Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rase, cale..pa , Boga mu poljubim..valjda znas odakle sam! Zar nismo utvrdili da se tamo takve anomalije sredjuju po kratkom postupku?
A, ti si, Marlone, izgleda imao vise srece od mene..Ja na svu onu finocu i treptanje unaokolo dobih samo "mirisne plodove" u formi prazne price. Ti na prvu, pa direktno...majstorski...

Rukavodilica:
Rase, cale..pa , Boga mu poljubim..valjda znas odakle sam! Zar nismo utvrdili da se tamo takve anomalije sredjuju po kratkom postupku?
A, ti si, Marlone, izgleda imao vise srece od mene..Ja na svu onu finocu i treptanje unaokolo dobih samo "mirisne plodove" u formi prazne price. Ti na prvu, pa direktno...majstorski...

Spoštovana,

Vaš sarkazam očitno je tisto što Vas je definitivno odgnalo od profesora Krsta. Znam, ponekad smo i skupaj na compu, da je o Vama imao naročito pozitivno mišljenje sve dotle dok ste umom kod njega izazivali odredjene emocije. Sarkazam je nešto što se gospodu Kovjeniču posebno gadi. Šteta je što ste, vjerovatno nepovratno, izgubili svaku šansu da upoznate jednog divnog, nježnog, elokventnog i nadasve gospodskog gospoda. Ni ženske koja bi se njegovom šarmu tako lako mogla suprostaviti. Znam i sama kako je to kad začutiš leptiriče u stomaku i vrelinu svuda po tjelu.

Rukavodilica:
Mnogi od nih me nisu sacekali :(

Ja cu se, sto rece Livije, zadovoljiti srecom onih koji su bili bolji od mene. Uzivajte u miomirisima, s...postovana.
Očitno me niste dobro razumela. Kod profesora, na žalost, nisam imela nobenih šans, jer kod njega je zakon da se nikada ne ljubaka sa svojim bivšim učenicima, žao mi je što to smatra da nije moralno iz pedagoških razloga, a naročito ne sa svojim sodelavkama. Njega uloviti je teško, ali isplača se. Sama nisem imela šans za to, a Vi ste Vašu olako propustili.

Romy:
Očitno me niste dobro razumela. Kod profesora, na žalost, nisam imela nobenih šans, jer kod njega je zakon da se nikada ne ljubaka sa svojim bivšim učenicima, žao mi je što to smatra da nije moralno iz pedagoških razloga, a naročito ne sa svojim sodelavkama. Njega uloviti je teško, ali isplača se. Sama nisem imela šans za to, a Vi ste Vašu olako propustili.
yebote,kako je ovo tuzno...

Romy:
Rukovodilica:
Je l' znate Vi, Romi, sta je to tropar?

Ne ! Nešto me asocira na svetnike, ali nisem sigurna. Sjutra ču upitati profesora. Može ?
Gospođice Romy, kakav je to bogoslov gospodin Krstan ako Vas nije naučio šta je to tropar? Tropar je kratka pesma ili "strofa" koja je posvećena svetitelju ili danu koji se slavi. Peva se na svim bogosluženjima.

Долази сутра ал се другачије зове и драго ми је да си схватио све оно као зезање, јер да би било шта озбиљно урадио у животу ако немаш смисла за хумор, веруј.... изгубљен си. Ти ниси, што се види из приложеног.

Romy:
Majko mila.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back