Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se što svima vama ranije nisam čestitala, bila sam jaaaakooo bolesna, pa evo koristim sada priliku:
ČESTITAM SVIM PAMETNIM GLAVAMA, ALI I ONIM GLAVAMA KOJE SU SE MALO TU I TAMO SNAŠLE, NA POLOŽENIM ISPITIMA. TEK SADA KREĆE "DIVLJI ZAPAD" PA KO PREŽIVI. ALI KADA VAM SE BATERIJE ISPRAZNE, KADA MISLITE DA NE MOŽETE VIŠE, DA BI SE RADO VRATILI U OSNOVNU,... SETITE SE DA JE SREDNJA ŠKOLA SAMO "PROLAZNA ŠKOLA". ONA TREBA DA VAM PRUŽI ZNANJE POTREBNO ZA FAKULTET. ZATO NEMOJTE TROŠITI SNAGU NA SPOREDNE PREDMETE. PROVODITE SE, LUDUJTE, I PAMETNO UČITE (DA SAČUVATE SNAGU ZA FAKS).

prof. mat. Dušica Tot

ima neko ovde da je upiso prvu ekonomsku? :p

ja upisala ekonomski tehnicar a ladno sam imala poena i za finansijskog....al jbbg.. :lol:

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :) ... sam hteo... :hahaha:

Zajebali ste se :P ... Ima da ucite ekologiju,a ne osnove ekonomije,poslovnu itd... Mislim najvise ekologiju....A iz racunovodstva su prva dva pismena laka i mislite lako je to,kad posle prc...

Zajebali ste se :P ... Ima da ucite ekologiju,a ne osnove ekonomije,poslovnu itd... Mislim najvise ekologiju....A iz racunovodstva su prva dva pismena laka i mislite lako je to,kad posle prc...

ekologija je pre svega jako laka oblast, za sve cetiri godine koliko sam imao biologiju, ekologija je bila nesto jedino sto sam ucio sa razmevanjem, a i na kraju krajeva, kalse ce naci posao preko ekologije nego eknomije, ekonomista ima vise od mrava....

jao znam za ekologiju, pricala mi drugarica da je to neki rtd xD
jbbg, jedan od glavnih razloga mog upisa je to sto je u centru grada.. :mrgreen:

centar grada... hmmm, pitam se ciji je jos to motiv bio... :whistling::mrgreen:

ekologija je pre svega jako laka oblast, za sve cetiri godine koliko sam imao biologiju, ekologija je bila nesto jedino sto sam ucio sa razmevanjem, a i na kraju krajeva, kalse ce naci posao preko ekologije nego eknomije, ekonomista ima vise od mrava....

centar grada... hmmm, pitam se ciji je jos to motiv bio... :whistling::mrgreen:

Ja idem u tu skolu valjda ja znam,ima da se boris za 2 ...Mada ja sam na kraju imao 4...Prvo polugodiste,prvo tromesecje najebali ste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back