
Postoji li ovde opcija ignore ?!
Nikada nisam koristila to na krsti ali me bas zanima ?
![]()

Hvala Mee... valjda mi i nece trebati
Nemam primedbe ,zamerke i slicno-Pohvale uvek svima ....
Jedno pitanje a najzgodnije za ovde postaviti -
Postoji li ovde opcija ignore ?!
Nikada nisam koristila to na krsti ali me bas zanima ?
![]()

forum = diskusija! ovo ladno mozete da prekrstite u "galerija", nije kritika a daleko je od pohvala, jednostavno predlog

ja ako nemam kulturu govora ne izlazim na forum da bih postavljao slicice, konflikt ne moze da se spreci jer ne postoji forum na svetu na kome se to nije desilo, a u nekim situacijama to i unosi dinamiku u tematiku na kojoj se pise, ovo sto se napravilo na podforumu romantika je bruka, ima vise slicica nego ceo "google image"
Treba da znate da to sto se moderatori ne vide i ne postuju ne znaci odmah i da ih nema..tu su..tj. tu je i prati sta se desava..a na Romantici se ne desava nista lose..samo lepo i romanticno...![]()
... do sad ...Naravno da ne mislim da se ovde dešava bilo šta loše. A što se poštovanog Buntovnika tiče, o njemu mislim sve najbolje, i znam da ume da se pojavi kad ga najmanje očekuješ... ali je činjenica da nema odgovora na post napisan 14. novembra...
... do sad ...

))
Ne možemo uvek ni leteti, neki put se moramo prizemljiti i zato ova tema treba da bude tu.
Kuco, slažem se sa tobom ..
Romantika je mesto gde se uvek vraćam.. prvo mesto na koje sam došla, a verovatno poslednje sa kog ću otići.![]()