st.maurice
Primećen član
- Poruka
- 577
Boze, ima li te?
Sve
do
Sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Divljakusa?jomini:Ja sam. I nije to žena bre. Divljakuša...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2104496&postcount=1885
Tako je počelo, iz ničega. 126.strana na Primedbama.

...kondolizo zelim Vam velkambek,kao i uvek 8-)etotako:i samo da dodam... divljaci su bar iskreni i posteni![]()
Hvala, hvala najlepseveKsla:...kondolizo zelim Vam velkambek,kao i uvek 8-)
eremita:
Zar nikome od urednika moderatora supermodova i admina ovakve nebuloze ne bodu ochi?mindi:Cuti bagro Bosanska

veKsla:ko je postavio mamce za teletabise bez pitanjcaima li kutka na ovom podforumu
osim Ambasade gde se oni nekace ko klenovi![]()
etotako:i samo da dodam... divljaci su bar iskreni i posteni![]()
eremita:У праву си Душе...
са теме: Како препознати РТТ (реформског телетабиса)
![]()
Lilu:Gospode boze...
Dlakava_Strvina:Pa kaži nesrećo!
Što ćutiš?
Jaooo!
Kukuuuu!
BROOOKO MUŠKA!
Ebali te Kinezi, znaš!
Svi redom!
Pa viruse na kompu imaš a ideš na net!
Lilu:Rekla sam svi koji vredjaju? Jel vredjao?
Bravo!Duh Sekire:Питање за ултрамодератора.
Да ли ће да се банују корисници који отварају теме о другим корисницима??? Као на пример:
http://forum.krstarica.com/threads/94054
Тако нешто је у супротности са Правилником.

Stvarno je Duh ispao smesan sto to radi.eIvin:Zanimljivo je da neki trče kod učiteljice,kada se na njihov način komunikacije odgovori istom merom,možda čak i blaže,tada im je ‚‚ispod nivoa" da nastavljaju diskusiju...

Baš lepo što se to odnosi na sve,videćemo da li će stvarno biti tako...Lilu:Jel vi hocete da redom banujem? Da li sam ja ikoga imenovala. Da li se rec svi pise S V I ? Ako se to tako pise, znaci da se upozorenje odnosi na sve. Ovim zavrsavam diskusiju!
Pozdrav Lilu.
st.maurice:Bravo!
Jos samo da ga podrze i ostali, pa da sami sebi eliminisu jednog od svojih
, drugara![]()
![]()
st.maurice:Jaki ste mi vi "nacionalisti", nemate pojma sa zivotom, a tek sa svojim mozgom. 8)
Sto se tice teme primedbe i sugestije, tu mi nisi na ignore, posto se redovno pravis najpametnijim (ne znam na cemu to samo zasnivas), a vecinom su tvoji komentari namenjeni mojoj malenkosti. 8)eIvin:Ko je tebi rekao da sam ja nacionalista?
Zar ti nisam ja na ignore?
Ajde,odluči se više,ispadaš smešan...
Zašto se uopšte stalno ubacuješ u diskusiju koja te se ne tiče?
Baš lepo što se to odnosi na sve,videćemo da li će stvarno biti tako...
Pozdrav,elvin.
To nisu uvrede:Glas Sauronov:Evo primer ponasanja, odnosno uvreda za koje bi mogao da usledi ban.
Evo jos jednog primera uvreda.