Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde sam vredjala? mislis na paramecijume i teletabise? pogresno si shvatio, ja taj recnik ne koristim...
to je bilo nabrojano sta sam procitala na ovoj strani i posle toga je usledilo pitanje...

jel sad jasno ili treba jos da ti objasnjavam?

Vala,ako sam ti ja najproblematičniji ovde onda bih te zamolio da me banuješ...
A,do tada nemam nameru da trpim iživljavanje nekih,koje imamo priliku da vidimo...
Počev od pljuvanja po banovanima koji ne mogu da odgovore,pa do vređanja svih ovde,ako to tebi ne smeta to je već problem...
Posebno simpatično je bilo iznošenje ličnih podataka o L1,stvarno,jako lepo...

eIvin:
Vala,ako sam ti ja najproblematičniji ovde onda bih te zamolio da me banuješ...
A,do tada nemam nameru da trpim iživljavanje nekih,koje imamo priliku da vidimo...
Počev od pljuvanja po banovanima koji ne mogu da odgovore,pa do vređanja svih ovde,ako to tebi ne smeta to je već problem...
Posebno simpatično je bilo iznošenje ličnih podataka o L1,stvarno,jako lepo...

ma sta bre hoces vise? i ti i tvoja ekipa? dokle vise sa prozivkama i ko je kome sta rekao, ko neke babe ste...
sta tebe briga sta je ko rekao o nekome ko je banovan? a u krajnju ruku, ako vi toliko pricate o banovima, sto i drugi ljudi ne mogu da kazu svoje misljenje?
nego ste se usancili ovde i napravili privatnu zabavu od ovog dela foruma pa kad ste za isto dobili packe, sad pravite haos...

anakin:
ma sta bre hoces vise? i ti i tvoja ekipa? dokle vise sa prozivkama i ko je kome sta rekao, ko neke babe ste...
sta tebe briga sta je ko rekao o nekome ko je banovan? a u krajnju ruku, ako vi toliko pricate o banovima, sto i drugi ljudi ne mogu da kazu svoje misljenje?
nego ste se usancili ovde i napravili privatnu zabavu od ovog dela foruma pa kad ste za isto dobili packe, sad pravite haos...
Anakin, rekoh Elvinu da prestane. Prestani i ti, ok?

anakin:

Nemoj da se nerviraš...:D
Rekoh,ciaos,nemam nameru da se nastavljam sa tobom...:D

@ За даму која не познаје молекуларну биологију

Телетабиси и парамецијуми као и социјална амеба о којој је било речи- латински Dyctiostelium немају везе једно са другим. Нити је упућено вама већ једном колеги који воли да збраја молекуле по оној народној ... један и један су два.

Ваш проблем је што волите да се константно петљате у ствари које се вас директно не тичу и тиме да провоцирате сукоб и немогућност конверзације на академском нивоу. Зато вас молим да се оканете ствари које се вас не тичу и које је колега елвин лепо образложио речима... не разумете ви то.

Vidim da je grupa sa nadgrobnim spomenicima u avatarima, spala na to da orkestrirano napada jednu damu !
Mislim da to nikako nije viteski, a koliko sam imao prilike da procitam , smatrate se nekom organizacijom ili sektom, ili sta vec...vitezova !
Gospodo, nije muski , ni viteski priskakati , i brojcano pomagati vitezu u verbalnoj borbi sa jedom damom>
Nadam se da ste dovoljno vitezovi, da ne kazem muskarci, da svoje bitke bijete sami..makar i sa damama :)

mail3:
@ За даму која не познаје молекуларну биологију

Телетабиси и парамецијуми као и социјална амеба о којој је било речи- латински Dyctiostelium немају везе једно са другим. Нити је упућено вама већ једном колеги који воли да збраја молекуле по оној народној ... један и један су два.

Ваш проблем је што волите да се константно петљате у ствари које се вас директно не тичу и тиме да провоцирате сукоб и немогућност конверзације на академском нивоу. Зато вас молим да се оканете ствари које се вас не тичу и које је колега елвин лепо образложио речима... не разумете ви то.

evo upravo o ovome i pricam...
to da niko ne razume sta se ovde desava je smejurija...a sta se desava je na nivou 3-eg razreda osnovne..
a da me se tice, tice me se...

jomini:
Anakin, rekoh Elvinu da prestane. Prestani i ti, ok?

mislis da ce ovo da prestane?
banovanjem je odredjenima ocigledno samo dato na znacaju a jasno pise u pravilniku zasto se dobija ban...
a posto se cinjenice stalno ovde izvrcu, sad je kriv nekakav autoritet koji eto postenim korisnicima ne da da postuju...nije nego...
zato mislim da i ostali clanovi treba da kazu sta misle...da ne ispadne opet da je kriv zli moderator, administrator ili vec ko..
ovo smeta i nama...ne samo vama...

@ За витеза

Оркестрирано нападање уважени колега је појам везан за музику. Ако знате састав симфонијског оркестра и који музичар седи у ком реду, онда не би причали бесмислице да би се додворили овој дами која зна да се у трећем основне уче латински изрази за протозое. Ово чак није ни камерно нападање, јер за камерни састав је потребно барем три музичара. Ово је господине само штимовање инструмената, посебно I виолине на 192 Херца.

ja sam sasvim mirna ali ne vidim da ce se ista resiti tako sto ces i dalje ovde imati istu ekipu a ostali ce prosto da se pokupe i da odu...jer, zasto bi jedan deo foruma bio rezervisan za likove na daskama a svako novi ko dodje ce biti diskreditovan na krajnje jeftin nacin?
na sta to lici? nema smisla...i nema veze ni sa tim ko je miran a ko ne nego sa principom...

mail3:
@ За витеза

Оркестрирано нападање уважени колега је појам везан за музику. Ако знате састав симфонијског оркестра и који музичар седи у ком реду, онда не би причали бесмислице да би се додворили овој дами која зна да се у трећем основне уче латински изрази за протозое. Ово чак није ни камерно нападање, јер за камерни састав је потребно барем три музичара. Ово је господине само штимовање инструмената, посебно I виолине на 192 Херца.

uh-oh...pa vi se tek stimujete...ja sad verovatno treba da se uplasim?

anakin:
ja sam sasvim mirna ali ne vidim da ce se ista resiti tako sto ces i dalje ovde imati istu ekipu a ostali ce prosto da se pokupe i da odu...jer, zasto bi jedan deo foruma bio rezervisan za likove na daskama a svako novi ko dodje ce biti diskreditovan na krajnje jeftin nacin?
na sta to lici? nema smisla...i nema veze ni sa tim ko je miran a ko ne nego sa principom...

O'š i ti jednu dasku? Da ti sklepamo na brzaka... :lol:

Inače, lepo ti Jomini reče...Ne uzbuđAVAJ se, bre. :wink:

Evo, imam predlog..
otvorite poseban podforum, koji ce se zvati " Pilana" ili " Lamperija", gde svi privilegovani clanovi kluba sa daskama u avatarima ( sory , mislio sam da su spomenici , pu, pu..), mogu mirno da salju postove, a ostali ne bi trebali da zalaze u taj podforum..

Mir u kuci :)
...Pax in domus :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back