- Poruka
- 50.515
Ili da dubimo na glaviOrganizovaćemo se!
Borba protiv gravitacione sile!
Parola pokreta - Grudom do nosa, mudom do pojasa!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili da dubimo na glaviOrganizovaćemo se!
Borba protiv gravitacione sile!
Parola pokreta - Grudom do nosa, mudom do pojasa!

Sanjam noćas da sam slučajno na temu okačio gomilu nekih kao privatnih ili intimnih fotografija i to primetim posle 15 min, ali niko drugi nije, pa juri sve sa nekom titulom po forumu i moljakaj da obrišu.U tom haosu sam ostao bez vazduha i probudio se sa pulsom cca 200.
Hoću normalne noćne more!![]()
u australiji je izašla jedna serija piva foster's sa natpisom naopačke pošto su oni kao doleIli da dubimo na glavi![]()
Meni se to desilo kad sam se jednom dopisivala sa drugaricom preko vibera.Meni se to jednom desilo, da sam tekst namenjen za pp jednoj devojci greskom bio nalepio na javnu temu.
Sva sreca pa sam u roku od minut to bio notirao i izbrisao post.
To kad nategne da ovi okolo znaju koje je pivou australiji je izašla jedna serija piva foster's sa natpisom naopačke pošto su oni kao dole
Pogledajte prilog 1830211
Zdravo.Imala sam i ja neki ludi san.
Nešto u vezi putovanja i pakovanja i prepakivanja u veći kofer i iznenadno pojavljivanje tetke da me uteši.
Ni nzm kako se osećam posle sna.
ту сам само ме мрзи да пишем
Jel kao raketa u tvom nazivu naloga?мсм не сваки дан, ал тако прелетим
Ima, zove se prostitucijaNe treba sin, treba stan. Je l ima neka igra sa tom nagradom?![]()
Mislim da su tu pre nagrade hpv, hsv, hiv, sifilis...Ima, zove se prostitucija
A ti mislio stan za dž da dobiješ...pa ne možeMislim da su tu pre nagrade hpv, hsv, hiv, sifilis...![]()
Kakva je to nagradna igra, ako ga platim...A ti mislio stan za dž da dobiješ...pa ne može
Ti bi da ti sve padne s neba, jel?Kakva je to nagradna igra, ako ga platim...![]()
Kažeš kao da je to nešto loše?Ti bi da ti sve padne s neba, jel?![]()
Ja četvrtaKažeš kao da je to nešto loše?
Još pamtim onu pesmicu Sedam gotovana.Ja sam verovatno onaj treći.
![]()
Šta se prenemažeš? Lepo reci da nas čpijuniraš.мсм не сваки дан, ал тако прелетим