Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
dovoljna je jaka petarda da pocne stampedo ..ono sto znam da je potreban neki okidac da se to desi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dovoljna je jaka petarda da pocne stampedo ..ono sto znam da je potreban neki okidac da se to desi
Ботино, у то ни ти не верујеш.dovoljna je jaka petarda da pocne stampedo ..
Zaboravio si da stavits izvor ove informacije pored ove objave, ali pošto je lažna, razumem ..i redosled nije ispravan...
Апсолутно је небитно и то што је пронашао три грешке, остаје питање шта је то изазвало стампедо и како то звук може да путује толико далеко, ако ботови кажу да је то јача петарда. Зашто није одговорио на то ?
Ufff kako si me nasikirao što me stavljaš na ignor...Апсолутно је небитно и то што је пронашао три грешке, остаје питање шта је то изазвало стампедо и како то звук може да путује толико далеко, ако ботови кажу да је то јача петарда. Зашто није одговорио на то ?
Звук јаче петарде се шири у круг и не може да има тако праволинијски домет и да изазове такво неприродно повлачење људи.
Како год, не мораш да ми одговараш пошто идеш на игнор.
Kao ona sto su demantovali da je onaj covek izgubio jaje dok su ga prebijali po mosnicama.Dakle, vest je lažna. Samim tim, tema je zasnovana na lažnoj premisi, te ju treba zatvoriti.
Kazu redom da nije, maksi magacioner, lokalni seoski vatrogasac, onaj iz usa koji ustvari nije iz usa, onaj sto goni studente da pesace do Makedonije...i jos slicna ekipica dubokoumnih faca ovog foruma.Upotrebljen je zvucni top.
Zna se i datum kada je nabavljen.
Nema potrebe da iko trazi priznanje od botova da li je upotrebljen ili nije.
Drzava nece i ne sme da prizna,a vi trazite od botova?
Ono je bila klasična psihologija stada,po sistemu- Kud svi Turci tu i mali Muja.Takvi su bili i protesti studenata,neko iz iskrene želje za promenom,mnogi išli da se zezaju,neki i da zarade.Jeste li vi druže Mecena nekakav forenzičar?
Pogresno se izrazio... rostiljanje.Što bi rekao Jovo Bakic...bice
"Kuvanje e pa dinstanjeee..."
...
Ono je bila klasična psihologija stada,po sistemu- Kud svi Turci tu i mali Muja.Takvi su bili i protesti studenata,neko iz iskrene želje za promenom,mnogi išli da se zezaju,neki i da zarade.
Panika je bila na skupu, ovdje su smireni ljudi koji pokušavaju odgonetnuti šta je upotrebljeno na masi mirnih ljudi. Nema učesnika skupa koga to ne zanima. Nema stanovnika Srbije koji se ne pita...?Pozivam MUP da pohapsi ljude koji šire paniku na ovom forumu.![]()
Уз то је Грбић понудио и додатно објашњење:
„Репрезентативац СЦГ и Србије Марко Самарџић, мој саиграч и пријатељ током синоћњег протеста услед удара звучног топа обзиром да има пејсмејкер претрпео је неколико (7) срчаних удара, пребачен је у Ургентни центар где су му се доктори изборили за живот оживљавајући га више пута.
Сада је стабилан и опоравља се. Хвала медицинском особљу Ургентног што је спасило мог саборца као и свим добрим људима који су реаговали у право време. Драги Марко, опорављај се. Све најбоље теби и твојој породици“, поручио је.
Ma preteruju.obican zvuk kako sam cuo na snimcima.da je nesto stvarno ozbiljno pola bi ostalo da lezi tamo.postoje razlicita oruzja za resavanja situacija bez krvopolica.![]()
Ako je bio zvucni top neko ga je dobro ustekovao da se ne vidi mnogo pre dolaska na slaviju.recimo osrednji kamion sa ciradom ili kombi veci.ne znam da ne prejuduciram nesto sto nisam siguran ali cim mi privatno ljudi koji su bili na slaviji u tom trenutku salju slike protesta gde je milion ljudi cisto sumnjam da imaju posledice.
Bog te mazo.. kako ljudi ovde dodaju pa to nije normalno.. bez 10 srčanih udara Ja ne bih ni komentarisao...
Vanja Grbic svedoci:
Вања Грбић: Марко је доживео 7 срчаних удара од звучног топа
https://srbin.info/drustvo/vanja-grbic-marko-je-doziveo-7-srcanih-udara-od-zvucnog-topa/
...
E moram da kazem makar me odrala poslePanika je bila na skupu, ovdje su smireni ljudi koji pokušavaju odgonetnuti šta je upotrebljeno na masi mirnih ljudi. Nema učesnika skupa koga to ne zanima. Nema stanovnika Srbije koji se ne pita...?
Ok, to je moj utisak gledajući situaciju na Internetu. Mislim na onaj trenutak kada se gomila ,,razdvaja,, u panici.E moram da kazem makar me odrala posle
Na skupu nije bila panika do odredjenog trenutka
Veca panika na mrezama vlada![]()
Znači,svako ko nije za vas blokadere i skakače na haube je sns bot?Nema neutralnih?Zanimljivo...Греси се испаштају двосмерно. На земљи кроз потомке, а на небу у огњеном језеру.
Тако да не знам шта су твоји преци радили али сигурно ништа добро чим их је Бог казнио тиме да им потомак буде снс бот.