„Реакција УН потврђује – употреба звучног топа био је покушај терористичког акта“

Jeli koliko njih je ista znalo sta je zvucni top i kakvo ih je zlo snaslo…
Jel potvrdio i tvoj i Kurtijev lobista?

F1E9A9E5-04BB-46F2-A245-9043DFA8D9F5.webp

Masovna histerija. Ljudi saznali da se na njih “pucalo iz zvučnog topa” tek kad su videli na Tviteru.
ne lupaj, imaju snimci, nema histerije, vec panicnog bekstva mase, a da se radi o histeriji niko ne bi bezao, ishisterisali bi na sred ulice, ali one su se za nekoliko sekundi ispraznile - zvucni top, nista drugo ih nije moglo naterati u tako kratkom periodu

a da su odglumeli, da ih je neko instruisao, pa nasli bi vi makar 1 svedoka koji bi ispricao i tu pricu

Poslednja izmena:
jel ti shvatas kada kazu da su koristili i da se koristi uopste zvucni top za upozorenje da ne lazu?
prvo ide neki zvuk, zbunjujuci, ili upozoravajuci koji se cuje, a posle se odvrne uradjaj na frekvence i jacinu da bole usi, tako se koristi, da izazove sto vecu paniku i natera masu u stampedo, tako potiskuje demonstrante, ali moze samo da se koristi kao razglas ako je u pitanju elementarna nepogoida i obavestava neki tihi na goliji na bezi odatle

kao sto kucetu prvo pucnes prstima, skrenes mu paznju, pa mu potom izdas komandu, isto se i ovaj uredaj tako koristi po ps-u, i zato su se okrenuli svi, mozda im je pusten zvuk aviona okrenuli se, ne vide nista zbunjeni, i onda im se po bubnim opnama puste bolne frekvence , pa su zato posle tek poceli da beze, kada je operater prebacio na mode za rasterivanje, da biju sasvim druge frekvence od onih u domenu sluha koje su podnosljive, cuju se, a ove bole, ni ne znas da li vise nesto cujes, ali boli narocito one koji imaju dobar sluh, i panicno bezis - odlican aparat za rasterivanje, a moze i samo kao razglas da se koristi kada se upotrebljavaju samo srednji tonovi koje svi cujemo, i naravno da se okrenemo odakle zvuk taj dopire
I šta,u sekundi se sklone do ivica ulice a odmah potom se i vrate?
Ma daj...

Ne ni oni, ali mozda neko ko je hteo da zakomplikuje situaciju dodatno?
Šta "ne ni oni"?
Mozda uopste nije zvucni top, vec nesto slicno?
Zar je bitno koje oružje je Veleizdajnik upotrebio protiv mirnih demonstranata, u trenutku kada su odavali počast žrtvama nadstrešnice?

Niko ga nije terao da se udružuje sa dotičnim.
Niko nije terao ni vas iz stranke da mu za to date gromoglasan aplauz.
Uradili ste to jer ste smatrali da je genijalan potez dovesti na stranački performans idiota koji je bombardovao Srbiju i ubijao srpsku decu.
Šta je sledeće?
Dovodjenje Markača, Gotovine?

Za vas u poslednjim redovima...koji slabo vidite scenu...
AVtihrist = Mi6 = angloamericki teroristi.

...
a jel mos da objasnis zasto onda ceo zapad daje podrsku blokaderima ako je AV njihov covek ?
Aha, sha-mat...............nemoj ni da pokusas da odgovoris.

ne lupaj, imaju snimci, nema histerije, vec panicnog bekstva mase, a da se radi o histeriji niko ne bi bezao, ishisterisali bi na sred ulice, ali one su se za nekoliko sekundi ispraznile - zvucni top, nista drugo ih nije moglo naterati u tako kratkom periodu

a da su odglumeli, da ih je neko instruisao, pa nasli bi vi makar 1 svedoka koji bi ispricao i tu pricu
Ubedjuješ nekoga ko piše po zadatku.
Zna on vrlo dobro šta je u pitanju.

Gde si ti video tu podršku?
o boze, ima li te ?
Cek prvo da te obavestim..........vidi, posle prvog srpskog ustanka ustanovljena je drzava Srbija............pa onda.....da skratim, u Novembru prosle godine anglo-amerikanci otpoceli akciju rusenja Srbije, sto podrazumeva prvenstveno uklanjanje Vucica...............ta obojena revolucija je propala a u medjuvremenu, ta tema je bila na dnevnom redu kako u politici komsiluka, tako i u Briselu...........Teroristi su ubacivani iz NATO-komsiluka (hrvatska, crna gora, kosovo, ........) uz gromoglasnu podrsku dnevne politike tih zemalja......................kako su na svom putu ka Strazburu i Briselu prosli blokaderi ........podrzani od celog zapada.......kakve su reakcije bile od strane EU-mocnika A KAKVE SU REAKCIJE BILE IZ KREMLJA..........

ja ne znam jel treba jos i da ti nacrtam pa da skuzis da je ta obojena revolucija deo agende odvajanja prijateljskih zemalja od Rusije KAKO BI SE OSIGURALA "POZADINA" EVROPE PRE NEGO STO POCNE OPSTI NAPAD NA RUSIJU.

samo mi ne reci da u tom cilju anglo-amerikanci nisu izazvali gradjanski rat i unistili SFRJ kako bi uspostavili NATO-baze na tlu Jugoslavije............PREOSTALA JE SLOBODNA JOS SAMO SRBIJA, I SADA POKUSAVAJU DA DOVRSE POSAO KOJI SU ZAPOCELI 1991-VE (odnosno 1987).

a jel mos da objasnis zasto onda ceo zapad daje podrsku blokaderima ako je AV njihov covek ?
Aha, sha-mat...............nemoj ni da pokusas da odgovoris.

Koji "ceo Zapad" kad redom:

- EU podrzava Vucica jer im daje komad po komad Srbije...što Kosovo, što Zapadnu Srbiju za litijum, što jer im pere pare kroz bespotrebne Rafale itd...

- Amerika se pravi luda (jer je i njima dobar) jos ni rec nisu rekli protiv Vucica...a studenti protestuju godinu dana evo...

- Izrael ga eno prekjuce pohvali da im je on najbolji...jer im salje oruzje, a i akodje pere njihove pare kroz kupovinu njihovog oruzja...

- Englezi cuvaju svog Mi6 pulena...

Dakle navedi mi ko bitan sa Zapada je protiv njega...?

...

...

Šta "ne ni oni"?

Zar je bitno koje oružje je Veleizdajnik upotrebio protiv mirnih demonstranata, u trenutku kada su odavali počast žrtvama nadstrešnice?
Mislim da on nije upotrebio, jer su se protesti upravo zavrsavali, bili pri kraju i nije imao zasto.

Ko je to uradio i zasto, druga je stvar.

Back