Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па нисам баш толико стар да се сећам тог периода, самим тим и провенијенција ми је другог типа.

П.С. Час множина, час једнина, апсолутно те разумем. Био сам и ја млад.
П.П.С. Неразумевање није разлог за толики степен неприхватања. Осим тога, како можеш бити сигурна у свој избор ако нешто не разумеш?

PAC-PAC:
Па нисам баш толико стар да се сећам тог периода, самим тим и провенијенција ми је другог типа.

П.С. Час множина, час једнина, апсолутно те разумем. Био сам и ја млад.
П.П.С. Неразумевање није разлог за толики степен неприхватања. Осим тога, како можеш бити сигурна у свој избор ако нешто не разумеш?

E, decace, ne budi rdjav...khm...khm... Ovako, dajte jednu tetkicu 'vamo! Sad zanovetaj snadbevacima.:)

P.S. A sad razumes? Mogu ja i razumno i nerazumno, lako se adaptiram...ako sagovornik vredi.

P.P.S. Nerazumevanje nije razlog za neprihvatanje jer ne pretpostavih potonje. Kao ni izbor.

Ма нисам ја толико рђав колико сам матор. Теткица, него шта!

П.С. Може бити да саговорник и вреди али сам разговор није нужан баш сваки пут.
П.П.С. Исувише претпоставки за тако једноставан избор који се на крају због претпоставки претвори у пакао.

PAC-PAC:
Ма нисам ја толико рђав колико сам матор. Теткица, него шта!

П.С. Може бити да саговорник и вреди али сам разговор није нужан баш сваки пут.
П.П.С. Исувише претпоставки за тако једноставан избор који се на крају због претпоставки претвори у пакао.

Rdjav, mator, tu je to negde...:D

P.S. Sam razgovor je neophodan nikad... Potreban nekad.

P.P.S. Izbor je nikad jednostavan samim tim sto je izbor.:) A o paklu, dopusticete, znam nista.;-) Moj izbor.:)

PAC-PAC:
Вала да знаш.

П.С. То сам чекао да чујем све време.
П.П.С. И боље што не знаш, ако си негде направила прави избор онда је то тај.

Vala da znas.

P.S. Sto cekas kad znas. Cuuuudno.

P.P.S. Pa valjda su uvek bili pravi izbori, inace bi bio "onaj". ( Necemo o nijansama "pravog izbora". )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back