Korisnik2018
Početnik
- Poruka
- 10
Devojke, sta mislite o prilasku na javnom mestu.Npr. autobuska stanica, park, ulica..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta hoce taj sto prilazi? broj tel?
Prilazak zbog muvanja?
Stanica i park ne, ulica ok, al' mora da bude majstor zanata, opasno šarmantan tip, inače nema šanse da stanem, a kamoli da slušam šta priča.
Pa na kraju se svodi na deo kada pita da razmenite neki kontakt
- - - - - - - - - -
Zasto stanica i park ne? Recimo pocnes da se odmeravas sa nekim tipom a ono bus kasni..I vi intenzivno razmenjujete poglede i tip odluci da ti pridje da te upozna![]()
Zasto stanica i park ne? Recimo pocnes da se odmeravas sa nekim tipom a ono bus kasni..I vi intenzivno razmenjujete poglede i tip odluci da ti pridje da te upozna![]()
Devojke, sta mislite o prilasku na javnom mestu.Npr. autobuska stanica, park, ulica..
Da li mozes da budes siguran da merka tebe a ne kad ce autobus da se pojavi iza ugla?![]()
a sta hoce taj sto prilazi? broj tel?
Ako se dvoje privuku, pa tu kontakt očima, tu smešak, kakve veze ima što je javno mesto... Pa neće valjda da me prati kao manijak neki, da ostanemo sami, pa da mi priđe?!?! Pogledajte prilog 485452
hah pa ti jesi udata...... znaci pocela si odavno da dajes ljubi te butjibutjibutji![]()
Nemoj da me ljubiš, čika butjibutjibutji, sreće ti.
Dam samo jednom, tom za kog sam se udala....![]()
Partibrejkeru!![]()
pa rekla si dam samo kad se udam![]()
Pa nisam rekla kome.
A to i dalje nije razlog da me tako ofiraš...![]()
ne znam sta znaci OFIRAS ?
Pa odaš da sam udata, još dodaš "odavno"... Mislim, stvarno nema smisla, nije u redu...
Ma nije, zezam se....![]()