Kafić Priče iz prošlog veka VII - Konektovanje ispod duda 🎅🎄

znam lika koga je isto muvala ali nije profesor, bio u zlobinom obezbeđenju, jedva živu glavu izvukao i tražio premeštaj
kaže da se ložila na policajce i sl, dosta njih je bilo sa njom pa posle napredovali u karijeri, on nije hteo pa otišao preko
Volela je znatno starije od sebe
A na kog se namerači naebo je
Al da si je video kako je stvarno bila lepa
Kako se posle pretvori u Godzilu!

не друже
било је
1. ја сам 190, заинтересоване да се јаве у пп ако хоће високу и лепу децу
2. паре ми исто не фале (парафразирам)
3. заинтересоване да са мном праве децу нека се јаве у пп, нека се не јављају оне које већ имају децу
To zaista jesu 3 vrste poruka :) , ali si rekla da si videla 2 poruke treće vrste, pa su zato 4 poruke ukupno:
да будем баш искрена прочитала сам до сада три његове поруке на форуму, у једној је рекао да је 190, у једној да има кеша, а у две да му се јаве на пп жене да им прави ђецу тако да : )))))))

Kad malo razmislim, na Ani je zaista bilo tako :rotf: Kad sam koristio smajli koji namiguje, neke su rekle da je to najgori smajli. Smajli sa cvetićem su doživljavale kao provokaciju. Kada sam koristio običan smajli, čak su i njemu davale neke moje osobine ili ono kako me one vide. Vremenom su čak i njega počele da vezuju za mene, koliko god to čudno bilo. Pošto sam ljubitelj pice, nije čudo da je smajli koji jede picu bio jedan od onih koji ih je asocirao na mene.
чисто да разјаснимо да те нисам "дирала" што прочитах испод, лол, мој хејт према емоџијима је вечан и нема везе с тобом

Back