- Poruka
- 114.631
Znači ko ja!Nisam, i na prošlom forumu i na ovom, ja ulazim samo na jednu temu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ko ja!Nisam, i na prošlom forumu i na ovom, ja ulazim samo na jednu temu![]()

I Sinisa Kovacevic je majstorski napisao dramski tekst.Ja sam bila u fazonu ko će gledati 4 sata, ali meni je to proletilo.
@Žardinjera moras obavezno da se pridruzis i da das doprinos tamo.Sad iznad tema ima ikonu na kojoj piše Pozorište
Mogla bi da pišeš,imaš veliko znanje
ApsolutnoI Sinisa Kovacevic je majstorski napisao dramski tekst.
Nije ni cudo sto se drama i posle 23 godine od premijere i dalje izvodi pred uvek rasprodatim gledalistem.

Zasto?Ne mogu ići na druge teme![]()
Tamo su fini ljudiMa meni je drago što ima i ovde neko ko voli pozorište, eto možemo da prozborimo koju s vremena na vrijeme
Ne mogu ići na druge teme![]()

Da znašJa sam ovde došla zbog ove ekipe ovde, a ne zbog tema, tako da ne bih da idem tamo gdje su neki drugi ljudi![]()
Evo Minke i dvestamililitarske
Dobro veče!

Ćao Snowko, konačno nisi noćna?Zdravo Minka![]()

Ćao Snowko, konačno nisi noćna?![]()

Oooooo i tu se slavi Dan državnosti jedne i jedine Bosne i Hercegovine?Konacno zavrsio sa poslom, sutra ne radim
Nocna u sredu i cetvrtak.
Kako si Minka?
ni ja sutra ne radim!Oooooo i tu se slavi Dan državnosti jedne i jedine Bosne i Hercegovine?
Dobro sam, odličnoni ja sutra ne radim!

Valjaju'l sta Ukrajinke?
Ovde da nije doslo Ukrajinacs u posljednje 3 god., ne bi vidio bijelog zenska a da cemu valja![]()