Price Iz Skolske Klupe...

Bliznakinja:
Ma ne poricem ja da sam lencuga...ali jbg kad zena ne moze da me zainteresuje...kraj price..sta da se radi

dobronameran savet: ..... potrudi se malo oko te lenjosti.
ne mogu bre ljudi da te interesuju. i ako te zainteresuju to nije to. morash sama da se potrudish da te to interesuje i da uzhivash u uchenju toga. mozhda tebi jeste teshko al meni nije tako da u vezi toga ne znam shta da kazhem.

a uchenje toga cje ti jako koristiti ne samo zbog posla kojim cjesh se mozhda baviti vecj i zbog tebe same i tvoje kulture.

Keeper:
dobronameran savet: ..... potrudi se malo oko te lenjosti.
ne mogu bre ljudi da te interesuju. i ako te zainteresuju to nije to. morash sama da se potrudish da te to interesuje i da uzhivash u uchenju toga. mozhda tebi jeste teshko al meni nije tako da u vezi toga ne znam shta da kazhem.

a uchenje toga cje ti jako koristiti ne samo zbog posla kojim cjesh se mozhda baviti vecj i zbog tebe same i tvoje kulture.
I know, I know...

Ali sta cu kad sam takva - kad me nesto neinteresuje to me onda do kraja ne zanima.Ima dosta drugih stvari koje me interesuju i u tome dajem maximum.

ajde vi cvecjke.....;P
jao izgleda danas moja razredna provalila da su ovi moji davali lazhna lekarska opravdanja...:lol: mislim,kako i ne bi kad svi imaju isti pechat i slichnu dijagnozu...:rofl::lol:
kakvi debili
ma najbolja su sportska opravdanja<<ako se do njih mozhe docji,,,ja sam u osnovnoj imala 50 neshto opravdanih zahvaljujucji opravdanjima s plesa:mrgreen::cool:>>

:fak: :fak: :fak:
od proshle shkolske godine moramo da vucaramo rechnike sa sobom na engleski.
stalno neshto prevodimo...
da, u istoj uchionici postoji nekoliko ormara u kojima je zakljuchano bar dvadeset rechnika, ali profesorki je dunulo i moramo da ih vukljamo. ko ne donese, kec olovkom. ne donesesh drugi put, hemijskom.
to se meni danas desilo..... prva konkretna stvar koju sam uradila kao punoletna... dobila panja iz engleskog. zhivot je lep. jbm ti rechnike!!!

Back