gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ma nema predloga... šta ti misliš... ne bi te ni pitao, nego rekoše pre neki dan dvoje koji redje dolaze ovde, kako se vise ne zna ko je ko..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:Ma nema predloga... šta ti misliš... ne bi te ni pitao, nego rekoše pre neki dan dvoje koji redje dolaze ovde, kako se vise ne zna ko je ko..![]()
E nema comma os i ti neku, al nema sa A pošto je to Ambasadorova...Arhangel NS:Не знам шта Џо мисли, али ја препознајем ко је ко ( дашчице помажу кад загусти)![]()
lider:Ma ne zna se brate ni šta je šta.
Seka postane bata,transformiše se u trenu i opet je seka....
luda kuća...
marlon:E nema comma os i ti neku, al nema sa A pošto je to Ambasadorova...![]()
marlon:Ajd' videcu nesto pa ti javljam... al mora da bude neka voćna posle, dunja il' kajsija... ono pre saća...![]()
James 007:Gospođice Romy, kakav je to bogoslov gospodin Krstan ako Vas nije naučio šta je to tropar? Tropar je kratka pesma ili "strofa" koja je posvećena svetitelju ili danu koji se slavi. Peva se na svim bogosluženjima.
eIvin:Spoštovana Romana,zamolio bih vas da ostavite link,do nekog profesorovog naučnog rada publikovanog na relevantnom stručnom sajtu...
Čini mi se da profesor nema nijedan rad,inače bi davno ostavio link,pošto znamo koliko je sklon samopromociji...
Zahvaljujem.
jomini:Romy, šta ti, u stvari, pokušavaš?
Gospođice, ja sam proveo 2 sata tražeći taj site, ali ga nisam našao. Molim Vas, dajte direktni link ka jednom naučnom radu gospodina Krstana.Romy:Zašto jednostavno ne odete na taj sajt i tamo sve proverite.
A Vi slobodno recite gospodinu Krstanu da nema pojma. Tropar se peva na SVIM bogosluženjima: na Uskrs, Božić i ostale važne praznike kako u hrišćanstvu, tako i u pravoslavlju.Romy:E, profesor mi je upravo danas pojasnio da je tropar zapravo oda, hvalospev ili kratka pesmica iz životopisa (žitija) svetitelja. Obično se peva na dan svetiteljeve smrti osim kada su u pitanju Gospodnji praznici (Božič i sl).
jomini:Problem je u stilu. Više sam za realizam, ako me razumeš.
Gospodine elvin, ponoviću isto pitanje nekoliko puta da bi gospođica Romy to videla.elvin:Nego,hoćemo li mi dobiti taj DIREKTAN LINK do profesorovih radova?