Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.293
Pa šta sad? Ne valja sneg jel?I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta sad? Ne valja sneg jel?I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()

Meni je najmrskije oblačenje- trontanjeI ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()
A radovali se sneguŠta je to kod vas? Apokalipsa?![]()

Gdje je nestala ona ushićenost od jutros?I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()
Pa šta sad? Ne valja sneg jel?![]()

Meni je najmrskije oblačenje- trontanje
Kad izađem onda je sve lakše

Taman si me podsjetio da vam slikam kad izađem, eto mi motivacije![]()
Kakav danak neiskustvu...A radovali se snegu![]()
Hoće to kad zabeli.Lijepo je, samo je hladno malo![]()
Hoće to kad zabeli.![]()
Gdje je nestala ona ushićenost od jutros?
![]()

Sećam se u Moljcu da je jedna snegoljupka,inače okej osoba, SVAKI DAN, više meseci govorila kako voli snegDanas lik koji radi u samoposluzi, šta znam, ima možda najviše 25 godina, iz Indije je, istrčao i ljubi snijeg, liže snijeg, raduje se ko blesav. Ajd njega i razumijem, vidi ga prvi put u životu ali Pepe bona, čemu radost jutros??![]()
Svi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10.Mislim da je ta ushićenost snegom uslovni refleks iz detinjstva
Jer sva deca se raduju snegu,čak sam i ja
I što reče Serpenti, kad si klinac nije ti ladno
Danas lik koji radi u samoposluzi, šta znam, ima možda najviše 25 godina, iz Indije je, istrčao i ljubi snijeg, liže snijeg, raduje se ko blesav. Ajd njega i razumijem, vidi ga prvi put u životu ali Pepe bona, čemu radost jutros??![]()
magično je 

Ja sam mnogo volela da se sankamSvi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10.Posle skakao po tome, pokušavao da ga uništim - ništa. Tvrdo kao stena. Dočekala solica proleće i sunce je ubilo.
![]()
Je l u papučama, bosim nogama i zimskoj jakni?Danas lik koji radi u samoposluzi, šta znam, ima možda najviše 25 godina, iz Indije je, istrčao i ljubi snijeg, liže snijeg, raduje se ko blesav. Ajd njega i razumijem, vidi ga prvi put u životu ali Pepe bona, čemu radost jutros??![]()
Sećam se u Moljcu da je jedna snegoljupka,inače okej osoba, SVAKI DAN, više meseci govorila kako voli sneg
Svaki dan!
Auuuu brate!
Jel se sećaš?

Sjećam kako ne. Ja sam ga nekako više i podnosila, bolje, dok mi ti nisi dočarala kakvo je bijelo gomno fakat problem. U graduSećam se u Moljcu da je jedna snegoljupka,inače okej osoba, SVAKI DAN, više meseci govorila kako voli sneg
Svaki dan!
Auuuu brate!
Jel se sećaš?

Taman da te nazovemo SnowkaMogu i ja, nije mi problem![]()

Mislim da je ta ushićenost snegom uslovni refleks iz detinjstva
Jer sva deca se raduju snegu,čak sam i ja
I što reče Serpenti, kad si klinac nije ti ladno