Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam primedbe ,zamerke i slicno-Pohvale uvek svima ....
Jedno pitanje a najzgodnije za ovde postaviti -
Postoji li ovde opcija ignore ?!
Nikada nisam koristila to na krsti ali me bas zanima ?

:bye:

Postoji takva opcija:

Korisnički profil - Uredi Listu nepoželjnih
u polju Dodaj člana u svoju listu
dovoljno je uneti nick/ username odredjenog korisnika i neces vise moci tog i tog korisnika da citas/ vidis.

:)

Hocu samo da se zna da ja ne mogu vise da koristim nick -Meedena.
Poslala sam zahtev i gde mi je moderator Buntovnik napisao a i super moderatoru, Tab-u, nema mogucnosti da dobijem lozinku.
Ovim putem zelim da se zna , da ako bilo ko pise pp ili postove, ili bilo sta u moje ime, da to nisam ja-tj. nick-Meedena.
Hvala svima, pozdrav i molim Buntovnika DA Se OVAJ POST NE OBRISE!!!!!

ja ako nemam kulturu govora ne izlazim na forum da bih postavljao slicice, konflikt ne moze da se spreci jer ne postoji forum na svetu na kome se to nije desilo, a u nekim situacijama to i unosi dinamiku u tematiku na kojoj se pise, ovo sto se napravilo na podforumu romantika je bruka, ima vise slicica nego ceo "google image"

Poslednja izmena:
Ok Milanče, s jedne strane su u pravu .. ali zato postoje razni podforumi. Romantika je specifična, ja izražavam svoje emocije kroz muziku, ne umem drugačije. Mogu da dam svoj komentar na neku temu, ali samo komentar ... o emocijama ne želim da raspravljam jer emocija za mene nije nešto o čemu bih mogla da raspredam ... neko će svoju emociju prikazati kroz sliku ... neko će napisati pesmu ili će se pronaći u tuđoj pesmi. Sve u svemu, različiti smo i različito pokazujemo ono što osećamo. Da budem iskrena nisam za ulazak u neke polemike kad su u pitanju moja osećanja, polazim od sebe, za ostale mogu samo da pretpostavim.

Ne branim nikog .. niti imam nešto protiv tvog stanovišta, samo sam iznela svoje gledište .. :D Osim toga nije moje da odgovaram na tvoj komentar, ali u nedostatku moderatora .. tebe dugo znam .. a do sad se se nismo nigde potukli, aj malo da se svađamo :cmok2:

Poslednja izmena:
ja ako nemam kulturu govora ne izlazim na forum da bih postavljao slicice, konflikt ne moze da se spreci jer ne postoji forum na svetu na kome se to nije desilo, a u nekim situacijama to i unosi dinamiku u tematiku na kojoj se pise, ovo sto se napravilo na podforumu romantika je bruka, ima vise slicica nego ceo "google image"

Milane 11..sta predlazes?
btw..
Svako svoje emocije pokazuje onako kako zna i oseca..neko kroz rec..neko kroz pesmu..svoju ili tudju a neko kroz sliku..
i to je ok..ALI..da se preteralo sa kacenjem slika svuda i tamo gde treba i gde ne..to je tacno..
slika treba da prati tekst...a ne da bude sama sebi svrha

Poslednja izmena:
Treba da znate da to sto se moderatori ne vide i ne postuju ne znaci odmah i da ih nema..tu su..tj. tu je i prati sta se desava..a na Romantici se ne desava nista lose..samo lepo i romanticno...:)

Naravno da ne mislim da se ovde dešava bilo šta loše. A što se poštovanog Buntovnika tiče, o njemu mislim sve najbolje, i znam da ume da se pojavi kad ga najmanje očekuješ :D ... ali je činjenica da nema odgovora na post napisan 14. novembra... :) ... do sad ...

Poslednja izmena:
Naravno da ne mislim da se ovde dešava bilo šta loše. A što se poštovanog Buntovnika tiče, o njemu mislim sve najbolje, i znam da ume da se pojavi kad ga najmanje očekuješ :D ... ali je činjenica da nema odgovora na post napisan 14. novembra... :) ... do sad ...

A sta treba da odgovori kada smo svi svesi da je to sto je M ilance rekao tacno...
Pre bih rekla da racuna da cemo to sami regulisati..i da oni koji nemaju sta da kazu recima ..nece kaciti slike..i tamo gde to nije predvidjeno..
vec rekoh na tu temu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back