Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska :zzima:
Gdje je nestala ona ushićenost od jutros? :D
Winnie The Pooh Animation GIF by Disney

Danas lik koji radi u samoposluzi, šta znam, ima možda najviše 25 godina, iz Indije je, istrčao i ljubi snijeg, liže snijeg, raduje se ko blesav. Ajd njega i razumijem, vidi ga prvi put u životu ali Pepe bona, čemu radost jutros?? :D
Sećam se u Moljcu da je jedna snegoljupka,inače okej osoba, SVAKI DAN, više meseci govorila kako voli sneg
Svaki dan!
Auuuu brate!
Jel se sećaš?

Mislim da je ta ushićenost snegom uslovni refleks iz detinjstva
Jer sva deca se raduju snegu,čak sam i ja
I što reče Serpenti, kad si klinac nije ti ladno
Svi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10. 😁 Posle skakao po tome, pokušavao da ga uništim - ništa. Tvrdo kao stena. Dočekala solica proleće i sunce je ubilo. 😁

Danas lik koji radi u samoposluzi, šta znam, ima možda najviše 25 godina, iz Indije je, istrčao i ljubi snijeg, liže snijeg, raduje se ko blesav. Ajd njega i razumijem, vidi ga prvi put u životu ali Pepe bona, čemu radost jutros?? :D

Jednostavno volim :np: magično je :ovca:

Kao sto volim i sunce i kišu, ja volim svee :vrcka:

Svi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10. 😁 Posle skakao po tome, pokušavao da ga uništim - ništa. Tvrdo kao stena. Dočekala solica proleće i sunce je ubilo. 😁
Ja sam mnogo volela da se sankam

Je l u papučama, bosim nogama i zimskoj jakni? 🤣

Sećam se u Moljcu da je jedna snegoljupka,inače okej osoba, SVAKI DAN, više meseci govorila kako voli sneg
Svaki dan!
Auuuu brate!
Jel se sećaš?
Sjećam kako ne. Ja sam ga nekako više i podnosila, bolje, dok mi ti nisi dočarala kakvo je bijelo gomno fakat problem. U gradu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back