The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.724
menajnje tudjih reci u citiranju nije lepo
a ni dozvoljeno

i mani me s tom politikom brate
alergican sam na nju
dobicu ojed na dupetu pa cu morati u apoteku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
menajnje tudjih reci u citiranju nije lepo

ništa nisam menjao, samo sam tebe citirao kako si napisaomenajnje tudjih reci u citiranju nije lepo
Cepa se ko šifonske gaće!Smeje se ko lud na brašno!
Volela je znatno starije od sebeznam lika koga je isto muvala ali nije profesor, bio u zlobinom obezbeđenju, jedva živu glavu izvukao i tražio premeštaj
kaže da se ložila na policajce i sl, dosta njih je bilo sa njom pa posle napredovali u karijeri, on nije hteo pa otišao preko
ne teraj me da kacim originalni tekstništa nisam menjao, samo sam tebe citirao kako si napisao
okačine teraj me da kacim originalni tekst
To zaista jesu 3 vrste porukaне друже
било је
1. ја сам 190, заинтересоване да се јаве у пп ако хоће високу и лепу децу
2. паре ми исто не фале (парафразирам)
3. заинтересоване да са мном праве децу нека се јаве у пп, нека се не јављају оне које већ имају децу
, ali si rekla da si videla 2 poruke treće vrste, pa su zato 4 poruke ukupno:да будем баш искрена прочитала сам до сада три његове поруке на форуму, у једној је рекао да је 190, у једној да има кеша, а у две да му се јаве на пп жене да им прави ђецу тако да : )))))))
necu

чисто да разјаснимо да те нисам "дирала" што прочитах испод, лол, мој хејт према емоџијима је вечан и нема везе с тобомKad malo razmislim, na Ani je zaista bilo takoKad sam koristio smajli koji namiguje, neke su rekle da je to najgori smajli. Smajli sa cvetićem su doživljavale kao provokaciju. Kada sam koristio običan smajli, čak su i njemu davale neke moje osobine ili ono kako me one vide. Vremenom su čak i njega počele da vezuju za mene, koliko god to čudno bilo. Pošto sam ljubitelj pice, nije čudo da je smajli koji jede picu bio jedan od onih koji ih je asocirao na mene.
da, baš to.A na kog se namerači naebo je
necu
jer
guess what
i ti si mi biram kao racun za espresso
![]()
Uuuu Marko je žešća dileja!da, baš to.
to mi je i ovaj pričao, muke sa njom sa jedne strane a sa druge strane muke sa markom debilom
šta je taj dečko radio to je nečuveno
Teško uz najbolju voljuIdem unazad. Sad sam kod prepisivanja sastava. Usporite malo! : )))
Danilo još i zlatan pored dinastije 90ih.znam lika koga je isto muvala ali nije profesor, bio u zlobinom obezbeđenju, jedva živu glavu izvukao i tražio premeštaj
kaže da se ložila na policajce i sl, dosta njih je bilo sa njom pa posle napredovali u karijeri, on nije hteo pa otišao preko
Vldim. : )))Teško uz najbolju volju
Baš smo se zalaufali
Danas na poslu sam pored ostale hrane smazao 32 indijska orahaStepen broja 2![]()

2⁵Danas na poslu sam pored ostale hrane smazao 32 indijska oraha![]()
Zapravo ne, koliko je Milošević familija bila loša u odnosu na ove su ipak imali neki nivo ponašanja i kulture.Danilo još i zlatan pored dinastije 90ih.![]()
Upravo. U odnosu na ove su bili aristokratija.Zapravo ne, koliko je Milošević familija bila loša u odnosu na ove su ipak imali neki nivo ponašanja i kulture.
истинита причицаZapravo ne, koliko je Milošević familija bila loša u odnosu na ove su ipak imali neki nivo ponašanja i kulture.