Prihvatljiva razlika u geografiji

pošto trenutno nemam kola, ako mora da se putuje autobusom do zadnje stanice 17ice, eventualno dalje ako je autoputem ali da je do 15 minuta puta od momenta isključenja sa autoputa. a ako može vozom ili avionom ili brodom, onda je nebitno. kambodža, australija, antartik...

pošto trenutno nemam kola, ako mora da se putuje autobusom do zadnje stanice 17ice, eventualno dalje ako je autoputem ali da je do 15 minuta puta od momenta isključenja sa autoputa. a ako može vozom ili avionom ili brodom, onda je nebitno. kambodža, australija, antartik...

Ja sam jednom zaglavio na zadnjoj stanici 23ojke, a kad sam se vraćao kući htele neke siledžije da me biju, al sam imao brze noge i motivaciju pa sam im utekao.Od tada imam bojazan od prevelikih distanci, napročito u noćnim satima, a imam neku kantu od juga koju i ne vozim, pa moram busom.

Pravo pitanje je koji je rok tj. kol'ko (vremenski) imam fore da stignem !? :mrgreen:

To zavisi koje prevozno sredstvo koristiš.Avionom možeš za par sati bilo gde unaokolo.Nekim automobilom ili busem ide sporije.

novi-jugo-sa-mlaznim-.jpg

Ja sam jednom zaglavio na zadnjoj stanici 23ojke, a kad sam se vraćao kući htele neke siledžije da me biju, al sam imao brze noge i motivaciju pa sam im utekao.Od tada imam bojazan od prevelikih distanci, napročito u noćnim satima, a imam neku kantu od juga koju i ne vozim, pa moram busom.

Nije te pustila da prenoćiš a :mrgreen:

E kad čujem da je nekome prevelika razdaljina relacija koja se prelazi gradskim prevozom, fino je vama :aha:

Volt Vitmen

PROLAZIO SAM JEDNOM
KROZ JEDAN MNOGOLJUDAN GRAD

Prolazio sam jednom kroz jedan mnogoljudan
grad i utiskivao u mozak, buduću
upotrebu, prizore njegove, arhitekturu,
običaje, tradicije,
pa ipak, od čitavog tog grada sada se sećam
samo jedne žene koju slučajno sretoh tamo
i koja me zadrža jer me je volela;
danima i noćima bili smo zajedno - sve
drugo sam odavno već zaboravio,