- Poruka
- 48.116
Nek pišu ljudi koliko im se piše...može i neko drugi od nadležnih da ih pusti u drugi objekatGde ste svi otisli?
Ajde da zatvorimo kafanu dok @Serafim nije otisla na odmor, treba i od nas malo da se odmori![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek pišu ljudi koliko im se piše...može i neko drugi od nadležnih da ih pusti u drugi objekatGde ste svi otisli?
Ajde da zatvorimo kafanu dok @Serafim nije otisla na odmor, treba i od nas malo da se odmori![]()
Nek pišu ljudi koliko im se piše...može i neko drugi od nadležnih da ih pusti u drugi objekat
@snowtrooper
Pogodi gde je čokolada sa kruškom završila?
Otprilike.Kod malog rokera?
Otprilike.
Polovina onoga što je ostalo.
Podeliće sa drugaricom u bioskopu.
Prošfercovaće je.
Samo kada treba da banujes ljude.Не упадам људима у пп, само кад је неоходно
Prosle godine nam se uklopio polazak posle rucka. Stvarno psihologija, ko da cu u glad da uteknem. Nisam znala da li uzimaju trakice posle odjave, ali boli ih uvo, mogu da se koriste usluge. Tako da sam jela i pila i to vino otkrila da ima i po danu i samo bupnula u bus nek ide zivot.Ja sam fino sišla u restoran hotela, spakovala klopu za princezu (vodila sam sestrinu kćerkicu), doduše i osoblje nas je pitalo želimo li lunch pakete, odbila- volim sama birati, doručak od 7, nama prevoz dolazi u 7:15, stigla i kafu popitii klopu spakovati. Čak i flašice vode koje sam popila pa prazne flašice natočila vodom u wc-u aerodroma čim sam prošla kontrole, mama nek im plaća flašicu vode 3,5 eura. U avionu je 5 čini mi se. Pitala jel pitka? Jes! Ma mislim se, i ako nije kupila sam u Kemeru i lijekova jeftino![]()
Uzela je jedno parčence, svidela joj se.Nadam se da ce im se dopasti![]()
Ili da dam vitamin cSamo kada treba da banujes ljude.![]()
MhmDelis cmoke na pp![]()
Ili da dam vitamin c![]()
Hajde da čitamo nego ih i šaljemo u vaše imeEl vi modovi možete čitati naše pp ako vam se ćefne, daleko bilo?
To su kazneni poeni C1 C2 i C3...treba ti tri poena da skupiš za ban...
PritisakSta raste od vitamina c?
To kategorije za teska teretna vozila.To su kazneni poeni C1 C2 i C3...treba ti tri poena da skupiš za ban...
Možeš da dobiješ 3xC1 ili 1xC3....ti biraš![]()
Moze sematski prikaz?To su kazneni poeni C1 C2 i C3...treba ti tri poena da skupiš za ban...
To su samo opomene?To su kazneni poeni C1 C2 i C3...treba ti tri poena da skupiš za ban...