Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.517
Hajde da čitamo nego ih i šaljemo u vaše ime![]()
Sljedeći put kad nekome napišem nešto u afektu, mogu se izvući i reći da je @Serafim ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da čitamo nego ih i šaljemo u vaše ime![]()
O detaljima ćemo kasnije, prvo da utvrdimo da li funkcioniše
Mogu reći i da si ti nagovorio komšinicu, šta mi teško![]()
Prepoznala sam te po očima.Hvala najljepša
To sam ja od proljetos
A...
Zašto bi ju stigao? Pa vi trebate biti jedno pokraj drugog, a ne jedno ispred ili iza drugog?![]()
Sada je ona na mojoj glavi, ako ju stignem, automatski je bliže tebi.![]()
Naravno da možeš.
Naravno da možeš.![]()
Hvala za inspiraciju za pjesmu, inače super si ovo napisala, emotivno, nostalgično sa super dozom humoraProsle godine nam se uklopio polazak posle rucka. Stvarno psihologija, ko da cu u glad da uteknem. Nisam znala da li uzimaju trakice posle odjave, ali boli ih uvo, mogu da se koriste usluge. Tako da sam jela i pila i to vino otkrila da ima i po danu i samo bupnula u bus nek ide zivot.
Pricala mi majka oni kad su putovali kao mali vozom na odmor, kao u domacim filmovima. Cim udj, pavlovljev refleks radi, otpakuju peceno pile. Gladni, negladni.
Kad sam bila mala belu kafu sam samo dobila od tetke i u avionu. Nisam uopste kontala da neko moze kucno da mi napravi. Mama ne pije kafu, samo tata. Onda sam cekla da letimo na more dok smo isli, da trazim belu kafu. Bila mi to velika stvar, ono valjda zbog toga i putujem. Tad su bili siroki sa uslugom, za razliku od ovog sad.
Prvo me probudi u gluvo doba i strpa mi tabletu protiv mucnine na prazno. Onda mi naravno bude muka.
I jednom se dogodilo da stjuardesa kaze da nemaju ili je mrzelo da se bakce. Ojaoj, cekala sam cele godine, pa zasto uopste letimo, razocarenje. I kao veliki postovalac pisane reci stalno sam citala ona besmislena uputstva oko spasavanja. I zivo zamisljala kako bih letela na gumenom duseku i kako ne bih umela da pronadjem masku sa kiseonikom.
Sad je procedura bas skalabudzena, pomenu reda radi i nema onih divnih ilustracija za zabaviti se morbidno.
Ja ta ljetovanja iz djetinjstva pamtim po tome da sam vazda nekome u krilu sjedila do mora, sad daju silne pare za autosjedalice djeci, znam-mora se. Zakon a i sigurnije je. Kao.Prosle godine nam se uklopio polazak posle rucka. Stvarno psihologija, ko da cu u glad da uteknem. Nisam znala da li uzimaju trakice posle odjave, ali boli ih uvo, mogu da se koriste usluge. Tako da sam jela i pila i to vino otkrila da ima i po danu i samo bupnula u bus nek ide zivot.
Pricala mi majka oni kad su putovali kao mali vozom na odmor, kao u domacim filmovima. Cim udj, pavlovljev refleks radi, otpakuju peceno pile. Gladni, negladni.
Kad sam bila mala belu kafu sam samo dobila od tetke i u avionu. Nisam uopste kontala da neko moze kucno da mi napravi. Mama ne pije kafu, samo tata. Onda sam cekla da letimo na more dok smo isli, da trazim belu kafu. Bila mi to velika stvar, ono valjda zbog toga i putujem. Tad su bili siroki sa uslugom, za razliku od ovog sad.
Prvo me probudi u gluvo doba i strpa mi tabletu protiv mucnine na prazno. Onda mi naravno bude muka.
I jednom se dogodilo da stjuardesa kaze da nemaju ili je mrzelo da se bakce. Ojaoj, cekala sam cele godine, pa zasto uopste letimo, razocarenje. I kao veliki postovalac pisane reci stalno sam citala ona besmislena uputstva oko spasavanja. I zivo zamisljala kako bih letela na gumenom duseku i kako ne bih umela da pronadjem masku sa kiseonikom.
Sad je procedura bas skalabudzena, pomenu reda radi i nema onih divnih ilustracija za zabaviti se morbidno.
Meni je Tab rekao da su to vitaminiTo su samo opomene?
Jesi citao Na Drini Cuprija?Pa da, svi smo čitali.
Šta ćito, držo ga u ruci, jarane![]()