Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja zasad imam 7 petica i nekoliko pluseva... Ali danas bio pismeni iz srpskog i kontrolni iz biologije i treci kontrolni iz engleskog...pa nzm jos ocene... :((

A ja zasad imam 5 iz informatike,5 iz engleskog,5 iz fizičkog :lol:,3 iz biologije,1 iz muzičkog...
danas nam lupila nenajavljeni kontrolni iz bilologije tako da je i to verovatno 1 :mrgreen:
A sledeće nedelje imam 3 pismena pa nek mi bog pomogne.....

A ja zasad imam 5 iz informatike,5 iz engleskog,5 iz fizičkog :lol:,3 iz biologije,1 iz muzičkog...
danas nam lupila nenajavljeni kontrolni iz bilologije tako da je i to verovatno 1 :mrgreen:
A sledeće nedelje imam 3 pismena pa nek mi bog pomogne.....
Nemoguce je 3 pismena zadatka sledece nedelje, jer je pismeni iz engleskog i latinskog tek u decembru.. ;)

daj molim te opusti se dok još možeš....... :) i ne upisuj gimnaziju pls......

Sto da ne upisu :confused: Moraju da osete kako je u gimnazijalskom vesticijem kotlu :mrgreen: .Ako se ne varam,njima ce reformisati plan i program,i imace izborne predmete ;) (latinski i muzicko ce oni imati samo jednu godinu :evil: ,na dalje ce moci birati medju izbornima da nastave :sad2: )

Sto da ne upisu :confused: Moraju da osete kako je u gimnazijalskom vesticijem kotlu :mrgreen: .Ako se ne varam,njima ce reformisati plan i program,i imace izborne predmete ;) (latinski i muzicko ce oni imati samo jednu godinu :evil: ,na dalje ce moci birati medju izbornima da nastave :sad2: )
Ma ko zna kakva će da bude ta reforma. Ono što su jednom pisali u novinama (pa posle prestali da pominju) je da će u suštini postojati četiri smera sa manje-više određenim predmetima (društvene nauke, jezici, bio-hemijski i programersko-matematičarski smer; dakle opet bi se vratili na usmerenja koja smo mi imali u moje vreme) a da će dobra stvar biti to što se ne opredeljuješ odmah na prvoj godini nego tek posle dve godine (ali si svejedno gimnazija, ne moraš da se plašiš gde ćeš biti u 3 i 4 godini kao usmerenjaci koji su bili reforma pre moje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back