Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko nije povređen. Inače je širenje panike krivično delo, samo da imaš na umu.
Tvit Biljane Lukic sa snimkom udara prikazuje udar i prethodno povlačenje policije.
Znači udar je izvršen i država stoji iza njega.
Neki ljudi su se žalili na tegobe.

Sad pokušavate da se nadjebavamo oko toga je baš zvučni top ili nije. Gospodo, država, Aleksandar Vučić je naredio udar na narod i decu dok su oni mirno ćutali.

Tvit Biljane Lukic sa snimkom udara prikazuje udar i prethodno povlačenje policije.
Znači udar je izvršen i država stoji iza njega.
Neki ljudi su se žalili na tegobe.

Sad pokušavate da se nadjebavamo oko toga je baš zvučni top ili nije. Gospodo, država, Aleksandar Vučić je naredio udar na narod i decu dok su oni mirno ćutali.
Tvit Biljane Lukić? Hahahaa

Pozivaju se građani, koji su tokom ispaljivanja zvučnog topa bili na udaru, da prijave zdravstvene tegobe, koje su zadobili tom prilikom. Radi se o zvučnom oružju, koje onemogućavaju metu.
Organizovana je i besplatna pomoć za žrtve zvučnog topa.Pogledajte prilog 1698453
😂😂😂😂😂😂 Прднули сте у чабар, није вам успео протест па сада "пумпате" причу о звучном топу. Пошто сте незналице, ви сте прави ћаци, сами себи дали име, да вас научим ЋАЦИ, звучни топ је тежак око 200кг, монтира се на борбено возило и веома је видљиво, има ограничен домет и користи се у одређеним условима, не може у свим. Није се користио синоћ, извините што сам много паметнији и образованији од вас и што вам рушим снешка, јер би се видео, видело би се возило са "топом" усмереним у једном правцу који мора бити без икаквих физичких препрека. Али пошто сте ви прави ЋАЦИ, како сте непосредно себе назвали, разумљиво је да то не знате. И овај покушај вам је пропао, а знате зашто? Зато што сте необразовани, ВИ сте прави ЋАЦИ 😂😂😂😂

Ја мислим да није у питању звучни топ. Он се монтира на БОВ. Пре ће бити да је у питању Вортекс топ, Ручно средство за спречавање масе да дође на одређени простор. Тих оруђа има на десетине типова, и свака агнеција их има. А од како је Беба Поповић изградио на десетине безбедностних приватних агенција, ту се више не зна ко то све има. Опасно је све то. Мање од сузавца, али и даље опасно. А посебна је свињарија на симболичком нивоу да неко донесе одлуку да га активира у сред ћутње за посттрадале.

Niko nije povređen. Inače je širenje panike krivično delo, samo da imaš na umu.
1000008677.png

Као ово?

Ја мислим да није у питању звучни топ. Он се монтира на БОВ. Пре ће бити да је у питању Вортекс топ, Ручно средство за спречавање масе да дође на одређени простор. Тих оруђа има на десетине типова, и свака агнеција их има. А од како је Беба Поповић изградио на десетине безбедностних приватних агенција, ту се више не зна ко то све има. Опасно је све то. Мање од сузавца, али и даље опасно. А посебна је свињарија на симболичком нивоу да неко донесе одлуку да га активира у сред ћутње за посттрадале.
😂😂😂😂😂😂

Back