Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.690
Ne znamDa preformulišem - zašto je smešan?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamDa preformulišem - zašto je smešan?![]()

Gde nas to voziš? I kad si planirala?Pa bilo je kao ajd pijemo svi, Minka ne pije. To je to. Isti ste moji stvarni prijatelji"Minka će nas vozati"
![]()
I Minka će da pije!Gde nas to voziš? I kad si planirala? Pogledajte prilog 1822860
...kafu?I Minka će da pije!
Ako budeš onu 5u1, onda pijanka u petak.Rakiju!
A ne, eno nekakva viljamovka se hladi, ostalo je više od pola flaše. Nećeš dozvoliti valjda da završi kao oblog na mom vratu kad me grlo zaboli?Ako budeš onu 5u1, onda pijanka u petak.Trebaće ti 2 dana da dođeš sebi.
![]()
Ja se otrovao, a ti me nagovaraš opet?!A ne, eno nekakva viljamovka se hladi, ostalo je više od pola flaše. Nećeš dozvoliti valjda da završi kao oblog na mom vratu kad me grlo zaboli?![]()

Jedan moj drug koji ne pije, osim ponekad nesto malo, ne konta koliko to nama koji hocemo da popijemo znaci kad neko vozi. Rijetko kad je bas htio da voziPa bilo je kao ajd pijemo svi, Minka ne pije. To je to. Isti ste moji stvarni prijatelji"Minka će nas vozati"
![]()
Sve ovo da uđe u zapisnik da pokažem kad počnu dogovori za iduće opijanje!Ja se otrovao, a ti me nagovaraš opet?!
Bolje i za tebe da ne piješ. Od obloga bar imaš neke koristi. Tako kažu.![]()
Pametan. Još kad počnu muka, hoće da povraća, hoće da zapali, hoće da jede, hoće da još pije. Ma ćao!Jedan moj drug koji ne pije, osim ponekad nesto malo, ne konta koliko to nama koji hocemo da popijemo znaci kad neko vozi. Rijetko kad je bas htio da vozi![]()
Dao sam život za ekipu nekoliko puta.Sve ovo da uđe u zapisnik da pokažem kad počnu dogovori za iduće opijanje!![]()
DobroDao sam život za ekipu nekoliko puta.Žrtvovao se više od svih. Sad je red na nekog drugog.
![]()
U čemu je fora sa prstom?
Šta ti smeta moj prst??U čemu je fora sa prstom?![]()
Ok, neću se više smijati. JavnoNije tvoj, već moj.I ne smeta.
Ali ima nešto...
![]()
Nije u tome stvar.Ok, neću se više smijati. Javno![]()

Jesi komplikovanNije u tome stvar.![]()
A nisi. Jednostavan si

Gde smo stali... kod prsta. Smiješno mi jer se odmah sjetim tvojih zalijepljenih prstiju, između ostalog. Ono kao da ponosno pokazuješ da nije spojen za palacTo mi sad zvuči još gore. Menjaš temu.Gde smo stali... kod prsta.
![]()
Aaa nijeeeSmiješno mi jer se odmah sjetim tvojih zalijepljenih prstiju, između ostalog. Ono kao da ponosno pokazuješ da nije spojen za palac![]()
To je ovaj