Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ti decko radis, ju.
shy snow white GIF

Vala velika šteta za free shop, nisu normalni sa cijenama!
Pa i ova hrana kuku. 20 evra Burger king neki obrokic bvz. 10 e neki kroasancic na nekom preostalom kiosku, 5 e djevrek. Upravo mi se vrti reklama. Klasika :/.

Pa dobro ima parfema na onim snizenim policama. A i da se pare oci i isprobava je gust dok se ceka. I one dzidze tipa Haribo kompletici kojih nema na drugim mestima.

Pa i ova hrana kuku. 20 evra Burger king neki obrokic bvz. 10 e neki kroasancic na nekom preostalom kiosku, 5 e djevrek. Upravo mi se vrti reklama. Klasika :/.

Pa dobro ima parfema na onim snizenim policama. A i da se pare oci i isprobava je gust dok se ceka. I one dzidze tipa Haribo kompletici kojih nema na drugim mestima.
Au bre
ja na istanulskom awrodormu za 3 evra kupio dva djevreka
kuvani i pecceni

Toblerone 100 grma u free shopu na aerodromu 415 lira, u Kemeru u Migrosu 69 lira :)
E otapkali mi u Migros kod dzamije. Kad dusu ne ispustih koliko je bilo vruce. Ali nije bilo tih cajnih kompletica. Dubai cokolada u turskoj verziji bljaaak.
I onda kafa kod sata. A unutra par se privatava baaàs, klimatizovano. Ona pokrivena, mlada. Ja stuc bre jel ovi imaju papir, op op. Pobegli da nista ne ucu.

Ja sam fino sišla u restoran hotela, spakovala klopu za princezu (vodila sam sestrinu kćerkicu), doduše i osoblje nas je pitalo želimo li lunch pakete, odbila- volim sama birati, doručak od 7, nama prevoz dolazi u 7:15, stigla i kafu popitii klopu spakovati. Čak i flašice vode koje sam popila pa prazne flašice natočila vodom u wc-u aerodroma čim sam prošla kontrole, mama nek im plaća flašicu vode 3,5 eura. U avionu je 5 čini mi se. Pitala jel pitka? Jes! Ma mislim se, i ako nije kupila sam u Kemeru i lijekova jeftino :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back