- Poruka
- 11.751
Koja je to distanca koju smatrate prihvatljivom? Sat vremena putovanja, dva sata, drugi grad, drugi kontinent, komšiluk?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to distanca koju smatrate prihvatljivom? Sat vremena putovanja, dva sata, drugi grad, drugi kontinent, komšiluk?
nista ..odma sad ..ovog trenutka .. kad zazmurim i otvorim oci zelim da je tu![]()
Pa nismo u Zvezdanim stazama da se teleportujemo.![]()
30 minuta autom
Zato idem na Cam jer ne mogu da cekam![]()
pošto trenutno nemam kola, ako mora da se putuje autobusom do zadnje stanice 17ice, eventualno dalje ako je autoputem ali da je do 15 minuta puta od momenta isključenja sa autoputa. a ako može vozom ili avionom ili brodom, onda je nebitno. kambodža, australija, antartik...
Pravo pitanje je koji je rok tj. kol'ko (vremenski) imam fore da stignem !?![]()
To zavisi koje prevozno sredstvo koristiš.Avionom možeš za par sati bilo gde unaokolo.Nekim automobilom ili busem ide sporije.
![]()
Ja sam jednom zaglavio na zadnjoj stanici 23ojke, a kad sam se vraćao kući htele neke siledžije da me biju, al sam imao brze noge i motivaciju pa sam im utekao.Od tada imam bojazan od prevelikih distanci, napročito u noćnim satima, a imam neku kantu od juga koju i ne vozim, pa moram busom.
Nije te pustila da prenoćiš a
E kad čujem da je nekome prevelika razdaljina relacija koja se prelazi gradskim prevozom, fino je vama![]()
To zavisi koje prevozno sredstvo koristiš.Avionom možeš za par sati bilo gde unaokolo.Nekim automobilom ili busem ide sporije.
![]()
E vidiš, zapravo rekla mi je , ajde da prenoćiš, moj tata se neće ljutiti.![]()
Ali tad sam bio mlađi i pomalo prost mladitj, pa mi je bilo truba.
I ja uvek izbegavam roditelje.. i sestre, drugarice, drugare.. otprilike sveŠto me manje ljudi upozna to me manje ljudi ne voli