Price Iz Skolske Klupe...

sofffy:
O falim te boze da jos neko odgovara muzicko! Mislila sam da to samo kod nase profe ima!
Ha-ha! Ti se salis? Mislim da su svi profesori muzickog u gimnazijama blesavi, jer svi koje znam moraju da strebaju muz ko ludi!
Ali NIKAKO ne moze da ti bude lose kao kod mene! Pazi ovako: ucimo iz 2 knjige i iz belezaka koje hvatamo na casu (ona samo prica, jaaako brzo, tako da ko god moze ne hvata beleske nego snima u mob), a kad ispituje pita iz svega navedenog + nesto tamo sto joj sine :shock: :roll: I moras da odgovaras ko iz topa inace :shock: :shock: :shock: :shock:
Svake godine neko ide na popravni/razredni iz muzickog, kod nje.
Ja sam imala 4.
Jel se jos zalis na svoje muzicko? :lol:

By the way, kod mene u skoli (a to je bilo daaaaavno) nije se moglo ziveti od fizike, matematike, muzickog, biologije, srpskog, fizickog, latinskog i ustava i prava gradjana. Zamislite najgoreg idiota od profesora, i dobicete ideju kakvi su bili ovi iz navedenih predmeta.
Tako da ako su samo 2-3 idiota, to je jos podnosljivo... verujte mi.
(znam da nije neka uteha, ali uvek moze gore!)

Ma mogu i ovde (:
Turisticka geografija je jako detaljna ove godine,bukvalno se uci svaki kamencic na karti,i to ne kamencic Srbije i Crne gore , vec celog sveta!Onda ide karta,nema karta...ma izludecemo.

Sto se istorije umetnosti tice,meni je predmet sam po sebi dosadan...jednostavno me nista od toga ne znaima (bar ovo sto smo sada poceli) a toj dosadi se pridruzuje i profesorka koja daviii , ne pusta..Govori sve u jednom tonu,gleda ko da hipnotise...ma ne znam vise sta da ti pricam.Zamalo danas nisam zaspala na casu i to mi nije prvi put.
Drugo sto je profesorka takva PICAJZLA da je to strasno...sve mora da se zna,ako slucajno kazes nesto vise nego sto te je ona pitala , to je minus ..ma smarac

Bliznakinja:
Ma mogu i ovde (:
Turisticka geografija je jako detaljna ove godine,bukvalno se uci svaki kamencic na karti,i to ne kamencic Srbije i Crne gore , vec celog sveta!Onda ide karta,nema karta...ma izludecemo.

Sto se istorije umetnosti tice,meni je predmet sam po sebi dosadan...jednostavno me nista od toga ne znaima (bar ovo sto smo sada poceli) a toj dosadi se pridruzuje i profesorka koja daviii , ne pusta..Govori sve u jednom tonu,gleda ko da hipnotise...ma ne znam vise sta da ti pricam.Zamalo danas nisam zaspala na casu i to mi nije prvi put.
Drugo sto je profesorka takva PICAJZLA da je to strasno...sve mora da se zna,ako slucajno kazes nesto vise nego sto te je ona pitala , to je minus ..ma smarac

E ta turistička georafija je 100% bolja od ove moje ekonomske ili koja je već, koju imam ove godine... To je smooooor neviđeni... I glupa ekonomika aaagh... Samo mi reci da to nemam u 3. godini... :( :evil:

Back