gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
mislim da su medju romima popularna imena Tarzan, Tristan, Kasandra....misim svo postovanje romima,al ocu da kazem i za imena ima moda, a medju romima su ova imena popularna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na DIP ima bar 2 'vake teme....
AJd što Duška ne zna...nova je , al ti Milesa ....

U porodici imam Lanu, Ninu.Anu,Tanju,Lidiju,Sonju,i nikad za necije ime ne bih rekla bljak.Samo ga ja nebih dala nikome, mozda kucicima,macicima...Izvini duska tvoja imena su mi bas bljak..Iva..Nina..Ana..Tanja..Lidija..za muska uvek moram da porazmislim![]()

U porodici imam Lanu, Ninu.Anu,Tanju,Lidiju,Sonju,i nikad za necije ime ne bih rekla bljak.Samo ga ja nebih dala nikome, mozda kucicima,macicima...![]()
Kasandra i Sandokan
Filip, Andrej, Nataša, Tamara![]()

Gresku sam vidjela tek naknadno priznajem ne mogu se nacuditi ,inace vazim za dezurnog ucitelja i da mi ovo vide ukucani teze bi mi bilo no sve Vase primjedbe .Pokusat cu da ispravim,i predhodno procitam sto napisem.Puno pozdrava,drzite mi palceve.Мирка, не причај свашта!
Ни једна тема ,,ДАЈ МО..'' не постоји нигде!
Можда би било згодно да неко од модератора напише правилно назив теме, ово стварно ,,боде очи'' .
Нисам пристојна, знам, извињавам се, али стварно нема смисла да стоји овако како пише.

Gresku sam vidjela tek naknadno priznajem ne mogu se nacuditi ,inace vazim za dezurnog ucitelja i da mi ovo vide ukucani teze bi mi bilo no sve Vase primjedbe .Pokusat cu da ispravim,i predhodno procitam sto napisem.Puno pozdrava,drzite mi palceve.Мирка, не причај свашта!
Ни једна тема ,,ДАЈ МО..'' не постоји нигде!
Можда би било згодно да неко од модератора напише правилно назив теме, ово стварно ,,боде очи'' .
Нисам пристојна, знам, извињавам се, али стварно нема смисла да стоји овако како пише.

auh... te tek ne podnosim.... Dunja, Malina, Vishnja, Jagoda, Treshnja, Banana i sl.![]()
auh... te tek ne podnosim.... Dunja, Malina, Vishnja, Jagoda, Treshnja, Banana i sl.![]()

Женско име "Нар" би звучало баш езотерично

Pa, iskreno - od svih ovih voćkica- Dunja najlepše...Ja dala ćerki ime Dunja!![]()