Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Adalv:
Лепо је то кад је човек опседнут сопством и сам себе хвали...
Нисам знао да у "Лази" имају интернет...

Spoštovani,

Ono što Vi upravo činite je najgori oblik FAŠIZMA. Ne znam šta se nalazi u tom Vašem "Лази" , ali znam da je Vaša zla namera više nego očita.

eIvin:
Još ako je hermafrodit...ima ona pesma No Man Is An Island...ili tako nešto....izgleda da su se prevarili...:D

Čisto da ponovim molbu...

Spoštopvani gospod,

Profesor Kovjenič Vam je čak i napisao kako se napiše sajt na kojemu su objavljeni u večini njegovi naučni radovi, bio je jedan od osnivača KERIE i dugogodišnji urednik tog stručnog medija za klasičnu filologiju. To što Vi jednostavno ne želite da to pročitate nije njegov problem.

Romy:
Spoštovani,

Ono što Vi upravo činite je najgori oblik FAŠIZMA. Ne znam šta se nalazi u tom Vašem "Лази" , ali znam da je Vaša zla namera više nego očita.

Недотупавни его-сморе,

То није фашизам, већ увреда, а Ви би као "интелектуалац" (?!) требало да познајете терминологију.

С гнушањем, Ваш опозит,

Адалв

Sad mi se vec gadi. Onako, bas..blutavo, ljigavo...
Koja, bre, "Studia latina et graeca"??? Koje , bre, slovo "rho"???
Nema smisla!
Katedra za klasicne nauke obiluje raznoraznim formama bivstvovanja, al' su bar svi pismeni.
Tvrdim da taj...oblik.. vlasnik dijagnoza..sta li je vec... nema veze sa tom profesijom (mada..bice da je bolest vec uzela maha, tako da...) i da je sve u formi babi se snilo (kucalo, pisalo) , sto joj milo.
E, jomini...stvarno vise...

Rukavodilica:
Sad mi se vec gadi. Onako, bas..blutavo, ljigavo...
Koja, bre, "Studia latina et graeca"??? Koje , bre, slovo "rho"???
Nema smisla!
Katedra za klasicne nauke obiluje raznoraznim formama bivstvovanja, al' su bar svi pismeni.
Tvrdim da taj...oblik.. vlasnik dijagnoza..sta li je vec... nema veze sa tom profesijom (mada..bice da je bolest vec uzela maha, tako da...) i da je sve u formi babi se snilo (kucalo, pisalo) , sto joj milo.
E, jomini...stvarno vise...

Spoštovana,

U grčkom alfabetu postoji slovo sa imenom "rho" (RO). Nećete valjda ustvrdjeti da je profesor Kovjenič kriv što se i to grčko slovo tako zove. Upišite u GOOGLE, kao što jednom reče profesor Krsta to je jedina literatura polupismenih, KERIA upravo onako kako Vam je on savetovao i dobičete najbolje reference o njemu i njegovim radovima. Sama lično ne znam, upoznata sam da je za Hrvate pre nekoliko godina napisao gramatiku grčkog jezika, da li je i koliko pisao na srpskom jeziku, ali znam, to naravno pratim, da je mnogo pisao, naročito na grčkom jeziku. Nema potrebe da prizivate moderatora kako bi banovao uvaženog profesora, danas je sam rekao da nikada više ništa neče da objavi ni jedan svoj prilog na ovom forumu.

U grckom jeziku ne postoji , niti je ikad postojalo slovo RHO! Nadjite neku ozbiljnu knjigu, gramatiku, sta god...pustite to Vi sta Krstan prica.
Ovo je moj mali doprinos ispravljanju gresaka u Vasem obrazovanju.
Kad ste vec upoznati...molila bih Vas da i sa nama , smrtnicima, podelite - ko je izdao tu gramatiku, mozda najzad udjemu u trag Krstanovom prosvetiteljstvu. Unapred zahvaljujem.
A to, sto na srpskom nije pisao..pa..Bog cuva Srbe! ;)
Nema potrebe da se Vi uplicite u moje opstenje sa bilo kim, pa ni sa moderatorom. Uostalom..to su nasa, "srpska posla"... Zdravije je ustuknuti!

Предлажем да сви ставимо Крижајеву слику у аватар (као наш пријатељ Дух) са обавезним потписом "Сви смо ми уважени проф. др Крстан Ђ. Ковјенић" и да угодимо човековој сујети.
Шта кажете?

Излишно је да лично коментаришем овај предлог, пошто сам слику уваженог професора већ ставио, а немам ништа против да ставе и остали.
Него, замолио бих шерифа да мало олабави притисак на нашег великог пријатеља из братске нам Словеније. Ипак се он данодноћно бори за српство и српски народ.

Taj avatar mi je bolji od najsmesnijeg vica! Potpuno mi je ulepsao dan :D :D :D

Jasno je meni, Adlave, da je to ista osoba. Ja samo pokusavam da mu objasnim da se sj..oops da je pogresio u proceni, kad je pomislio da svi Srbi beze sa casova latinskog i da je on, tu, sad ,ne znam kako prosvecen i posvecen, ako umece - neko je dobro primetio - bez smisla i svrhe (a uz to i pogresno) latinske reci i neke "strucne termine". Mnoooogo me nervira sto pominje neke ljude (pri tom, opet, racunajuci da smo mi veverice, sta li..) koji su zaista nesto vredeli i tera ih da se po grobu prevrcu.
Nego , i ja sam pogresila. Previdela sam mogucnost da u "Lazi" imaju internet i da ti, iz "Laze" ,osim sto su , nesrecnici, bolesni, umeju da budu jako nevaspitani, bezobrazni...
I jos nesto bih registrovala kao fenomen,paradoks... Zamislite, mogao je da odabere Oxford, Sorbonu..kao bazu svoje prosvetiteljske misije, al' , valjda, mu je deo savesti zaduzen za "mnoooooogo je, kume" ostao delimicno neostecen :D Tako nam je Krle skroman.

Видим да је Влада већ ставио праву слику.
Предлажем да је сваки слободоумни форумаш стави и да то назовемо акцијом:
СВАКИ ЈЕ СРБИН КРСТАН!

Ви сте досманилије и србождери и (мораћу да набавим "Политички речник" проф. Крстан Ковјенић, издање за 2006. годину, "Л. Лазаревић", Београд) и ја са вама више не разговарам. Пљујете и блатите лик, дело и тело (а треба само тело) уваженог професмора...
Ја кренух његовим стопама, а и Харви ми се придружује.
За Крижаја и Спасиоце!
--------------------------------------------------------------------
Сви смо ми Крстан!

Извињавам се због несинхронизованости колега...
Дакле:
-----------------------------------------------------------------------------------
СВАКИ ЈЕ СРБИН КРСТАН!

pod hitno nadji recnik! Nemas ni jedno "pogan" , "marva" "demon" "bludnik"...i, naravno, nije , bre Krstan, nego "prof. dr Krstan Dj. Kovjenic" , i , obavezno, "s hriscanskom ljubavlju..." :D

Ok, "adzuvan" i ne bi smeo da koristis, moras da sacekas iniciaciju na visi nivo! :D :D :D

Бануј га, па нећемо.
Он је углађњен човек, к'о Енглези у парламенту: "Уважени господин је лажљива џукела". Е, то ја зовем културом, аџувани једни бедни, марво, демони, блудници, итд.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back