Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.641
А да ли ти знаш? Ајд нам објасни онда.Па ти си ми смешан, чико, знаш...у ствари не знаш, што причаш о нечему што не знаш, чико?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А да ли ти знаш? Ајд нам објасни онда.Па ти си ми смешан, чико, знаш...у ствари не знаш, што причаш о нечему што не знаш, чико?
А што не научиш, ЋАЦИ? Ти си елита, хоћеш ти објаснити овим табула разама шта је вортекс топ?А да ли ти знаш? Ајд нам објасни онда.
А шта ти то значи Ћаци. Па побркао си ме са неким. Ја ни на један могући начин не браним режим. А сничног оружја има сијасет.А што не научиш, ЋАЦИ? Ти си елита, хоћеш ти објаснити овим табула разама шта је вортекс топ?
Па управо зато си ЋАЦИ, ви што сте против режима, глумите елиту, називате друге ћацима, покушавајући да их понизите, ево прилике да докажеш колико си образован. А већ си показао незнање . У старту си ЋАЦИ, причаш нешто о чему појма немаш. Једино ти остаје, како би остао "образована елита", да избришеш поруке. Тако ви елите то радите, ЋАЦИА шта ти то значи Ћаци. Па побркао си ме са неким. Ја ни на један могући начин не браним режим. А сничног оружја има сијасет.
To se i meni ucinilo u stvari ucinilo mi se kao da raketa prolece(na osnovu zvuka na netu koji je objavljen),posle sam se zainteresovao i trazio po netu i to nije bas malo.bilo bi uocljivo da je tada dovezeno a sigurno bi ga neko snimio.Čuje se kao da avion sleće.
Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, него да Вучић прво тужи ваш смрдиноформер за лажи да је то била туча и улетање возила, јер то сигурно било није, а онда нека истражи ко је поставио ту направу.
Ko ono beše pravio betonske štitove ispred svojih prostorija?А шта ти то значи Ћаци. Па побркао си ме са неким. Ја ни на један могући начин не браним режим. А сничног оружја има сијасет.
Стручњак па шта је онда, оно што свињоинформер каже да је то настало од туче ?To se i meni ucinilo u stvari ucinilo mi se kao da raketa prolece(na osnovu zvuka na netu koji je objavljen),posle sam se zainteresovao i trazio po netu i to nije bas malo.bilo bi uocljivo da je tada dovezeno a sigurno bi ga neko snimio.
Ako je to a ne znam idem u licno razmisljanje moralo je da bude maskirano i pripremljeno ranije.
mislim neke bezveze rasprave oko toga.da sam bio tamo licno i da me stvarno spicio taj zvucni top sta reci.takve stvari su ocekivane ne razumem sto ovakva kuknjava i tralala kuknjava vojvodjanskih autonomasa
Citiram te "Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, .." pa sta pitas kad te ne zanima ?Стручњак па шта је онда, оно што свињоинформер каже да је то настало од туче ?
Зато што ме занима само оно што видим својим очима, постоји снимак видео си шта се десило и питам те шта је то натерало људе да тако неприродно реагују ? Ваш информер каже да је узрок тога туча.Citiram te "Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, .." pa sta pitas kad te ne zanima ?
Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, него да Вучић прво тужи ваш смрдиноформер за лажи да је то била туча и улетање возила, јер то сигурно било није, а онда нека истражи ко је поставио ту направу.
Не можете да се ухватите за грешку о моделу те направе и да онда спинујете, као да нико није искористио то средство.
Ma jok, rece ******i konstruktor iz 64 i Tito.Није ни пала, крива је гравитација.
Ako 23 tone nije opterecenje dodatno onda ne znam sta je...da ti prevedem to je isto kao da stavis jedan autobus i 1-2 automobila .Apsolutno nije dodatno opterećena.
naravno da je korisceno neko orudje protiv naroda i to je cinjenica sve ostalo su spinovi ili pokusaj toga.Tvit Biljane Lukic sa snimkom udara prikazuje udar i prethodno povlačenje policije.
Znači udar je izvršen i država stoji iza njega.
Neki ljudi su se žalili na tegobe.
Sad pokušavate da se nadjebavamo oko toga je baš zvučni top ili nije. Gospodo, država, Aleksandar Vučić je naredio udar na narod i decu dok su oni mirno ćutali.
Питање је ко им је то продао, Руси, Кинези?naravno da je korisceno neko orudje protiv naroda i to je cinjenica sve ostalo su spinovi ili pokusaj toga.
IzraelciПитање је ко им је то продао, Руси, Кинези?
Nabavljeno je još pre nekoliko godina. Bilo je i tekstova o tome tada.LRAD sigurno nije korišćen, to svako ko razume princip tog sistema zna. Diskutabilno je da li je ADS korišćen.
To tvrde naše zvanične institucije.
Naša policija takve sisteme nema, ukoliko su korišćeni, koristila ih je neka strana služba ili nelojalni kadar unutar BIA-e.
Ma jok, samo 23 tone. Sitnica.Apsolutno nije dodatno opterećena.
Uh ne zelim da komuniciram sa onim pa preko tebe da odgovorim osobi.Citiram te "Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, .." pa sta pitas kad te ne zanima ?
VJT, šta to beše?VJT ladno salje pretnje da ce kazniti ljude zbog sirenja ove vesti! NOVI LEVEL!
Vise javno tuzilastvo.VJT, šta to beše?
To je ono, isti im gazda.Nova S i N1 nemaju o čemu da pišu. Nije bilo sile nad njihovim novinarima, nad narodom. Za njih mirno i neočekivano. Treba da zovu studente i pitaju gde ste bili, sta ste radili sve vreme kad nista niste uradili.