bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.086
Ajmo sada nova tura nova avantura pljuvacine... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da je vernost stvar odluke napisah negde na Krstarici jos 2020 god verovatno ste to tada naucili.A to ima veze s (ne)vernošću kako tačno?
Ili da ti pomognem, vernost je stvar odluke isto kao i prevara
Osim ako neko ne može da kontroliše svoje postupke i nagone, e u tom slučaju ima mnogo većih problema od nevernosti
Samo da znaš da mi je danas Karleuša lajkala upis.Pa ti lajkuj...
A šta je upao nekim nevezanim ljudima u sred radnje?platio sobarici, to bar nije problem![]()
One radikalne. Moguće je dokumentovano dokazati da neke od radikalnih feministkinja imaju i daleko ekstremnijih tvrdnji od te, npr i takvu da partner odozgo u stvari “siluje” onog odozdo, bez obzira na to da li neko tom trenutku sam želi da bude odozdo - od baš svega, pa i od zahteva za najelementarnijom ravnopravnošću žena može da se napravi ideologija, a posle je njena radikalizacija stvar rutine.Koje feministkinje? Link, foto, video
Da mi lepo arhiviramo ovo kao priznanje, na kraju krajeva, jedino se namera računa.E, jes...ona je pozelela iskustvo sa drugim muskarcem, a ne razvod.
Ne razvode se ljudi zbog prolaznih licnih uzivanja. Nije vredno razbijanja zivota sebi i drugima.
Prevara je cesto stvar koja se desi...najcesce sakrije i na kraju ostavi u proslosti.
U ovom slucaju najveci problem je u tome sto se nisu bolje skrivali.
Da su samo bili mudriji...
sad citam potpuno drugu pricu.A šta je upao nekim nevezanim ljudima u sred radnje?
Ne mogu da verujem da ovo dvoje nisu zakantačili sobu da ne može niko da uđe bez da razvali vrata?
A to ima veze s ovom temom kako?One radikalne. Moguće je dokumentovano dokazati da neke od radikalnih feministkinja imaju i daleko ekstremnijih tvrdnji od te, npr i takvu da partner odozgo u stvari “siluje” onog odozdo, bez obzira na to da li neko tom trenutku sam želi da bude odozdo - od baš svega, pa i od zahteva za najelementarnijom ravnopravnošću žena može da se napravi ideologija, a posle je njena radikalizacija stvar rutine.
Stavi ga na blok.A to ima veze s ovom temom kako?
Pošto mi deluje da bi ovo i na temi o ženskim pravima bilo offtopic![]()
jasta sestro.To je sve niži oblik bivstvovanja. Viši je lepo da kažeš partneru da se viđaš sa nekim, da i partner nađe nekog sa kim će mu biti lepo. Ružno je zaista ti se zabavljaš i uživaš, a partner sprema po kući ili radi nešto bezvezno, umesto da se zabavlja sa nekim drugim. Mene bi ta činjenica više razbesnela od samog sexa sa drugom.. to što sam ja propustila da uživam dok su se oni viđali
. Da sam i ja bila sa nekim ko me želi, pa se još i zaljubim u njega - onda bi mi bilo svejedno !
@tab503 , jesam li u pravu?Ti si bio otvorio jednu temu o preventivnom varanju haha
I drugo, laganje - laganje je gore od sexa, posle više nemaš poverenja ni malo, ni za šta.
jbt... od ovog moze spanska serija od miniumum 200 epizoda da se napravi