Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
@cupka
mrsh! (((:

mrsh! (((:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni likovno predaje Electrina razredna!Avet:ja sam sad dobio likovno ..... profesorica je neka bezveze , josh nisam isao na njen cas

minna-:@madonna
a shta cesh posle da upishesh?????
....mislim, koju srednju....?

@cupka
mrsh! (((:

Ha-ha! Ti se salis? Mislim da su svi profesori muzickog u gimnazijama blesavi, jer svi koje znam moraju da strebaju muz ko ludi!sofffy:O falim te boze da jos neko odgovara muzicko! Mislila sam da to samo kod nase profe ima!
 I moras da odgovaras ko iz topa inace  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
  I moras da odgovaras ko iz topa inace  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: 

nista ne moz' bit' gore od fizike!
 nista ne moz' bit' gore od fizike!
Oces da dodjes na jedan cas istorije umetnosti u mojoj skoli?
Pa ces da zavolis fiziku..VERUJ MI! (;

istorija;
  istorija;Bliznakinja:Oces da dodjes na jedan cas istorije umetnosti u mojoj skoli?
Pa ces da zavolis fiziku..VERUJ MI! (;

Bliznakinja:Ma mogu i ovde (:
Turisticka geografija je jako detaljna ove godine,bukvalno se uci svaki kamencic na karti,i to ne kamencic Srbije i Crne gore , vec celog sveta!Onda ide karta,nema karta...ma izludecemo.
Sto se istorije umetnosti tice,meni je predmet sam po sebi dosadan...jednostavno me nista od toga ne znaima (bar ovo sto smo sada poceli) a toj dosadi se pridruzuje i profesorka koja daviii , ne pusta..Govori sve u jednom tonu,gleda ko da hipnotise...ma ne znam vise sta da ti pricam.Zamalo danas nisam zaspala na casu i to mi nije prvi put.
Drugo sto je profesorka takva PICAJZLA da je to strasno...sve mora da se zna,ako slucajno kazes nesto vise nego sto te je ona pitala , to je minus ..ma smarac