Angie995
Obećava
- Poruka
- 91
Opet mi nesto nije jasno 
Mesto rodjenja, opstina i drzava
drzava - Republika Srbija ili Srbija???

Mesto rodjenja, opstina i drzava
drzava - Republika Srbija ili Srbija???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

prirodni... oko 9h.
koje ste vi smerove upisali?

Ja se iskljucujem sa ove teme na krstarici, videcemo se na fakultetu (Natalija i Andjela)!
Pozdrav svima!![]()

Ja se iskljucujem sa ove teme na krstarici, videcemo se na fakultetu (Natalija i Andjela)!
Pozdrav svima!![]()

To je bilo posle srednjeAli bese imas neke veze sa biologijom??![]()

ima neko ovde da je upiso prvu ekonomsku?
ja upisala ekonomski tehnicar a ladno sam imala poena i za finansijskog....al jbbg..![]()
... sam hteo... 

ma jesmo li mi jedini platili upis?
ili sam ja pobegao pre vremena! 
ima neko ovde da je upiso prvu ekonomsku?
ja upisala ekonomski tehnicar a ladno sam imala poena i za finansijskog....al jbbg..![]()
JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!... sam hteo...
![]()
... Ima da ucite ekologiju,a ne osnove ekonomije,poslovnu itd... Mislim najvise ekologiju....A iz racunovodstva su prva dva pismena laka i mislite lako je to,kad posle prc...
Zajebali ste se... Ima da ucite ekologiju,a ne osnove ekonomije,poslovnu itd... Mislim najvise ekologiju....A iz racunovodstva su prva dva pismena laka i mislite lako je to,kad posle prc...
jao znam za ekologiju, pricala mi drugarica da je to neki rtd xD
jbbg, jedan od glavnih razloga mog upisa je to sto je u centru grada..![]()

ekologija je pre svega jako laka oblast, za sve cetiri godine koliko sam imao biologiju, ekologija je bila nesto jedino sto sam ucio sa razmevanjem, a i na kraju krajeva, kalse ce naci posao preko ekologije nego eknomije, ekonomista ima vise od mrava....
centar grada... hmmm, pitam se ciji je jos to motiv bio...![]()