Price Iz Skolske Klupe...

Jao ja sam sad pochela da se druzhim s jednom Jovanom iz razreda(lav u horoskopu k'o i ja) i ODLICHNO se slazhemo.....mislim da njoj mogu vishe da kazhem nego bilo kojoj drugoj drugarici(a tek se godinu dana znamo:))) )
joj bash je vowim:mrgreen:
i neshto sam primetila...bash se super slazhem sa svim lavovima(zhenskim,mushkog josh ni jednog lava ne znam) i uglavnom isto mislimo...:D:mrgreen::cool:

Tamplja_90:
Jao ja sam sad pochela da se druzhim s jednom Jovanom iz razreda(lav u horoskopu k'o i ja) i ODLICHNO se slazhemo.....mislim da njoj mogu vishe da kazhem nego bilo kojoj drugoj drugarici(a tek se godinu dana znamo:))) )
joj bash je vowim:mrgreen:
i neshto sam primetila...bash se super slazhem sa svim lavovima(zhenskim,mushkog josh ni jednog lava ne znam) i uglavnom isto mislimo...:D:mrgreen::cool:

ISTO!!!Mislim da ne poznajem ni jednu Lavicu,a da se ne slazem sa njom.3 najbolje drugarice su mi Lavice.......ma idi bre........:lol:

E onaj film i nije TAKO los. U svakom slucaju je bolji od konta iz infosa :mrgreen:
Inace i nama je raspored horor, imam blok iz engelskogh i biosa :!: :!:
I posto pola odeljenja uci francuski, a pola ruski, imamo casove razlicitim danima, tako da ispadne da mi koji ucimo franc nemamo 1. cas ponedeljkom i sredom, a celo odeljenje nema 1. cas utorkom :roll:
Petkom imamo jedno posle drugom fiziku, hemiju, matis.
Zar nije retardirano?

Sto se tice ekskurzije, moji idu u Suboticu u pon, ut i sredu, a ja kuliram s naj ortakinjom koja takodje ne ide :mrgreen:

sound_of_my_life:
E onaj film i nije TAKO los. U svakom slucaju je bolji od konta iz infosa :mrgreen:
Inace i nama je raspored horor, imam blok iz engelskogh i biosa :!: :!:
I posto pola odeljenja uci francuski, a pola ruski, imamo casove razlicitim danima, tako da ispadne da mi koji ucimo franc nemamo 1. cas ponedeljkom i sredom, a celo odeljenje nema 1. cas utorkom :roll:
Petkom imamo jedno posle drugom fiziku, hemiju, matis.
Zar nije retardirano?

Pa film....i ne znam kakav je bio...uglavnom znam da je na pochetku bio uzasan smor....ali mi smo se uglavnom smejali :-D i zezali, tako da nismo ni gledali..... a posle sat vremena smo i otishli iz bioskopa....

mi isto imamo povezane chasove matish-fizish-hemish.....uzhas......:? :-? :???:

a 5kom....mislim da smo jedno od najbaksuznijih odeljenja koje tada ima 7 chasova :evil: ...grrrrr.....:!:

ja sam usla sa zakasnjenjem u bioskop, sela, belo pogledala u onog cicu sa bradicom i "mileta tranziciju" okrenula se, drugaricu pod ruku i na kafu... :lol:

ja imam dva puta nedeljno fizika-hemija

petak mi je najbolji! jerdne nedelje 6, jedne 4 (svake druge nedelje imamo dvocas informatike petkom poslednja dva...i 8 blokova u godini) :-D

Uh konacno petak.Ja sam se ponovo usudila da pobegnem sa hemije,ali ovog puta povela sam jos 7-8 devojaka sa mnom.Jos mi `ladno prolazimo pored nastavnika,on ulazi u kabinet,i ja mu se javljam:`Dobar dan,kako ste?` On mi samo klimnu glavom i udje u kabinet...........hahahahahahaha

MadonnaGirl:
Uh konacno petak.Ja sam se ponovo usudila da pobegnem sa hemije,ali ovog puta povela sam jos 7-8 devojaka sa mnom.Jos mi `ladno prolazimo pored nastavnika,on ulazi u kabinet,i ja mu se javljam:`Dobar dan,kako ste?` On mi samo klimnu glavom i udje u kabinet...........hahahahahahaha
E da to pokusa da uradi neko kod mene u X-oj saznali bi mu roditelji u roku od 2min.... Bar kod moje razredne..... Moj ortak sad ne ide na ekskurziju jer je juce sturnuo iz skole.... Respect sestro..... :!: :!: :!: :lol:

@shto se tiche filma...
skoro svi sy se tako ponashali smejali i bla ne razymem zashto sy dolazili yopshte,doqmentarac je odradjen extra ali ochigledno dosta je zatypljenog sveta koji ne zeli ni da sazna bilo shta o istoriji svoga naroda....najvishe sam se iznervirala kad je bila scena sa detetom,kao svi mrtvi oko njega a ono plache,a ovi iza mene ymiry od smeha...:shock: doshlo mi da ih pobijem sve...:evil:

mi danas samo 5 chasova...laganitza...i y pon i yto nam promenjen raspored zbog exqrzija...8-)
nema fizikeee :D

minna-:
Pa film....i ne znam kakav je bio...uglavnom znam da je na pochetku bio uzasan smor....ali mi smo se uglavnom smejali :-D i zezali, tako da nismo ni gledali..... a posle sat vremena smo i otishli iz bioskopa....

mi isto imamo povezane chasove matish-fizish-hemish.....uzhas......:? :-? :???:

a 5kom....mislim da smo jedno od najbaksuznijih odeljenja koje tada ima 7 chasova :evil: ...grrrrr.....:!:
I mi imamo 7 casova petkom.
Da nisi ti moje odeljenje? :lol:

Back