sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
da,da!
znam knjigu napamet,samo cu je prepricati na ekgleskom ukratko,pohvaliti je i strpati peticu u dzep!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)) )

Uh,trebace mi sreca da se ne zablokiram!Pajper:Bas sam ti htela reci srecno,ali vidim ti vec znas da ces dobiti 5...((:
Blok latinskog??? :shock: bozhe, shto ne znaju da sastavljaju taj raspored.Pajper:Nemam blok latinskog 8) 8)
ali u pola 12 na geo...![]()
Tamplja_90:Jao ja sam sad pochela da se druzhim s jednom Jovanom iz razreda(lav u horoskopu k'o i ja) i ODLICHNO se slazhemo.....mislim da njoj mogu vishe da kazhem nego bilo kojoj drugoj drugarici(a tek se godinu dana znamo)) )
joj bash je vowim
i neshto sam primetila...bash se super slazhem sa svim lavovima(zhenskim,mushkog josh ni jednog lava ne znam) i uglavnom isto mislimo...![]()

To je kod mene obavezno jednom mjesechno!sound_of_my_life:E da sad u ponedeljak bila lazna dojava da je podmetnuta bomba u skoli> Cak je pisalo u Blicu sutradan![]()

sound_of_my_life:E onaj film i nije TAKO los. U svakom slucaju je bolji od konta iz infosa
Inace i nama je raspored horor, imam blok iz engelskogh i biosa![]()
I posto pola odeljenja uci francuski, a pola ruski, imamo casove razlicitim danima, tako da ispadne da mi koji ucimo franc nemamo 1. cas ponedeljkom i sredom, a celo odeljenje nema 1. cas utorkom
Petkom imamo jedno posle drugom fiziku, hemiju, matis.
Zar nije retardirano?
...grrrrr.....

Ma predaje na Strbac Danijela (posto moj cale nece da mi predajeElectra:Blok latinskog??? :shock: bozhe, shto ne znaju da sastavljaju taj raspored.
),koja predaje u medicinskoj pa ne moze da stigne pa su stavili blok (bar ja tako mislim).E da to pokusa da uradi neko kod mene u X-oj saznali bi mu roditelji u roku od 2min.... Bar kod moje razredne..... Moj ortak sad ne ide na ekskurziju jer je juce sturnuo iz skole.... Respect sestro.....MadonnaGirl:Uh konacno petak.Ja sam se ponovo usudila da pobegnem sa hemije,ali ovog puta povela sam jos 7-8 devojaka sa mnom.Jos mi `ladno prolazimo pored nastavnika,on ulazi u kabinet,i ja mu se javljam:`Dobar dan,kako ste?` On mi samo klimnu glavom i udje u kabinet...........hahahahahahaha

I mi imamo 7 casova petkom.minna-:Pa film....i ne znam kakav je bio...uglavnom znam da je na pochetku bio uzasan smor....ali mi smo se uglavnom smejali :-D i zezali, tako da nismo ni gledali..... a posle sat vremena smo i otishli iz bioskopa....
mi isto imamo povezane chasove matish-fizish-hemish.....uzhas......:? :-? :???:
a 5kom....mislim da smo jedno od najbaksuznijih odeljenja koje tada ima 7 chasova...grrrrr.....
![]()