Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glas Sauronov:
A uvreda je pisati o jazavcu na nekoj temi, pri tome bas nikoga ne apostrofirati direknot ili indirektno?
Bas zanimljivo.
Da, stime sto ste jasno rekli da se to "jazavac" odnosi na tog i tog korisnika.

I ti ces da nekome kazes kako je slika molekula uvreda?

Bas sam se nasmejao, imas odlican smisao za humor. (valjda nisi bio ozbiljan?)

Lilu:
Jel vi hocete da redom banujem? Da li sam ja ikoga imenovala. Da li se rec svi pise S V I ? Ako se to tako pise, znaci da se upozorenje odnosi na sve. Ovim zavrsavam diskusiju!

Pozdrav Lilu.

...................................сви, сви, сви !

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

Duh Sekire:
Па онда сте госпођице више него добродошли као трансфузија свеже крви.
И кад ће нешто ново на блогу. Нема ништа од Нове године на Малти. Ишчекујемо ;)
Hvala :)
bas sam ovih dana mislila da pisem, ali uvek neka posla :)
uskoro cu otkucati nesto sigurno

kako vidim, ovde je potpuni raspad sistema
Neko je otvorio pandorinu kutiju. Ocigledno neko neiskusan, priglup i priprost. Tako je to kada neko ko ne ume pokusava da zavodi red.

Moj strucan savet: ostavite ljude na miru... zar to nije jednostavnije?

ja bih hteo da vladam
zaboravicu potrebe i unutrasnje glasove
samo jedan je put koji vodi do trona

nemam pojma sta je ovo, valjda neki aperitiv za maloumne
nego... majonez foruma: st.moris

Dakle, vi ste nemoguci... Sta je to u nama da se vecito delimo? I ako odu Crnogorci, kad ode Kosovo, ostace samo Srbi. Onda cemo se deliti na delije i grobare, na plave i crne, na mrsave i debele... O kojim to grupama govorite? Jel se i sad delimo, na moderatora i ostale? Gospodo, mogla sam da banujem, ali nisam, upozorila sam, zamolila sam... a vi i dalje vredjate...

Lilu:
Dakle, vi ste nemoguci... Sta je to u nama da se vecito delimo? I ako odu Crnogorci, kad ode Kosovo, ostace samo Srbi. Onda cemo se deliti na delije i grobare, na plave i crne, na mrsave i debele... O kojim to grupama govorite? Jel se i sad delimo, na moderatora i ostale? Gospodo, mogla sam da banujem, ali nisam, upozorila sam, zamolila sam... a vi i dalje vredjate...

Oprostite,
upravo ste izrekli najveću moguću uvredu za Srpski narod.
"Kad ode Kosovo"
Ostao sam bez teksta,ne znam šta da Vam odgovorim na ovo...

Lilu:
vidi sto se ti slatko pravis blesava
ti jesi moderator i samim tim si ravnopravniji clan foruma od mene
i to sto si moderator nema veze sa tvojim ljudskim, profesionalnim i bilo kojim drugim vrednostima
sto znaci da ti ili bilo koji drugi moderator ili administrator, nema cak ni toliko legitimiteta koliko jedan politicar jer je on bar morao da navede ljude da glasaju za njega... kojekakvim trikovima

i tako vi nemate prava da ocekujete od nas, manje ravnopravnih korisnika foruma da vas postujemo ili ne daj boze ljubimo stopala

:lol:

Lilu:
:shock:
ako :?
kad :-?
:evil:

Lilu:

А КО то вређа ???????????????? :evil:

st.maurice:
Bravo!

E onda treba banovati fudbalera Bambilenda urospo-a, jer je on postavljao temu o meni 8)

Bravo Duhe, kako si ti sam poametan, jomini ti uslisio predlog, i banovao urospo-a.
Bravo fantadzijo jos jednom, odlican predlog - ovo za banovanje urospo-a.

I ja sam za to da se urospo banuje, podrzavam predlog ovog duheta. 8)

Jos samo da ga podrze i ostali
Menthol.png
, pa da sami sebi eliminisu jednog od svojih
Menthol.png
, drugara :lol:

Opet si se zbunio.
Ja sam postavio temu o tvom trolovanju kao upozorenje da se upropascava ovaj forum, nista licno.

Tema Strvine je direktno bila uperena protiv jednog od clana foruma, sa prozivanjem licnosti i obelodanjivanjem njegove privatnosti, cak i imena (bez obzira sto je kasnije ukapirao da se zaebo).

p.s A sad ajde iza gola da skupljas lopte :D

NE MOZES ljudima odredjivati kako ce se ponasati, nije mogao ni Sloba
prosto je opterecujuce i generalno je neostvarivo... moras od starta da se instaliras...kao sto je to radio Tito... e, on je znao kako se to radi :D

mrzi me da objasnjavam, ali zaista budi realna...
ovaj forum je bio sasvim pristojno mesto do nedavno
a onda ste poceli da zavodite red
i nastao je haos :D

Ma cini mi se da je pocelo od subote kada je Sloba otisao a na scenu stupio Serif sa usmeravanjem pljuvacine i skakanja po mrtvom coveku.
Od tada nestade i Marlon, Strela,......... i ostali, pa se i jedno vreme i ja nisam javljao, a vidim da haos traje.
Sada je haos ULTRA.

