Price Iz Skolske Klupe...

ja sam danas bio samo na prvom casu .... engleski ...

posle kad sam saznao da mi je 2 cas matemtika ( koju obozevam ) otisao sam .... jer je profesorica ista od prosle godine , crna , visoka , ruzna , ko strasilo .... zgadio mi se citav dan , tako da nisam isao vishe na casove :mrgreen:

kako sam poludela danas!!!!mi na latinskom i ja gledam u onu knjigu, nista ne shvatam, ali pratim...i samo razredna:"nevena, koje je ovo vreme" i ja cutim, ne znam, a ona meni:"gde si ti?"
-tu
-molim???
-kazem TU SAM
-ne bih rekla
-pa, vidite me valjda..ne znam kako biste pricali sa mnom da nisam tu
-pa, psihicki nisi
-nisam....mozda sam napolju..da idem da vidim?odleteo mi duh iz tela

kako je mrrrrrrrrrrzim!!!!

a na roditeljskom je svima pricala kako je prvi put u zivotu cula ono sto sam joj ja rekla...idemo po podne u skolu, a ja se uspavala za prva dva casa... :roll: :roll: :roll:

Danas sam slagala profesora fizike da idem na spanski i nisam bila na 7. casu,a kontali smo kolektivno odshetati sa zadnja 3 casa,ali smo odustali,jer smo 5. cas imali geograficharku koja je uvijek u svim sranjima uz nas,a 6. cas zajebanu biologicharku koja bi nam se kasnije napila krvi.Naravno,streberi su nas na to potsjetili.A i sutra je roditeljski!

ja sam se danas smorilaaaa....

prvo se razrednica derala pola casa jer smo pravili srranja juce na sajmu knjiga :roll: onda nam je ona iz srpskog dala KONTROLNI!!!!!Psihologicarka je luda 100% ne mozes vjerovati da je ONO dipl.psiholog :shock:
ali likovno je zato bilo xtra :mrgreen: ismijali smo se ko ludi...
joj sutra konacno petak!!!! :p

danas je dosao nastavnikov sin da nam predaje fizicko,i fuxe iz mog odeljenja su se taaaaaaaaako napalile na njega da je to strasno......a mislim da ih je on i provalio,jer se ceo dan trte tamo u onim kratkim sorcicima ispred njega i slihtaju mu se........odvratne su.....

MadonnaGirl:
danas je dosao nastavnikov sin da nam predaje fizicko,i fuxe iz mog odeljenja su se taaaaaaaaako napalile na njega da je to strasno......a mislim da ih je on i provalio,jer se ceo dan trte tamo u onim kratkim sorcicima ispred njega i slihtaju mu se........odvratne su.....
pwf....tako je i kod mene bilo:roll: cjurke...
meni nikad nije bilo jasno shta vide u tim profesorima fizichkog:?
mi smo imali jednog preeeeslatkog informatichara<zove se Boris> i na njega sam se i ja palila....imao je nekih....25 godina...:mrgreen: jednom nas je zvao kod njega u taj "kabinet"<ustvari to je bio samo odvojeni deo od uchionice gde su bili on i nastavnica>,posle priredbe za NovuGodinu,i doneo nam je puno veliku kutiju kolachicja iz kuhnje pa samo jeli...:lol: i tako se stalno zezao s nama....sad vishe ne radi u mojoj osnovnoj...:( shmrtz...

ja sam se u 8. razredu posvadjala s celim mojim razredom<takooo sam bila povredjena...:rolleyeyes: iju...:lol:> anyway...ja i moje "naj frendice" smo smishljale koreografije za neke 5akinje,ja za jednu one za 2. grupu....i one meni uzmu kasetofon i josh mi tu "mashu pred nosom" s time i ja lepo kad sam taj dan ishla na probu u shkolu sretnem njih...samo smo se pogledale i ja lepo shtrafta do shkole i pravac u salu<u koju su one krenule>....jedna je htela da me tuche...<:lol::lol:ROFL>a imala sam i zamenu za kasetofon,tako da su se oneglupirale tamo i igrale na sred hodnika.....

glupa pricha,ali morala sam neshto da napishem...:lol:

Tamplja_90:
pwf....tako je i kod mene bilo:roll: cjurke...
meni nikad nije bilo jasno shta vide u tim profesorima fizichkog:?
mi smo imali jednog preeeeslatkog informatichara<zove se Boris> i na njega sam se i ja palila....imao je nekih....25 godina...:mrgreen: jednom nas je zvao kod njega u taj "kabinet"<ustvari to je bio samo odvojeni deo od uchionice gde su bili on i nastavnica>,posle priredbe za NovuGodinu,i doneo nam je puno veliku kutiju kolachicja iz kuhnje pa samo jeli...:lol: i tako se stalno zezao s nama....sad vishe ne radi u mojoj osnovnoj...:( shmrtz...

ja sam se u 8. razredu posvadjala s celim mojim razredom<takooo sam bila povredjena...:rolleyeyes: iju...:lol:> anyway...ja i moje "naj frendice" smo smishljale koreografije za neke 5akinje,ja za jednu one za 2. grupu....i one meni uzmu kasetofon i josh mi tu "mashu pred nosom" s time i ja lepo kad sam taj dan ishla na probu u shkolu sretnem njih...samo smo se pogledale i ja lepo shtrafta do shkole i pravac u salu<u koju su one krenule>....jedna je htela da me tuche...<:lol::lol:ROFL>a imala sam i zamenu za kasetofon,tako da su se oneglupirale tamo i igrale na sred hodnika.....

