Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I haha emotikon je kurejanac.
Kermit The Frog No GIF by Muppet Wiki

Sad kad si napisala ovo o hranjenju pticica podsjetilo me na jedan vrni vic.
Nadu se dva prijatelja i jedan pita drugog: Jes li uzeo kruh za golubove?
Drugi mu odgovara: Ne danas jedemo golubove bez kruha :mrgreen:
Daaa, to su penzioneri u vicu.
A ima i onaj kad baba cuje da kradu bunde i siluju u parku. Pa sedne u bundi da ceka na klupi. Maznu joj bundu, baba "a šilovanje :ljutka:".

Него, реците ви мени, јел неко скоро обнављао уговор са мтс-ом. Имам бокс пакет који ми истиче за три дана, нисам ни знао. Нуде ми обнову, цена пакета 6600.00 динара за месец и шест месеци у пола цене. Рекао сам им да ме та понуда не задовољава, да морају још да се отворе, и сад очекујем позив од друге службе. Колико ли може да се добије? Докле да идем?

Antalija?
Lepo mesto...
bio sam jednom doduse u januaru
Moglo se lepo setati po gradu tada...
Velika je. Samo smo je gledali kroz prozor busa :(. Imale su ture iz Kemera, cak i besplatno busom, da nas izruce u neki trzni centar ili neku prodavnicu koze. Nista nismo isli prosto je prevruce. Isao si u pravo vreme sigurno. Prilicno mi zao kad se predje put i ne vidi nesto drugacije.
Isao si turisticki ili nekim zadatkom?

Него, реците ви мени, јел неко скоро обнављао уговор са мтс-ом. Имам бокс пакет који ми истиче за три дана, нисам ни знао. Нуде ми обнову, цена пакета 6600.00 динара за месец и шест месеци у пола цене. Рекао сам им да ме та понуда не задовољава, да морају још да се отворе, и сад очекујем позив од друге службе. Колико ли може да се добије? Докле да идем?
Ja sam se cenkala...ali sad ne mogu da se setim šta sam dobila...ah, da 10 meseci 50% cene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back