etotako:
NE MOZES ljudima odredjivati kako ce se ponasati, nije mogao ni Sloba
prosto je opterecujuce i generalno je neostvarivo... moras od starta da se instaliras...kao sto je to radio Tito... e, on je znao kako se to radi :D

mrzi me da objasnjavam, ali zaista budi realna...
ovaj forum je bio sasvim pristojno mesto do nedavno
a onda ste poceli da zavodite red
i nastao je haos :D
Hocu da kazem da svi moderatori, administratori
i ostali rratori nista ne valjaju i da bih ja vama svima dala socne otkaze da je ovo neka firma i da sam ja menadzer :)
ukakili ste se u projekat

i posto ste me banovali usput ja cu da se radujem, samo malo... vasem neuspehu :D

Lilu:
Ali imam pravo da zabranim vredjanje i ovakvo ponasanje na ovom podforumu!!! Jasno?

Sme li da se zna kada planirate da zavedete red na podforumima Budva,Priština,Podgorica...?
Ima ih još,ako je ovde nered,stvarno ne znam kako bih okarakterisao anarhiju koja vlada tamo,a tek uvrede koje padaju...
Sem,ako to nije zvanična politika Krstarice?
Ne bih znao nisam iz uprave,Vi jeste...
Takođe,zanima me do kada i zbog čega je banovan Marlon?
I nemojte samo da napišete kako Vas vređam i da ne odgovorite...pošto sam krajnje uljudno i civilizovano pitao,pa se nadam da ćete mi isto tako odgovoriti...

opanak:
Ma cini mi se da je pocelo od subote kada je Sloba otisao a na scenu stupio Serif sa usmeravanjem pljuvacine i skakanja po mrtvom coveku.
Od tada nestade i Marlon, Strela,......... i ostali, pa se i jedno vreme i ja nisam javljao, a vidim da haos traje.
Sada je haos ULTRA.

pa tako obicno i biva kada neko ultra zavodi red :neutral:
avaj,efekat je suprotan...

Ko je vama dao za pravo da odvajate Crnu goru i Kosovo.

Ako ste administrator ovde ne mozete banovati sve Srpske zemlje. :shock:
Mozda sam malo starija od vas pa vam delim savete dobro namerno.Vodite racuna o vasim izjavama jer ovde nisu samo deca.Packe ostavite za kucu a ovde gledajte da se profesionalno ponasate kako to posao od vas zahteva.Imate pravilnike pa radite po njima bez suludih izjava.

Lilu:
vi cenjena damo primenjujte pravilnik,a nemojte da lupetate budalastine o kosovu i crnoj gori.to sta ste ultra sta vec jeste nedaje vam za pravo da vredjate mene i moju zemlju,jel VAMA sada jasno. :evil: :evil: :evil:

@ Уважена Лилу

Ваш долазак на ово садашње ругло од форума требало је да га улепша макар тиме што сте припадница лепшег пола. Али они који нису имали храбрости исто сада као и прошле јесени да се поново суоче са неким стварима, опет раде ствари којима показују своју духовну нискост, а то је подметање вас уместо да се сами појаве.
Што се тиче вашег саблажњавања цртежом реформског телетабиса ја сам тиме био толико пријатно изненађен, сматрајући вас и још неколико старијих и искуснијих особа са Крсте да имате макар мало поштовања према себи кад немате према другима. Ниво малограђанштине коју сте показали тим гестом анулирао је све оне лепе речи који су вам многи на вашем подфоруму где сте модератор упућивали. И занимљиво... ви не реагујете на нешто толико бизарно бљутаво као што је ово....

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=1870818&postcount=3315

а сматрате се позваним да реагујете на ово овде. Узмите се у памет и ви и ваш колега што је рођен истог дана кад и ви и будите реални једном у животу и кажите људима истину зашто се ово ради. Многи од њих немају појма како функционишу форуми и кад би знали половина вам више не би крочила овде. Ја нисам Хенри Хигинс а ни ви Елиза Дулитл па да вас и њих просвећујем шта је шта, али овим путем и начином се ништа не постиже. Само себе бацате у блато све више.

Пријатељски поздрав.

@ Paramecium tetraurelia

Да би постао Dictyostelium discoideum треба ти још најмање хиљаду година. Погледај се добро.

chaosdiffluens8dv.jpg

reformski teletabisi, paramecijumi...jel umete vi ljudi da razgovarate normalno?
naravno da vam smeta da dobijate packe, ali se bolje naviknite...jer nista bolje necete prolaziti u RL...
nece se vise vratiti onaj mrak gde se moglo tako razgovarati, siriti mrznja, dezinformacije i slicno...
dzaba se trudite, ovo je realnost...

Malo su se uskomešale strasti,međ' običnim forumskim smrtnicima,zbog Prisustva,nemoj da nam uzmeš za zlo Jomini...:D

A,ono gore je razgovor dva molekularna biologa,Anakin to svakako ne razume...
Važno je da se opet zamenjuju teze,baš simp(tom)atično...:idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back