Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А што не научиш, ЋАЦИ? Ти си елита, хоћеш ти објаснити овим табула разама шта је вортекс топ?
А шта ти то значи Ћаци. Па побркао си ме са неким. Ја ни на један могући начин не браним режим. А сничног оружја има сијасет.

А шта ти то значи Ћаци. Па побркао си ме са неким. Ја ни на један могући начин не браним режим. А сничног оружја има сијасет.
Па управо зато си ЋАЦИ, ви што сте против режима, глумите елиту, називате друге ћацима, покушавајући да их понизите, ево прилике да докажеш колико си образован. А већ си показао незнање . У старту си ЋАЦИ, причаш нешто о чему појма немаш. Једино ти остаје, како би остао "образована елита", да избришеш поруке. Тако ви елите то радите, ЋАЦИ 😂 😂 😂 😂 😂

Čuje se kao da avion sleće.
To se i meni ucinilo u stvari ucinilo mi se kao da raketa prolece(na osnovu zvuka na netu koji je objavljen),posle sam se zainteresovao i trazio po netu i to nije bas malo.bilo bi uocljivo da je tada dovezeno a sigurno bi ga neko snimio.
Ako je to a ne znam idem u licno razmisljanje moralo je da bude maskirano i pripremljeno ranije.
mislim neke bezveze rasprave oko toga.da sam bio tamo licno i da me stvarno spicio taj zvucni top sta reci.takve stvari su ocekivane ne razumem sto ovakva kuknjava i tralala kuknjava vojvodjanskih autonomasa

Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, него да Вучић прво тужи ваш смрдиноформер за лажи да је то била туча и улетање возила, јер то сигурно било није, а онда нека истражи ко је поставио ту направу.

Не можете да се ухватите за грешку о моделу те направе и да онда спинујете, као да нико није искористио то средство.

To se i meni ucinilo u stvari ucinilo mi se kao da raketa prolece(na osnovu zvuka na netu koji je objavljen),posle sam se zainteresovao i trazio po netu i to nije bas malo.bilo bi uocljivo da je tada dovezeno a sigurno bi ga neko snimio.
Ako je to a ne znam idem u licno razmisljanje moralo je da bude maskirano i pripremljeno ranije.
mislim neke bezveze rasprave oko toga.da sam bio tamo licno i da me stvarno spicio taj zvucni top sta reci.takve stvari su ocekivane ne razumem sto ovakva kuknjava i tralala kuknjava vojvodjanskih autonomasa
Стручњак па шта је онда, оно што свињоинформер каже да је то настало од туче ?

Citiram te "Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, .." pa sta pitas kad te ne zanima ?
Зато што ме занима само оно што видим својим очима, постоји снимак видео си шта се десило и питам те шта је то натерало људе да тако неприродно реагују ? Ваш информер каже да је узрок тога туча.
Како вас није срамота ???

Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, него да Вучић прво тужи ваш смрдиноформер за лажи да је то била туча и улетање возила, јер то сигурно било није, а онда нека истражи ко је поставио ту направу.

Не можете да се ухватите за грешку о моделу те направе и да онда спинујете, као да нико није искористио то средство.
😂😂😂😂😂😂😂

Tvit Biljane Lukic sa snimkom udara prikazuje udar i prethodno povlačenje policije.
Znači udar je izvršen i država stoji iza njega.
Neki ljudi su se žalili na tegobe.

Sad pokušavate da se nadjebavamo oko toga je baš zvučni top ili nije. Gospodo, država, Aleksandar Vučić je naredio udar na narod i decu dok su oni mirno ćutali.
naravno da je korisceno neko orudje protiv naroda i to je cinjenica sve ostalo su spinovi ili pokusaj toga.

LRAD sigurno nije korišćen, to svako ko razume princip tog sistema zna. Diskutabilno je da li je ADS korišćen.
To tvrde naše zvanične institucije.
Naša policija takve sisteme nema, ukoliko su korišćeni, koristila ih je neka strana služba ili nelojalni kadar unutar BIA-e.
Nabavljeno je još pre nekoliko godina. Bilo je i tekstova o tome tada.
https://nova.rs/vesti/hronika/polic...policajcima-i-ovo-su-njegove-teske-posledice/

Znači još pre više od 2 godine je skrenuta pažnja na to da je naša policija došla u posed tog uređaja.

Pogledaj ovo:

https://www.threads.net/@novolicesr...QGzHijB2NTtyVdwjoTc23ih8iggZRpJOUmfNMBUiN6ZoA

Nije te stid? Baš nimalo?

Citiram te "Mене не занима да ли има повређених, да ли је модел овај или онај, да ли је топ или је тенк, .." pa sta pitas kad te ne zanima ?
Uh ne zelim da komuniciram sa onim pa preko tebe da odgovorim osobi.
Nisam strucnjak za to samo isto gledam snimke i pokusavam da nadjem vise informacija o tome na netu.
imao sam malere da me povuce stampedo i ono sto znam da je potreban neki okidac da se to desi.dali je ili nije bio zvucni top ne znam.jedino me gadjali vodenim topom.
Inace mene i zanima da li ima povredjenih ili ne.
Inace info koji se siri od jutros je da su svi u blizini sa peasmakerom imali probleme i da je covek danas umro od toga.
Sta je tu tacno sta nije ne znam previse laznih informacija ima.

Back