Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulovio si "Knjigu o Milutinu" :eek:, mogu samo da čestitam 🥳
Ja sam svojevremeno dugo lovila "Veliku dramu" i "Ne igraj na Engleze" :aha:
U pozorištu mi je neki peti, šesti red bombonica, sve fino vidim i čujem.

Kad pomenu Pozorište na Terazijama, ja sam bila dugo ubjeđena da ne volim mjuzikle dok me nisu oduvali "Jadnici" u Madlenijanumu 😱
Songove iz "Jadnika" prosto obožavam 🥰

Onda sam odgledala čitav repertoar na Terazijama, neke predstave i po više puta i u više postava...npr. "Fantom iz opere", obe tadašnje postave :aha:

Baš bih mogla da se vratim svojoj staroj ljubavi, pozorištu, pogotovo u ovom hladnijem periodu 🤗

Idem i na povratak "Fantoma" nakon dve i po godine pauze sad u nedelju.
Mjuzikle na Terazijama komotno mozes da gledas i po 10 puta, naprosto ne mogu da dosade.

1764005525973.png

Idem i na povratak "Fantoma" nakon dve i po godine pauze sad u nedelju.
Mjuzikle na Terazijama komotno mozes da gledas i po 10 puta, naprosto ne mogu da dosade.
Vraća se Fantom, znači :zaljubljena:
Taman prilika da gledam novu postavu.
Ja sam gledala na početku, jedna postava sa Slobodanom Stefanovićem, druga sa Nikolom Bulatovićem :aha:

Na putovanje Transsibirskom prugom, Heroj mi filmom dočarao da ne treba da idem :D

Moja prababa ju je proputovala celu, sve do Vladivostoka i to pre 110 godina, nazalost kao izbeglica iz rata.

Vraća se Fantom, znači :zaljubljena:
Taman prilika da gledam novu postavu.
Ja sam gledala na početku, jedna postava sa Slobodanom Stefanovićem, druga sa Nikolom Bulatovićem :aha:

Da, Slobodan je i dalje u jednoj od postava (u nedelju kada idem da gledam), u drugoj je sada Dusan Svilar.

Da, Slobodan je i dalje u jednoj od postava (u nedelju kada idem da gledam), u drugoj je sada Dusan Svilar.
Dobar je Slobodan, sceničan, ja sam ga prvi put gledala u "Don Krsto" u JDP-u, kostimi mu zaista dobro stoje, ima visinu, za razliku od Bulatovića, koji ima dobar glas, ali ga pojede scena, sitan, pa u plaštu i čizmama preko koljena ostavlja utisak Mačka u čizmama, a Fantom svakako ne bi trebalo tako da djeluje.

U "Don Krstu" sam prvi put zamjetila i Igora Đorđevića, koji maestralno glumi đavola :super:
Imamo stvarno odlične glumce, a to upravo u pozorištu najbolje doživiš. Uživo je uživo, sa svim sitnim greškama, nesavršenostima, ali i vrhunskim bravurama :zaljubljena:

Dobar je Slobodan, sceničan,

Jeste. Pogotovu u tri predstave na Terazijama gde igra negativce (Sisi u "Flashdance", Manulac u "Zoni Zamfirovoj" i Krajskomandant u "Balkan ekspresu") bas ume da ispolji taj zlocesti vajb, i pojava mu je takva (visok, krupan i celav)

On mi djeluje mlako za Fantoma
I ovo je tacno. Nije ni cudo da od ovoga sto sam ga gledao igra uloge koje nisu bas maco tipovi.

Jednom sam izašla u Blic ženi upravo zbog neke sprdnje na račun Vuka Kostića :kiki:

Svaka mu cast za "Veliku dramu", tim pre sto je tu ulogu dobio jos na premijeri pre 20 i kusur godina, a i danas je igra sa istim mladalackim zarom iako se dobar deo postave promenio, a on je vec u drugoj polovini 40ih godina zivota, odavno vise nije klinac.

Drago mi je što sam uspjela da odgledam predstavu Carstvo mraka, teška i prejaka predstava Igora Vuka Torbice, koji je skončao mlad.
Pretalentovano biće.
Jel si pogledla ovde potforum Pozorište?
Nekad je bio samostalan kako i dolikuje a onda su ga iz nepoznatog razloga spojili sa Književnošću
Sad iznad tema ima ikonu na kojoj piše Pozorište
Mogla bi da pišeš,imaš veliko znanje

Jel si pogledla ovde potforum Pozorište?
Nekad je bio samostalan kako i dolikuje a onda su ga iz nepoznatog razloga spojili sa Književnošću
Sad iznad tema ima ikonu na kojoj piše Pozorište
Mogla bi da pišeš,imaš veliko znanje
Nisam, i na prošlom forumu i na ovom, ja ulazim samo na jednu temu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back