Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ekologija je pre svega jako laka oblast, za sve cetiri godine koliko sam imao biologiju, ekologija je bila nesto jedino sto sam ucio sa razmevanjem,
Ekologija nije uopšte toliko laka oblast koliko je zanimljiva i ljudi imaju predznanja od gledanja emisija Dejvida Atenboroa, pa u osnovnoj školi to samo teče (za razliku od npr. sistematike, anatomije i razmnožavanja crva i algi što je detetu dosadno), ali kad se pređe na više nivoe tu dolaze numeričke analize i razni modeli, a da ne pričam o "unapređenju i zaštiti životne sredine" koje se uvek šlepuje uz ekologiju

Ekologija nije uopšte toliko laka oblast koliko je zanimljiva i ljudi imaju predznanja od gledanja emisija Dejvida Atenboroa, pa u osnovnoj školi to samo teče (za razliku od npr. sistematike, anatomije i razmnožavanja crva i algi što je detetu dosadno), ali kad se pređe na više nivoe tu dolaze numeričke analize i razni modeli, a da ne pričam o "unapređenju i zaštiti životne sredine" koje se uvek šlepuje uz ekologiju

I dalje je meni ekologija najlaksa oblast.... :whistling:

Nisi ti dovoljno ni upoznao ekologiju. Prvo ovo sto se radi u ekonomskoj je uglavnom biologija,tek nesto malo na kraju se radi prava ekologija. A i od profesora postane itekako zajeban predmet,valjda ja znam bolje. Kazem ti ucices je najvise ...

ekogologija mi je i DALJE najlaksa oblast, a ne daju ti oni za dzabe u najjaoj ekonomskoj skoli ekologiju, znaju ljudi sta je buducnost, ekologija + ekonomija, ne mozes da omanes sa tim! ;)

ekogologija mi je i DALJE najlaksa oblast, a ne daju ti oni za dzabe u najjaoj ekonomskoj skoli ekologiju, znaju ljudi sta je buducnost, ekologija + ekonomija, ne mozes da omanes sa tim! ;)

Koliko god da ti je laka imaces 100 % maksimalno 3. I nije to ekologija nego biologija,predmet se zove biologija-ekologija. Ja znam bolje jer sam pre mesec dana zavrsio 1. razred te skole. I koja crna ekologija treba za ekonomiju,to je glupost. Ti si upisao srednju ekonomsku i sad mislis da ces biti direktor Majkrosofta...

Koliko god da ti je laka imaces 100 % maksimalno 3. I nije to ekologija nego biologija,predmet se zove biologija-ekologija. Ja znam bolje jer sam pre mesec dana zavrsio 1. razred te skole. I koja crna ekologija treba za ekonomiju,to je glupost. Ti si upisao srednju ekonomsku i sad mislis da ces biti direktor Majkrosofta...
Pa Sveznalo reče da je upisao Devetu gimnaziju, čak je i pesmicu sročio

p.s. šta smatraš za biološki deo ekologije a šta za nebiološki?

Pa Sveznalo reče da je upisao Devetu gimnaziju, čak je i pesmicu sročio

p.s. šta smatraš za biološki deo ekologije a šta za nebiološki?

Ma gore je napisao ,pa sam se prevario :D ... Pa naprimer napocetku se radi celija,mikroorganizmi,pa onda radi se humana genetika,najobimnija oblast i verovatno najteza,to sigurno ne spada pod ekologiju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back