Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
@cupka
mrsh! (((:
mrsh! (((:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni likovno predaje Electrina razredna!Avet:ja sam sad dobio likovno ..... profesorica je neka bezveze , josh nisam isao na njen cas![]()
minna-:@madonna
a shta cesh posle da upishesh?????
....mislim, koju srednju....?

@cupka
mrsh! (((:

Ha-ha! Ti se salis? Mislim da su svi profesori muzickog u gimnazijama blesavi, jer svi koje znam moraju da strebaju muz ko ludi!sofffy:O falim te boze da jos neko odgovara muzicko! Mislila sam da to samo kod nase profe ima!

nista ne moz' bit' gore od fizike!
Oces da dodjes na jedan cas istorije umetnosti u mojoj skoli?
Pa ces da zavolis fiziku..VERUJ MI! (;

istorija;Bliznakinja:Oces da dodjes na jedan cas istorije umetnosti u mojoj skoli?
Pa ces da zavolis fiziku..VERUJ MI! (;
Bliznakinja:Ma mogu i ovde (:
Turisticka geografija je jako detaljna ove godine,bukvalno se uci svaki kamencic na karti,i to ne kamencic Srbije i Crne gore , vec celog sveta!Onda ide karta,nema karta...ma izludecemo.
Sto se istorije umetnosti tice,meni je predmet sam po sebi dosadan...jednostavno me nista od toga ne znaima (bar ovo sto smo sada poceli) a toj dosadi se pridruzuje i profesorka koja daviii , ne pusta..Govori sve u jednom tonu,gleda ko da hipnotise...ma ne znam vise sta da ti pricam.Zamalo danas nisam zaspala na casu i to mi nije prvi put.
Drugo sto je profesorka takva PICAJZLA da je to strasno...sve mora da se zna,ako slucajno kazes nesto vise nego sto te je ona pitala , to je minus ..ma smarac