glupa pricha,ali morala sam neshto da napishem...:lol:
Joo ja sam se lozhio na nastavnicu francuskog. ALi je bila....24 godine. Joo na nju smo se ja i moj drug otkidali. Bila je...pa ne mogu opisati. Josh kada se istresla na jednoj chepulji.
Kao niko od nas nije poneo svesku a ona chas pre toga rekla kako ce nam podeliti keceve ako ne dodjemo sa sveskama(shalila se) i pri kraju chasa ta moronka rekla:"Nastavnice zaboravili ste da im upishete kecheve". Kad je ova krenula da se dere na nju kao "Kako te bre nije sramota to da kazhesh. Pa oni su tvoji drugovi pa zar ti je vishe stalo meni da se uchepish nego da imash poshtovanje od tvojih drugova!!! I josh tako neshto. A nama kez na licu. Kasnije nam se vratila stara nastavnica. A ova chep. sva srecna.

Ocean_state:
Joo ja sam se lozhio na nastavnicu francuskog. ALi je bila....24 godine. Joo na nju smo se ja i moj drug otkidali. Bila je...pa ne mogu opisati. Josh kada se istresla na jednoj chepulji.
Kao niko od nas nije poneo svesku a ona chas pre toga rekla kako ce nam podeliti keceve ako ne dodjemo sa sveskama(shalila se) i pri kraju chasa ta moronka rekla:"Nastavnice zaboravili ste da im upishete kecheve". Kad je ova krenula da se dere na nju kao "Kako te bre nije sramota to da kazhesh. Pa oni su tvoji drugovi pa zar ti je vishe stalo meni da se uchepish nego da imash poshtovanje od tvojih drugova!!! I josh tako neshto. A nama kez na licu. Kasnije nam se vratila stara nastavnica. A ova chep. sva srecna.

Разредна је код нас у основној једној таквој шатро смањила оцену из владања, кад су сви тврдили једно против луде хемичарке, а једино је она била паметна. Па она је ишла на такмичење из хемије!
Можете да замислите колико се ова потресла због "смањеног" владања. Колико је плакала, уплашио сам се да не издахне.

Ja sam proshle godine imala 1 iz wladanja,zato shto sm stalno kasnila i izbaciwali su me profesori,redowno.Chak su zabranili meni i najboljoj drugarici da sedimo zajedno,jer smo kao prawile s***.A shto se tiche chepulja,nema ih kod nas u odeljenju.Bar se ne chepe onako swetski,ima samo malih shlihtanja...Dok u osnownoj je bio jedan lik koji je STALNO,ali STALNO morao da kazze nastawnici da nas ne pusti sa chasa,da uchimo josh,da mu da 5,da on swe zna...I uwek sam ga proziwala...Chula sam da je nastawio tako i u srednjoj,ali da ga profesori ne j*** 2%
:rofl:

kod mene ima 5-6 zescih ulizica ...... i njih profesori ,,gotive,, ...... nemaju pojman ista , ali se tako ulizuju svima , da je to nemoguce ...... i posle se pitaju sto se mi ne druzimo sa njima :confused:

takodje , ima i 3-4 ,,strebera,, , koji se ne vade iz kuce , i mi uzaludno pokusavamo da stupimo u kontakt sa njima , da se druzimo itd ..... ali su oni previse stidljivi , tako da od toga nema vajde :?

mene zovu streberkom,samo zato sto mnogo volim matematiku i prirodne nauke,i zato sto imam obicaj da pamtim gradivo,tj. ono sto je nekad neki nastavnik ispricao,bilo da je to pre 7 dana,godinu ili 2,meni ostaje u glavi ako mi je interesantno.........ali s druge strane,imam obicaj i da pobegnem sa casova, a i prva sam dobila keca u odeljenju,i naravno zezanje i drustvo su mi uvek bitniji,i uvek sam spremna za zezanje,tako da nemam pojma sto me zovu streberkom........

Ja u odeljenju imam samo jednu shlihtaru.
On najbolje prolazi kod nashe tehnicharke.
On kao neshto: "Pa da nastavnice, u redu nastavnice."
A ona: "Pa ti meni najbolje radish..." i takve gluposti. :roll:
Ostali nastavnici ne daju ni pet para za njega i njegove jadne fore. :-D :grin:

MadonnaGirl:
pa i ja ne koristim knjigu.........osim kod onih nastavnika koji nemaju obicaj da predaju lekcije.......

vidis,ti i ja smo natprirodno inteligentni :lol: :lol: :lol:

E mi imamo takve profesore, na pr. nasa razredna (istorija) ispredaje neku lekciju, stvarno zanimljivo i to, a posle kad otvorim knjigu vidim da nije ni pomenula to sto pise u knjizi i sto ce da nas pita :roll:
Inace ja sam do 5. razreda OS skoro sve naucila na casu i to je bilo to, kakvo ucenje kod kuce, a posle... :roll: Eeee imalo je bas da se uci, a i sad (2. gimn) moram da se pomucim.... za 5ice :twisted:

Back