Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

:roll:Na DIP ima bar 2 'vake teme....
AJd što Duška ne zna...nova je , al ti Milesa ....

Мирка, не причај свашта! :mrgreen:
Ни једна тема ,,ДАЈ МО..'' не постоји нигде!

Можда би било згодно да неко од модератора напише правилно назив теме, ово стварно ,,боде очи'' .
Нисам пристојна, знам, извињавам се, али стварно нема смисла да стоји овако како пише.

i ja bih volela da deca dobiju imena po omiljenim likovima iz filmova i knjiga, ali posto mi se uvek svide neki gangsteri, ili cudaci, pa jos inostrani, bilo bi me sramota (a i nomen est omen) tako da bih na kraju zavrsila sa Djordjem, Ugljesom, Marijom i Dragom, recimo... umesto Mikelea, Santina, Modesti, Omara i Dzeremaje :lol:

Poslednja izmena:

Можда би било згодно да неко од модератора напише правилно назив теме, ово стварно ,,боде очи'' .
Нисам пристојна, знам, извињавам се, али стварно нема смисла да стоји овако како пише.
Gresku sam vidjela tek naknadno priznajem ne mogu se nacuditi ,inace vazim za dezurnog ucitelja i da mi ovo vide ukucani teze bi mi bilo no sve Vase primjedbe .Pokusat cu da ispravim,i predhodno procitam sto napisem.Puno pozdrava,drzite mi palceve.
:dash:

Gresku sam vidjela tek naknadno priznajem ne mogu se nacuditi ,inace vazim za dezurnog ucitelja i da mi ovo vide ukucani teze bi mi bilo no sve Vase primjedbe .Pokusat cu da ispravim,i predhodno procitam sto napisem.Puno pozdrava,drzite mi palceve.
:dash:

Женско име "Нар" би звучало баш езотерично

mislim da bi nasa verzija imena te vocke, Shipak, bila bolja fora :lol:

Pa, iskreno - od svih ovih voćkica- Dunja najlepše...Ja dala ćerki ime Dunja!:mrgreen:

ok, dunja i nije tako losa, valjda jer ne jedem dunje pa nemam raznih asocijacija kada pruzim ruku... :mrgreen:

a tu su i ona polu imenice/ polu epiteti - Seka, Bata, Beba (to, bebo! o.O sick...) , Dragana, Dushica, Milica, Sladjana, Sunchica, Jasna, Zbunjena, Nevena (wtf?), Zdravka, Zeljka, Zora, Mirta (biljka iz kaladonta)....

Back